- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Keşke canım ne güzel olur bebişlerimiz de tanışır da birbirimizin bebişlerini severdik bol bolKeske hepimiZ aynı apartmanda olsak 3 gün oldu banyo yapalı koktum resmen
Bizim de vardı ama memlekette unuttuk canım. Saf zeytinyağı var onu sürüyorum arada krem sürüyorum niye oldu anlamadım. Bugün hem krem hem zeytinyağı sürdüm akşama biraz toparlamış. Yazın memlekette biz de yapalım kantaron yağı. Her şeye iyi geliyor canım. Sünnet yaptırınca sadece onu sürüyorsun hemen yarasını iyi ediyor. En ufak kesik yara oldu mu ona da iyi geliyor. Bir de Mide ülserinin ilacı canım. Etrafında olur duyarsın her gün aç karnına içince yarayı ülseri geçiriyorPişik için kesinlikle kantaron yağını öneriyorum 1 günde geçiriyor. Annem evde yapmıştı bana verdi ben hiç krem sürmüyorum kantaron mucize gibi
Bende eğik koyuyorum aynen sıkılılar bide bizimkisi tv seyrediyor hamileyim eşim sayesinde çok futbol ve basketbol maçı izledim şimdi o sesleri duyunca gözünü kırpmadan seyrefıyor günler ah bi otursa ah bi dişini çıkarsa ab bi tamamen ek gıdaya gecsek demekle geçip gidiyorBiz de aynıyız canım banyo yapınca direk uyuyoruz. Oğlum sızıyor resmen banyodan Sonra
Yakın zamanda otururlar herhalde canım ben başladım denemelere 4. Ayı dolduruyoruz. Tam dik değil de biraz eğik oturtuyorum çok hoşuna gidiyor sürekli yatmaktan sıkılıyordur
Zaten tam dönmeye başladıkları zaman yatarak banyo yaptırması çok zor olur döner düşer falan canım. Banyo küvetinin içine sabit oturmasını sağlayan ek parçalar var onlardan almak lazım o zamanda
Tarıfı nasıl canım biz yapabilir miyiz evde hazır mı alsakPişik için kesinlikle kantaron yağını öneriyorum 1 günde geçiriyor. Annem evde yapmıştı bana verdi ben hiç krem sürmüyorum kantaron mucize gibi
Bende ondan korkuyorum gündü uykuları çok derin değiş tilki uykusunda nöbetleşe bakardık çoçuklara ne güZel olurdu insan destek istiyorKeşke canım ne güzel olur bebişlerimiz de tanışır da birbirimizin bebişlerini severdik bol bol
Biz severken sen duşa girerdin
Ben de eşim evdeyken girebiliyorum duşa. Bir kez gündüz uyuyordu hemen duş alıp çıkayım dedim de rezil oldum. Ben tam duş almaya başladım oğlumun sesi geldi nasıl ağlıyor. Hemen geri çıktım
Kantaron çiçeğini zeytinyağına katıp 6 ay fln bekletiyorlar heralde bende tam net bilmiyorum annem sağolsun yapıp veriyor :) evet her derdin devası nerdeyse kantaron yağıTarıfı nasıl canım biz yapabilir miyiz evde hazır mı alsak
TV izlemek için çok küçükler miniklerimizBende eğik koyuyorum aynen sıkılılar bide bizimkisi tv seyrediyor hamileyim eşim sayesinde çok futbol ve basketbol maçı izledim şimdi o sesleri duyunca gözünü kırpmadan seyrefıyor günler ah bi otursa ah bi dişini çıkarsa ab bi tamamen ek gıdaya gecsek demekle geçip gidiyor
Ben denedim başarısız oldum canım. Eşim bazen şehir dışına çıkıyor. O zaman da gece uyutup duş alıyorum.Bende ondan korkuyorum gündü uykuları çok derin değiş tilki uykusunda nöbetleşe bakardık çoçuklara ne güZel olurdu insan destek istiyor
Taze kurumamış kantaron çiçeğini zeytinyağına koyuyorsun canım doğru biliyorsun :) süresini bilmiyorum ben biz rengi kırmızı olunca kullanıyoruzKantaron çiçeğini zeytinyağına katıp 6 ay fln bekletiyorlar heralde bende tam net bilmiyorum annem sağolsun yapıp veriyor :) evet her derdin devası nerdeyse kantaron yağı
En güzelini yaparsın canım. Kendi başının çaresine bakmalı bir erkek de keza üniversite döneminde yalnız kalması gerekebilirKesinlikle canım erkek diye sakınmayacam kalksın yapsın işin ucundan tutsun diyorum inşallah öyle oluruz kıyamam moduna girmeyiz
Oyy napsın biz bile açlığımıza dayanamıyoruzbizimki de acıkınca çıldırıyor elini yemeye çalışıyor
İnşallah canım doğru diyorsun kan bağından sanırım insan geçemiyor ailesinden..
