• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Katılıyorum canım ikiz çok zordur eminim. Ben bir tanesine zor baktım ilk zamanlar ikiz olduğunu hiç düşünemiyorum:))
Eşin baya aceleciymiş canım benim eşim de kızımız ilkokula başlasın 2.sınıfa geçsin öyle yaparız diyor. Dedim olmaz okul çağı gelmiş onunla ilgilenmem gerekir o zaman hiç yapamayız. Ya kızımız anaokuluna başlayınca yapıcaz ya da çok zor
Evet canım ben o kolik dönemlerde her gün ikiz olsa napardım diye düşündüm çünkü ilk bebekte ikiz olsun çok istemiştim :D
Ben de şaşırıyorum eşime canım normalde ilk bebekte ben zorladım ben istedim zorla kabul etmişti şimdi de paso çocuk olsun diyor 45 yaşına kadar yolu var diyor :D
Okul dönemine denk gelmesi çok zor olur canım ya başlamadan ya başladıktan iki yıl Sonra falan daha iyi olur bakalım nasipte hangisi olacak. Acaba ikinci bebişlerimizde de böyle birbirimizden haberimiz olacak mı :)

Ben burda bulamadım henüz köy peyniri kahvaltılar başlayınca hızlandırırım çalışmalarımı :KK66:
Afiyet şeker olsun oğluşa o suratı yemek isteyeceksin muhtemelen :KK200:
Bakalım benim kelebek napıcak:)) ben yoğurt vermeye devam edicem bu arada canım hem yoğurt hem çorba vericem. Ağır gelmez umarım.
Bizim ailede yapan var canım bu yıl peynir yapma dönemi hamileliğime denk geldi midem hassastı istemedim ;) yoksa ben eve marketten hiç peynir almazdım bu yıl mecbur alıyorum. İneği keçisi koyunu olanlara sor canım kesin yapan vardır bebişi de söyle hemen yaparlar sana peynir. Haziran ayında çok tatlı oluyor peynir canım ;)
Sağol canım da ilk deneme öğürmeyle geçti zorlamadım bir iki çay kaşığı ancak verdim :D ama çok şekerdi hem midesi bulanıyor hem yemek istiyor napacanı şaştı ;)
Bence ağır olmaz canım sonuçta yiyebileceği şeyler veriyorsun abartı boyutta da vermiyorsun yesin mis gibi kelebek. Mama içeceğine sebze tüketsin anne sütü de alıyor şükür canım

Ben ıhlamur veriyorum boğazı yumuşasın diye ama tabiki 2-3 çay kaşığı kadar:KK66: ne güzel hasta olmadım hiç diyordum vücudum kırılıyor:KK43: eşim sağolsun kızımızla ilgilendi de akşam daha çok dinlenebildim.
Deniyim canım ama limonum yok ne yazıkki:KK43: eşimin gelmesini beklicem artık.
İnşallah çabuk atlatırsın canım :( bebişler olunca hasta olmak çok korkutuyor insanı. Şimdi nasılsın canım?

Evet şimdiki rahatlığı zor buluruz o zaman canım. Napalım her dönemleri çok güzel miniklerimizin.
Şimdiden eylül sıkıntısına girmek üzereyim. Bir yandan da iyi olacak diyorum çünkü şahit olduğum kadarıyla çalışan annelerin çocukları daha özgüvenli oluyor. Böyle avutucaz kendimizi:KK70:
Kesinlikle canım şimdiki rahatlığı bulamayız peşinde koşar dururuz artık miniklerimizin ;) bence de bu bile güzel heyecan verici ;)
Ben de Eylül'ü düşünüyorum nasıl edecem nasıl bulacam bakıcıyı ve en zoru nasıl güvenecem diyorum :(

Evet canım benim bulduğum en uygun diyat 170 tl
Bir de onu alıp işe yaramaması var. Gerçi öyle de olursa taşların araya bir şeyler ekleyerek anne kız güzel bir kolye takımı da yapılabilir :-)
Evet sizin için güzel bir takım olur canım :) ama bizde işe yaramazsa naparız bilmiyorum :D 170 yine iyiymiş canım

S Senisevmeksuyabakmak
Narcoleptic insomniac Narcoleptic insomniac
Kızlar ben kehribar kolye aldım ama kendime almadım tek aldım. Çok şükür salayasını kesti üzeri ıslanıyordu salyadan. Ben Hollanda'dan aldırdım kuzenim orda. İnşallah diş çıkarırken de işe yarar yazarım size
Bence de tek alsak nolacak ki iki tane olmasındaki amaç ne acaba :işsiz: tamam canım haberini bekliyoruz diş çıkarma belirtileri var mı sizde ;)

