- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Tamam canım ben de öyle yapayım :) ben de yarın mayalayacam. Küçük kavanozlara yapayım diyorum taze taze açarım yediririm :)Bem bıgün başladım canım yoğurtla3 çay kaşığı kadar verdim:)
Doktorumuz günbegün arttıra arttıra devam et en son bir çay bardağı verirsin dedi. Bakalım yarın da yapıcam yoğurt taze taze vericem
Evlenince eşine de yardım ederÖğrensin bana da yardım etsin canım ünide de zorluk çekmez
Ne güzel abin varmış yapsın tabi canımbenim abim de yapardı sağolsun biz yokken annem hasta oldu mu anneme de bakardı. Erkekler daha lezzetli yemek yapıyor abim yapınca parmaklarımı yerdim
Büyük bir aile olmak istiyorum bu yüzden canımaile olmak çok güzel bir duygu insanı ayakta tutan şey ailesi oluyor.
Benim sigortam eşimin işyerinden yatıyor canım özel sektör Yani. Bu normal Doğum parası dışında birde süt parası mı alabiliyoruzKamu calisanlarina verilmiyor canim malesef. Esim kamuda, ben ozel sektordeyim. Bu yuzden alabildim :)
Bende öyle duydum tat tomurcukları farketsin ekşiyi tatlıyı tuzluyuBizim de hep açık tv canım ya müzik dinliyoruz ya dizi izliyorum bendizide kısık seste oluyor, müzikte yüksek seste :)
Çok kişi geç başlayınca bebeklerin farklı tatları kabul etmediğini söylüyor canım. Biraz korkuttular beni.
Günaydın canım git dinlen bakalım bende dun ordaydım ama dinlenemiyorum ne zaman gitsem ya iş yapmıyorum çocuk bakmıyorum ama gene de olmuyo anacımGunaydın kızlar bugun toplanıp anneme gidiyorum aksam esım dönüşte alacak bırax uyurum kızın bı uyku vaktınde orda da boş durmamak için 8 tane gömlek götürüyorum Ütülenecek kadın olmak zor zanaat vesselam
İşler sıkışınca tez canlıyım ama zaman varsa rahatımdırOh ne güzel canım tezcanlısın o zamanseverim tezcanlıları hadi deyince hemen yapmalı bir şeyi :)
Zeytinyağını dene canım. Bal da çok faydalıymış. Göğsüne karnına sürüp saracaksın yine bir bezle. Onu da deneyebilirsin. Oy nasıl üşütmüş kuzucuk kıyamam. Terleyip soğudu mu acaba annesi. Diş de tetiklermiş hastalığı
Ben de bepantol kullanıyorum canım da farklı bir durum var sanırım. Anlamadım nasıl oldu niye oldu
Ben de bugün yine mayalıcam akşamüstü vericem artık. Canım dolapta ne kadar bekletmek gerekiyor? Bugün süt biraz geç geldi de anca mayalayacağım.Tamam canım ben de öyle yapayım :) ben de yarın mayalayacam. Küçük kavanozlara yapayım diyorum taze taze açarım yediririm :)
Ant iciorum cnm bugunde dr bu yetmıck muhtemelen bıtınce gel ıhne verebılırım dedı bıde uyardı herkes sıcak yap der ama ılık yapmalısın sıcak ıltıhabı artırır dedıı aklınızda olsunÇok üzülüp ağlayınca da olabilir canım. Doğumdan sonra çok duygusaldım ağlama krizine girmiştim de gecesine sıtma tutmuştu göğsüm semsert olmuştu. Yen'i başlıyordu hemen toparlandım ilerlemeden geçti canım. İnşallah geçer senin de
Ben rotarıx e 170 tl verdimKızlar rota aşına ne kadar ücret verdimiz
Bende büyük konulmuştun bu saat olfu sysktayımnv halaGünaydın canım git dinlen bakalım bende dun ordaydım ama dinlenemiyorum ne zaman gitsem ya iş yapmıyorum çocuk bakmıyorum ama gene de olmuyo anacım
Neden acaba midesi mi kabul etmiyor canım? Biz ilk emziği aldıramamıştık. Eşimin halası geldi hafif şekerli kimyon suyu hazırladık emziğin üzerinden döktü az az öyle emmişti canım. Dene istersen
Benim sigortam eşimin işyerinden yatıyor canım özel sektör Yani. Bu normal Doğum parası dışında birde süt parası mı alabiliyoruz
Kızlar kızım uyumuyor kucakta 10-15 dk uyuyor yatağa koyuyoruz uyanıyor Yada koymadan kendi uyanıyor gündüz uyumayınca aksam artık yorgunluktan huysuz oluyor varmı verebilecek tavsiyesi olan
Valla bende yenemedim calpol verdim sızdı uyanacak şimdi korkuyorum uyanmasın diyeKızlar kızım uyumuyor kucakta 10-15 dk uyuyor yatağa koyuyoruz uyanıyor Yada koymadan kendi uyanıyor gündüz uyumayınca aksam artık yorgunluktan huysuz oluyor varmı verebilecek tavsiyesi olan
Ne olacak böyle hep böyle mi olacak gözünden uyku akıyor kucağımda pışpışlıyorum yerine yatırıyorum gözler açılıyor hemenKelin ilaci olsa kendi basina sürerdicanim. Tavsiye verebilecek olan varsa ben de bekliyorum. Yastık nedir unuttun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?