Yok canım hamileliğim boyunca geçmedi ağırlık. Doğumu yaptım litrelerce su içtim hamilelikte midemi bulandırdığı için içememiştim bir de yürümeye açık havaya hasretimden fırsat buldukça kendimi dışarı attımAynen canım önemli olan sağlıkla kavuşmuş olmamız. Biraz kilo etkiliyor olabilir canım. İnşallah verirsin eski formuna kavuşursun.
Yaa kıyamamcanım zeytinyağını vücuduna masaj yaparak sür. Göğsüne karnına sırtına iyice sür. Sonra bir bez ılıt onunla sar vücudunu kıyafetinin altından.
Havalar çok dengesiz canım bir bak sıcacık terletiyor bir bak soğumuş terli terli bu kez üşüyüp hasta olabiliyoruz bebişler de olabiliyor.
Bizim de yine popomuz pişti. Sürekli de krem sürüyorum
Bir süredir hayvanları insanlardan daha çok seviyorum:)))Az insan bol huzur canım
Bem bıgün başladım canım yoğurtlaTV izlemek için çok küçükler miniklerimizbizimki de yeter ki tvyi görebilecek durumda olsun sesi geliyor ya hemen kafayı çeviriyor. Ben önüne sandalye koyuyorum bakmasın diye canım tvyi de kısık sesle izliyorum. Ama ne kader engel olmaya çalışsak da tv alışkanlığı olacak. Şimdi hareket edemiyor engelliyorum. Hareket etmeye başlayınca engel olamam ya tvyi çıkaracağız hayatımızdan ya da onlar da alışacak.
Anne karnında alıştığı ses huzur veriyor bebişlere ya canım normal minik huzurlu hissediyordur :) ekranı görmesine engel olabilirsen ol canım dikkatini başka şeylere çekmeye çalışabilirsin.
Aynen canım ben de öyleyim sürekli dişine bakıyorumoturma denemeleri yapıyoruz ek gıdaya da bu hafta yoğurtla başlayacam bakalım. Tabi anne sütü yetiyorsa 6. Aya kadar verilmeli diyorlar ama tadını kabul etmezse diye korkuyorum.
Yakın olsak verirdim kardeş payı yapardık :)6 ay ben beklerimde kızın poposu beklemezben hazırını bı araştırayım
Sağol canı düşünmen yeterYakın olsak verirdim kardeş payı yapardık :)
Öğrensin bana da yardım etsin canım ünide de zorluk çekmezEn güzelini yaparsın canım. Kendi başının çaresine bakmalı bir erkek de keza üniversite döneminde yalnız kalması gerekebilirAnnem bize hiç kıyamadı ama iş başa düşünce üçümüz de öğrendik yaptık hatta öğrenciyken yemekleri abim yapardı
Evet haklısın canım biz bile acıkınca gözümüz dönüyor
Öyle canım ne olursa olsun insan geçemiyor ailesinden.
Bizim de hep açık tv canım ya müzik dinliyoruz ya dizi izliyorum benGündüzleri bilerek açıyorum Tv'yi perdeleride gece gündüzü bişkin diye
Sever annesi niye sevmesin eninde sonunda sütten tamamen kesilecek yavaş yavaş başlamak lazım
Oh ne güzel canım tezcanlısın o zamanYok canım hamileliğim boyunca geçmedi ağırlık. Doğumu yaptım litrelerce su içtim hamilelikte midemi bulandırdığı için içememiştim bir de yürümeye açık havaya hasretimden fırsat buldukça kendimi dışarı attımtabi kilo fazlam da var ama o engellemiyor beni
Yarın yapayım canım zeytinyağını çol sağol. Öksürük çok kötü tam dalıyor kelebeğim bir öksürük başlıyor uyanıyor
Geçmiş olsun canım kıyamam oğluşa poposu acıyordur annesi. Bepanthol kullanıyorum ben çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?