Burtonaddict .!.:
Benim de sezaryen yerim arada sızlıyor. Dikiş iyice kaynamıştır ama yine de korkuyorum o denli sızlıyor.
Geçmiş olsun canım atlatmışsındi işte ne güzel.
Kv çağırman hataymış. Biz onları insan yerine koydukça onlar daha da şımarıp saçmalıyor. Ben en son gelişindeki yaptıklarından sonra evime bile zor sokarım onu. Gelince de dışarı çıkarım hiç göresim yok iyice nefret ettim kadından.
Ben iyiyim dedim dolandım cnm ondan oldu galiba ee mecburda kalıyoruz kalkmaya napalım geçer inşallah
Ayy kv çağırmak gerçekten büyük hataymış salaklık bende ne çagırırsın gelen zaten teyzelerimdi uyuz oldum yok kıza aykkabı alıcamda gelmediler benimle yok şunu alıcan istemediler kız dilimle dedim artık şu numara al diye pazarda patik bulamamış 3 hafta ne hikmetse ha bire bize bişiler alıcaktım istemediler diyo almaya gelince tın önceden istemem sağol derdim şimdi bende al diyorum gene almıyo utanmıyor da sorsan en iyi kv sanane gelen ikramdan arabada hemen yetiştiriyorsun

Bence de tek alsak nolacak ki iki tane olmasındaki amaç ne acaba :işsiz: tamam canım haberini bekliyoruz diş çıkarma belirtileri var mı sizde :KK66:
Ben kendime gerek görmedim valla ne yalan söyleyeyim :KK46:salyası çok fazlaydı diş yerleri sert beyaz çizgi gibi duruyor her şeyi kemirmek istiyor en çok ellerini ama :dondurma:

Evet canım ben o kolik dönemlerde her gün ikiz olsa napardım diye düşündüm çünkü ilk bebekte ikiz olsun çok istemiştim :KK70:
Ben de şaşırıyorum eşime canım normalde ilk bebekte ben zorladım ben istedim zorla kabul etmişti şimdi de paso çocuk olsun diyor 45 yaşına kadar yolu var diyor :KK70:
Okul dönemine denk gelmesi çok zor olur canım ya başlamadan ya başladıktan iki yıl Sonra falan daha iyi olur bakalım nasipte hangisi olacak. Acaba ikinci bebişlerimizde de böyle birbirimizden haberimiz olacak mı :)
Aynen canım kızım biraz huzursuz olsa ve derdini anlayamasam diyorum iyiki ikiz değil diye:) Allah sabır versin ikiz annelerine. Gerçekten çok daha fazla yıpranıyorlar.
Eşime kalsa bu sene yapacaktık ilk bebeğimizi. Geçen sene bir deneyelim zaten tutmaz ovulasyon dönemi geçti diyip de yaptık oldu:KK68: hevesli olmayan adam işten izin alıp idrar testiyle eve koştu :KK70:her ultrasonda yanımdaydı şimdi de bizi kalmaya bir yere göndermiyor bile. Annem yazlığın anahtarını vereyim siz kızınla gidin diyor eşim olmaz ben özlerim bırakmam diyor:KK48: bir de en başında istekli olsaydı ne olurdu merak ediyorum:KK70:
Anaokuluna başladığı sene hamile kalıp ertesi sene doğum yapmayı planlıyorum. O sene kardeşi olursa kendini terk edilmiş hissetme riski var o yüzden bir sene gidip alışsın sonra kardeşi olsun istiyorum. Yani planlar böyle ama hakkımızda hayırlısı olsun tabiki;)
Belki aynı döneme denk gelir 2.ler de :KK9: sonra zaten minikleri tanıştırmak boynumuzun borcu olur :-) biz sizi birlikte bekledik deriz.

Bizim ailede yapan var canım bu yıl peynir yapma dönemi hamileliğime denk geldi midem hassastı istemedim :KK66: yoksa ben eve marketten hiç peynir almazdım bu yıl mecbur alıyorum. İneği keçisi koyunu olanlara sor canım kesin yapan vardır bebişi de söyle hemen yaparlar sana peynir. Haziran ayında çok tatlı oluyor peynir canım :KK66:
Sağol canım da ilk deneme öğürmeyle geçti zorlamadım bir iki çay kaşığı ancak verdim :KK70: ama çok şekerdi hem midesi bulanıyor hem yemek istiyor napacanı şaştı :KK66:
Bence ağır olmaz canım sonuçta yiyebileceği şeyler veriyorsun abartı boyutta da vermiyorsun yesin mis gibi kelebek. Mama içeceğine sebze tüketsin anne sütü de alıyor şükür canım
Ne güzel her şeyi doğal tüketiyorsunuz;) ben Antepte bir köyde görev yaparken süt ürünleri ve yumurtamı öğrencilerimden alırdım. Domates biber maydanoz da ev sahibimin bahçesinden toplardım. Hayatımda hiç o kadar doğal beslenmemişimdir herhalde balı bile ev sahibimin kendi kovanları vardı sağolsun bana da verirdi:KK39:
Yapanı bilirse komşum ayarlar olmazsa ona sorayım canım.
Zamanla alışır annesi ilk gün benim kelebek de heyecanla ağzını açtı ama suratını ekşite ekşite yedi:-)
Verdim canım dün hem sebze çorbası hem de yoğurt. Zaten sebze çorbasını sadece patates ve havuçla yaptım 3er gün arayla sebze eklicem ve arada püre olarak vericem. Çorbayı sevdi ama yoğurdunu bitirmedi. Bakalım bugün napıcak şimdi çorbası pişiyor kuzucuğumun.

