2016 Aralık Anneleri

Aynen cnm ya dikkat edemiyoruz ...benim kv beni sadece pazarları oğluşu uyuyosa rahatsız etmemek için arar geliyormusunuz kaçta gelirsiniz diye be kadın bi hafta da arama ya bizimki de hemen üzülüyo yok yalnızlar yok gelenleri yok diye abisi şehir dışında iş kurdu hayatını yaşıyo olan bize oluyo
Kv ile aynı şehirde yaşasak kesinlikle yaşadıklarını ben de yaşardım. Gerçi ben dayanamazdım ya boşardım adamı ya da anasına gitmezdim.
Geçen doktor için gittiğimizde ne anneme ne kvye uğradık aramış anneme dert yanmış neden gelmiyorlar diye. Kadın bir garip ara bana sor neden gelmediniz diye ama biliyor oğlu benim yanımda bu konuda annemi galeyana getirmeye çalışmış. Sinsi yaratık:sinirli: ayy nefret ediyorum ben kvden konu açıldı mı tutamıyorum kendimi:KK70:
Beni ararsa biz gelmek istiyoruz diye bu sefer ağzının payını vericem geçen sefer geldiğinde verdiği sıkıntı yüzünden 2 damla sütümle mastit oldum resmen. Kızımın tüm sütünü bitirecek içi rahatlayacak kadının :KK34:

Kızlaarr benim kız 10 gündür ishal, kokuyo da. Siz ne yapıosnz ishal olunca....

Kızlaarr benim kız 10 gündür ishal, kokuyo da. Siz ne yapıosnz ishal olunca....
Bol bol emzirin derler de hiç anlamıyorum sanki normalde kıt kanaat emziriyırmuşuz gibi :KK12:başka belirti var mı?hali nasıl,dudakları kuru mu vs vs Allah korusun rota virüsü kapmış olmasın

Sağolsun eşim ilgilidir hastalık zamanları:KK66:
Oh gezin keyfini çıkartın güzel havanın ne güzel. Eşin sizi bıraksın gitsin annesine:KK39:

Kv ile aynı şehirde yaşasak kesinlikle yaşadıklarını ben de yaşardım. Gerçi ben dayanamazdım ya boşardım adamı ya da anasına gitmezdim.
Geçen doktor için gittiğimizde ne anneme ne kvye uğradık aramış anneme dert yanmış neden gelmiyorlar diye. Kadın bir garip ara bana sor neden gelmediniz diye ama biliyor oğlu benim yanımda bu konuda annemi galeyana getirmeye çalışmış. Sinsi yaratık:sinirli: ayy nefret ediyorum ben kvden konu açıldı mı tutamıyorum kendimi:KK70:
Beni ararsa biz gelmek istiyoruz diye bu sefer ağzının payını vericem geçen sefer geldiğinde verdiği sıkıntı yüzünden 2 damla sütümle mastit oldum resmen. Kızımın tüm sütünü bitirecek içi rahatlayacak kadının :KK34:
Gezdik iyi oldu gitmedik ama ufaklık çok huysuz bi kaç gündür diş desem bişi yok ama salyamız çok meme istiyo sut az

Gezdik iyi oldu gitmedik ama ufaklık çok huysuz bi kaç gündür diş desem bişi yok ama salyamız çok meme istiyo sut az
Oh iyi olmuş ağzınızın tadı bozulmamış:KK66: diş çıkarma sıkıntıları erken başlıyor canım. Ben de bugün minicik bir beyazlık gördüm gibi ama izin vermedi minik cadı bakmama.
Aynı durum var bizde de emmek istiyor süt gelmeyince sinirleniyor agresifleşiyor. Mamadan çok az alıyor meme istiyor. Ek gıdaya da başladık. Her ek gıda sonrası da emmek istiyor ama karnı biraz tok olduğu için idare ediyor.