İnşallah çabuk atlatırsın canım :KK43: bebişler olunca hasta olmak çok korkutuyor insanı. Şimdi nasılsın canım?
Eşim sabah uyanınca beni uyandırmadan kızımızı alıp çıkmış odadan mamasını falan vermiş ilgilenmiş ben kalkana kadar. Güzel uyuyunca biraz daha toparladım daha iyiyim canım ama yine parol almak zorunda kaldım yoksa ağrıdan duramıyorum:(
Anneler hasta olmamalı gerçekten yoksa hayat duruyor.Allahtan bugün eşim evde de ben biraz da olsun dinleniyorum.

Kesinlikle canım şimdiki rahatlığı bulamayız peşinde koşar dururuz artık miniklerimizin :KK66: bence de bu bile güzel heyecan verici :KK66:
Ben de Eylül'ü düşünüyorum nasıl edecem nasıl bulacam bakıcıyı ve en zoru nasıl güvenecem diyorum :KK43:
Haklısın canım valla güvenmek çok zor. Ben düşündüm de komşuma söylemeye karar verdim zaten ben hamileyken teklif de etmişti. Hem tanıyorum çocukları falan çok efendi güzel yetiştirmiş hem de nazımız geçer.
Ayaklanmış halini düşünemiyorum bile şimdiden eşime kök söktürmüş :))

Ben iyiyim dedim dolandım cnm ondan oldu galiba ee mecburda kalıyoruz kalkmaya napalım geçer inşallah
Ayy kv çağırmak gerçekten büyük hataymış salaklık bende ne çagırırsın gelen zaten teyzelerimdi uyuz oldum yok kıza aykkabı alıcamda gelmediler benimle yok şunu alıcan istemediler kız dilimle dedim artık şu numara al diye pazarda patik bulamamış 3 hafta ne hikmetse ha bire bize bişiler alıcaktım istemediler diyo almaya gelince tın önceden istemem sağol derdim şimdi bende al diyorum gene almıyo utanmıyor da sorsan en iyi kv sanane gelen ikramdan arabada hemen yetiştiriyorsun
Biraz da üşütüyoruz belimizden falan herhalde fark etmeden ondan da sızlıyor olabilir.
Boşver canım bu kvlerin hepsi aynı bundan sonra çağırmazsın. Yine insan içinde Laf edecek olursa da ben numarasını söyledim ama işine gelmedi demekki der geçersin. Oğluna yaranacak ya ondan söylemiştir. Benimki de telefonlarını açmayınca eşimi arar şikayet eder. Ben de derim işim var açamadım bir daha aramamak için bahane aramasın annen, beni aramasa da olur diye;)

Eşim sabah uyanınca beni uyandırmadan kızımızı alıp çıkmış odadan mamasını falan vermiş ilgilenmiş ben kalkana kadar. Güzel uyuyunca biraz daha toparladım daha iyiyim canım ama yine parol almak zorunda kaldım yoksa ağrıdan duramıyorum:(
Anneler hasta olmamalı gerçekten yoksa hayat duruyor.Allahtan bugün eşim evde de ben biraz da olsun dinleniyorum.
Maşallah eşine cnm ne güzel yardım ediyo bizim ki de evde anasına gitme planları yapıyo ben gitmem dedim daha dun yattı bugunu de bize ayır dedim ama bakalım gezmeye diye çıkıcaz sonumuz gene kv olmasa bari:))))

Biraz da üşütüyoruz belimizden falan herhalde fark etmeden ondan da sızlıyor olabilir.
Boşver canım bu kvlerin hepsi aynı bundan sonra çağırmazsın. Yine insan içinde Laf edecek olursa da ben numarasını söyledim ama işine gelmedi demekki der geçersin. Oğluna yaranacak ya ondan söylemiştir. Benimki de telefonlarını açmayınca eşimi arar şikayet eder. Ben de derim işim var açamadım bir daha aramamak için bahane aramasın annen, beni aramasa da olur diye;)
Aynen cnm ya dikkat edemiyoruz ...benim kv beni sadece pazarları oğluşu uyuyosa rahatsız etmemek için arar geliyormusunuz kaçta gelirsiniz diye be kadın bi hafta da arama ya bizimki de hemen üzülüyo yok yalnızlar yok gelenleri yok diye abisi şehir dışında iş kurdu hayatını yaşıyo olan bize oluyo

Maşallah eşine cnm ne güzel yardım ediyo bizim ki de evde anasına gitme planları yapıyo ben gitmem dedim daha dun yattı bugunu de bize ayır dedim ama bakalım gezmeye diye çıkıcaz sonumuz gene kv olmasa bari:))))
Sağolsun eşim ilgilidir hastalık zamanları;)
Oh gezin keyfini çıkartın güzel havanın ne güzel. Eşin sizi bıraksın gitsin annesine:KK39:

Back