Bol bol emzirin derler de hiç anlamıyorum sanki normalde kıt kanaat emziriyırmuşuz gibi :KK12:başka belirti var mı?hali nasıl,dudakları kuru mu vs vs Allah korusun rota virüsü kapmış olmasın
Yok canım başka bişi yok gibi karnı sürrekli gur gur ama o ishalden dolayı sanırm. Anlamadım ki.dra sölemiştim ama benimki kıyameti kopardı muaynede araya kaynadı

Ayy vakka ihtiyarcım varmış iyi oldu ...ki eşim farkında olmasa da onun da ihtiyacı varmış :))))
Diş derdi zor ya hepimiz kolaylıkla atlatırız inşallah ben kızımı bir iki defa yoğurt verdim sebzebugun yapıcam inşallah bir iki defa ama aglamasını yenemedim kek verdim... ="Burtonaddict, post: 50799700, member: 751929"]Oh iyi olmuş ağzınızın tadı bozulmamış:KK66: diş çıkarma sıkıntıları erken başlıyor canım. Ben de bugün minicik bir beyazlık gördüm gibi ama izin vermedi minik cadı bakmama.
Aynı durum var bizde de emmek istiyor süt gelmeyince sinirleniyor agresifleşiyor. Mamadan çok az alıyor meme istiyor. Ek gıdaya da başladık. Her ek gıda sonrası da emmek istiyor ama karnı biraz tok olduğu için idare ediyor.[/QUOTE]

Ayy vakka ihtiyarcım varmış iyi oldu ...ki eşim farkında olmasa da onun da ihtiyacı varmış :))))
Diş derdi zor ya hepimiz kolaylıkla atlatırız inşallah ben kızımı bir iki defa yoğurt verdim sebzebugun yapıcam inşallah bir iki defa ama aglamasını yenemedim kek verdim... ="Burtonaddict, post: 50799700, member: 751929"]Oh iyi olmuş ağzınızın tadı bozulmamış:KK66: diş çıkarma sıkıntıları erken başlıyor canım. Ben de bugün minicik bir beyazlık gördüm gibi ama izin vermedi minik cadı bakmama.
Aynı durum var bizde de emmek istiyor süt gelmeyince sinirleniyor agresifleşiyor. Mamadan çok az alıyor meme istiyor. Ek gıdaya da başladık. Her ek gıda sonrası da emmek istiyor ama karnı biraz tok olduğu için idare ediyor.
[/QUOTE]
Biz hastalık yüzünden haftasonu evimizdeydik yine. İlk kez bir haftasonu dışarı çıkmadık :KK43: insan evde dört duvar arasında çok sıkılıyor. Kızımı alıp avmye falan gitsem yol 30dk sürüyor. Bazen mütemadiyen ağlıyor 30 dk boyunca yol sapa olduğu için arabayı kenara çekip kelebeğimi sakinleştiremiyorum da.
İnşallah canım yaa yıpratmaz şu dişler meleklerimizi. Ben bugün de çorba verip yarın püre deniyim diyorum.

Ben kendime gerek görmedim valla ne yalan söyleyeyim :emir_bebek:salyası çok fazlaydı diş yerleri sert beyaz çizgi gibi duruyor her şeyi kemirmek istiyor en çok ellerini ama :dondurma:
Şu an biz de iyiyiz aşırı bir rahatsızlık Yok canım artarsa belki deneriz :KK66: anaaam bebişler hep erkenci sanırım :KK70: ellerini yiyişleri çok tatlı :KK200:

Aynen canım kızım biraz huzursuz olsa ve derdini anlayamasam diyorum iyiki ikiz değil diye:) Allah sabır versin ikiz annelerine. Gerçekten çok daha fazla yıpranıyorlar.
Eşime kalsa bu sene yapacaktık ilk bebeğimizi. Geçen sene bir deneyelim zaten tutmaz ovulasyon dönemi geçti diyip de yaptık oldu:KK68: hevesli olmayan adam işten izin alıp idrar testiyle eve koştu :KK70:her ultrasonda yanımdaydı şimdi de bizi kalmaya bir yere göndermiyor bile. Annem yazlığın anahtarını vereyim siz kızınla gidin diyor eşim olmaz ben özlerim bırakmam diyor:KK48: bir de en başında istekli olsaydı ne olurdu merak ediyorum:KK70:
Anaokuluna başladığı sene hamile kalıp ertesi sene doğum yapmayı planlıyorum. O sene kardeşi olursa kendini terk edilmiş hissetme riski var o yüzden bir sene gidip alışsın sonra kardeşi olsun istiyorum. Yani planlar böyle ama hakkımızda hayırlısı olsun tabiki:KK66:
Belki aynı döneme denk gelir 2.ler de :KK9: sonra zaten minikleri tanıştırmak boynumuzun borcu olur :-) biz sizi birlikte bekledik deriz.
Yaa ne güzel canım Rabbim nasip etmiş hemen allahım çok komik olmuş o zaman :KK70: ben zaten inanmıyorum ovulasyon dönemine falan. Çünkü oğlum adet olmadan bir iki gün önce oldu. Ultrason yaşı da hep bir iki gün önden gitti ve iki gün erken doğdu canım :KK66: ben testi kendim aldım yoktur hamilelik dedim öyle keyfi yaptım testi de :KK70: anında çift çizgi çıktı başladım ağlamaya :KK70:
Ya haksız değil ki canım babası sonuçta göndermez özler sizi :KK66: ben de arada diyorum oğlumla tatile gidecez yazın diye sen zaten gelemezsin diyorum Bolu'da bir otel buldum hayran kaldım :KK66: bensiz gidemezsiniz diyor :KK70:
Aynen canım hayırlısı olsun bakalım ne zamana nasip olacak ikinciler :) ben bu ay biraz korkuyorum :KK33: Aslında bişi olmadı da hemşire sürekli uyardı hamile kalma şansın çok yüksek sağlam bir korunma yöntemi seç diye ben de he deyip geçiştirdim eşim korunuyor. Bir kez sıkıntı oldu bakalım nasipte varsa diyecek bişi yok.
Belki denk gelir canım buluşuruz bir yerde :KK70:

Ne güzel her şeyi doğal tüketiyorsunuz:KK66: ben Antepte bir köyde görev yaparken süt ürünleri ve yumurtamı öğrencilerimden alırdım. Domates biber maydanoz da ev sahibimin bahçesinden toplardım. Hayatımda hiç o kadar doğal beslenmemişimdir herhalde balı bile ev sahibimin kendi kovanları vardı sağolsun bana da verirdi:KK39:
Yapanı bilirse komşum ayarlar olmazsa ona sorayım canım.
Zamanla alışır annesi ilk gün benim kelebek de heyecanla ağzını açtı ama suratını ekşite ekşite yedi:-)
Verdim canım dün hem sebze çorbası hem de yoğurt. Zaten sebze çorbasını sadece patates ve havuçla yaptım 3er gün arayla sebze eklicem ve arada püre olarak vericem. Çorbayı sevdi ama yoğurdunu bitirmedi. Bakalım bugün napıcak şimdi çorbası pişiyor kuzucuğumun.
Ne güzel canım bayılıyorum ben doğal yaşama :) hatta eskiden zengin koca bulayım çiftliklerimiz olsun her şeyi doğal tüketelim diye hayal kurardım :KK70:
Eşim verme midesi bulandı diyip duruyor dün vermedim bugün o yokken vereceğim :KK66:
Ayy afiyet olsun miniğe :) peki çorbaya sebze dışında bişi koydun mu canım

Eşim sabah uyanınca beni uyandırmadan kızımızı alıp çıkmış odadan mamasını falan vermiş ilgilenmiş ben kalkana kadar. Güzel uyuyunca biraz daha toparladım daha iyiyim canım ama yine parol almak zorunda kaldım yoksa ağrıdan duramıyorum:KK43:
Anneler hasta olmamalı gerçekten yoksa hayat duruyor.Allahtan bugün eşim evde de ben biraz da olsun dinleniyorum.
Ne güzel canım iyi yapmış eşin dinlenmek iyi geliyor ara ara dinlendirsin seni böyle :KK66:
Olsun canım napacaksın bişi olmaz bir taneden.
Aynen canım anneler hasta olunca hayat duruyor. Bir de bebişler küçük başının çaresine de bakamıyor. İyi ki haftasonuna denk geldi canım.

Haklısın canım valla güvenmek çok zor. Ben düşündüm de komşuma söylemeye karar verdim zaten ben hamileyken teklif de etmişti. Hem tanıyorum çocukları falan çok efendi güzel yetiştirmiş hem de nazımız geçer.
Ayaklanmış halini düşünemiyorum bile şimdiden eşime kök söktürmüş :))
Tanıdık olması çok önemli canım. Kesinlikle varsa öyle biri hiç hayır deme hemen ver. Ayaklanmış halleri fena olacak bebişlerin ama o da ayrı bir tatlı olur :KK66:

Maşallah eşine cnm ne güzel yardım ediyo bizim ki de evde anasına gitme planları yapıyo ben gitmem dedim daha dun yattı bugunu de bize ayır dedim ama bakalım gezmeye diye çıkıcaz sonumuz gene kv olmasa bari:))))
Canım sen görev ver yapsın eşin :KK70: ben öyle yapıyorum bir işim varsa aşkım hadi sen de şunu yap diyorum bilmiyorsa anlatıyorum yapıyor sağolsun :) geçen ev temizledim halim kalmadı yemek yapacak çok acıktım. Eşime dedim hadi yemeğimizi yap diye bilmiyorum o yemeği dedi ben anlattım o yaptı sağolsun :) alışsınlar böyle :KK70:

Yaa ne güzel canım Rabbim nasip etmiş hemen allahım çok komik olmuş o zaman :KK70: ben zaten inanmıyorum ovulasyon dönemine falan. Çünkü oğlum adet olmadan bir iki gün önce oldu. Ultrason yaşı da hep bir iki gün önden gitti ve iki gün erken doğdu canım :KK66: ben testi kendim aldım yoktur hamilelik dedim öyle keyfi yaptım testi de :KK70: anında çift çizgi çıktı başladım ağlamaya :KK70:
Ya haksız değil ki canım babası sonuçta göndermez özler sizi :KK66: ben de arada diyorum oğlumla tatile gidecez yazın diye sen zaten gelemezsin diyorum Bolu'da bir otel buldum hayran kaldım :KK66: bensiz gidemezsiniz diyor :KK70:
Aynen canım hayırlısı olsun bakalım ne zamana nasip olacak ikinciler :) ben bu ay biraz korkuyorum :KK33: Aslında bişi olmadı da hemşire sürekli uyardı hamile kalma şansın çok yüksek sağlam bir korunma yöntemi seç diye ben de he deyip geçiştirdim eşim korunuyor. Bir kez sıkıntı oldu bakalım nasipte varsa diyecek bişi yok.
Belki denk gelir canım buluşuruz bir yerde :KK70:
Geçen sene bu zaman ne heyecanlar yaşıyorduk. Gerçi ben bulantıya teslim olmuş serumla dolaşıyordum sanırım bu aralar :KK70: belirsizlikler içindeydik nasıl olacak nasıl geçecek diye :))
Tabiki haklı canım ben de yerinde olsam ben de göndermem hiçbir yere kızımı da babasını da:-)
Valla ben de korkuyorum bugün hem baş ağrısı hem de biraz mide bulantısı var :KK57: Henüz hazır değilim 2.ye Allah isteyene versin

X