- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Çok üzülüp ağlayınca da olabilir canım. Doğumdan sonra çok duygusaldım ağlama krizine girmiştim de gecesine sıtma tutmuştu göğsüm semsert olmuştu. Yen'i başlıyordu hemen toparlandım ilerlemeden geçti canım. İnşallah geçer senin deBzmkılerde ole dıyoda canm bse ıstemedıkıters emzırme cozummus onu ypıorm olmazsa ant
Neden acaba midesi mi kabul etmiyor canım? Biz ilk emziği aldıramamıştık. Eşimin halası geldi hafif şekerli kimyon suyu hazırladık emziğin üzerinden döktü az az öyle emmişti canım. Dene istersenDenemedigimiz emzik kalmadi canim. Almiyor malesef
Ben de evin içinde bağırıp duruyorum canım komşular ne diyordur acaba diyorum senin komşuna dediğini diyorlardır herhaldeBenim kide başta almmamıştı sonradan aldı canım ara ara swne istersen...
Saç dökülmesi çok fena ya benim aşırı dokuluyo kestirdim bugün biraz
Ben bi ara verdikleri i bile geri aldım 5 kilo kadar(((ve hala adet te olmadım
Aynen canım ya hiç deme eskiden komşum bağırıp dururdu gene başladı derdim şimdi yerine ben geçtim:)
Ayy maşallah canım ben yıkayamıyorum alışmak ta istemiyorum etsin yardım ablamızla bile hala banyo yapmak harp şeklinde kafamı yıkama deyip başlıyo ağlamaya çıkana kadar...
Dene canım ara ara alır inşallah
İki haftada falan yıkıyorım canım bazen tertemiz kokuyor dursun diyorumselam tatlı anneler nasılsınız bende bugün temzilik rüzgarları esiyo perdeleri çıkarttırdım makineye atıyorum tek tek daha kanepe örtüleri beşiğimizin uyku setleri var hepsini yıkıcam
siz beşikteki uyku setini ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz bide beyazlar için kullandığım arielle yıkasam çok kimyasal koku yayar mı sizce bebeğime
Ben de geçen gün kv burdayken yaşadım hatta dedim mastit sütün fazlalığından olur benim 2 damla sütüm var bu ne acaba dye. Demek sıkıntıdan olmuşÇok üzülüp ağlayınca da olabilir canım. Doğumdan sonra çok duygusaldım ağlama krizine girmiştim de gecesine sıtma tutmuştu göğsüm semsert olmuştu. Yen'i başlıyordu hemen toparlandım ilerlemeden geçti canım. İnşallah geçer senin de
Ben şimdiden yapabildiğini yapsın diyorum alışmasın diyorum canım inşallah hep böyle gidersem sıkıntı olmazEvet canım ilk örnek benim görümcem. Çocukları çocuk değil yıkım ekibi resmen8 yaşında çocuk hala annesinin kucağında dolaşıyor.
Kelebeğimin agresifliği direkt bana çekmiş sesimi çıkartmıyorum henüz
Anladım canım ne kadar şanslısın senin için tüm düzenini bırakıp yanına gelecek kadar özverili bir ailen var
Ben de öyleydim işte canım dağlara yürüyüşe bile gittim son bir aydaAynen canım çok ağırdım ama erkeklerde öyle olmuyormuş. Geçen sene bir arkadaşımın oğlu oldu, hamileliğinde kocaman göbeğe rağmen pire gibiydi. Tüm bulantıları kötü günleri unuttum canım ben kızımı gördüğüm ilk dakika
Eşimin atletlerini giyiyordum ben de göbeğim açılmasın diye:))
Alırsın canım dışarı çıktığınızda
biz de haftasonu deniz kenarına gittik biraz üşütmüş kelebeğim. Öksürük ve burun akıntısı vardoktorumuz çok önemli değil dedi ama bu hafta evde takılırız artık. Hemen iyileşir inşallah miniğim.
O filelerin kalın minder gibi olanları da var canım ondan da alabilirsin. Benimki ince bez ama oda iyice ısınınca bişi olmaz canım. Biz hep eşimle de olsa filede yıkıyoruz.O fileden almak lazım a101 e hamilelikte küvet gelmişti ondan almıştım ona uygun almak lazım üşümez dimi filede
Evet canım etkilermiş. Aman sıkınt yaratanlar uzak dursun bizden. Biz bebeklerimizle mutlu huzurlu yaşamak istiyoruz.Ben de geçen gün kv burdayken yaşadım hatta dedim mastit sütün fazlalığından olur benim 2 damla sütüm var bu ne acaba dye. Demek sıkıntıdan olmuş
Bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin. Saf zeytinyağı genelde işe yarar. Sade içemezse anne sütü veya mamayla karıştırıp ver. Karnına zeytinyağıyla masaj da yapabilirsin. Sancısı varsa ona da iyi gelir. Karnını yumuşatır hem.merhaba anneler ben ocak annesiyim. bebegim 2,5 aylık ve doğdu doğalı geç kaka yapma sorunumuz var 1 haftaı buldu artık 3-4 güne bir fitil veriyorum kusmamızda cabası . bu sorunları yaşayıp çözen annelerin desteklerini bekliyorum.
İş başa düşünce öğrenir canım en güzel yemekleri bile yaparBen şimdiden yapabildiğini yapsın diyorum alışmasın diyorum canım inşallah hep böyle gidersem sıkıntı olmaz
Bizde de var 16 yaşında kız çocuğu yumurta kıramıyor. Evde tek kalsa aç kalıyor. Karnını doyuramıyor.
Bizim oğluş da agresif :) bebişleri şimdiden agresif olduğunu belli ediyor canım ileride neler yaşayacağız bakalım
İşte o eskide kaldı canım evlenince bitti ailem şu an istesem de gelmez. Evlenirken sorunlar yaşandı ondan Sonra değişti her şey.
Ben hiç düzelemedim canım valla ama olsun sağlıkla kavuştuk ya gerisi hiiiç önemli değilBen de öyleydim işte canım dağlara yürüyüşe bile gittim son bir aydaaynen onların yüzünü görünce insan her şeyi unutuyor. Doğum sancılarımı falan hatırlamıyorum hiç
En güzeli canım rahat oluyordur büyük olunca
Oyy geçmiş olsun canımm kelebek hasta mı oldu. Yavrum benim. İnşallah çabuk iyileşir. İstersen zeytinyağıyla yağla canım. İyi gelir.
Kesinlikle katılıyorum canım sana. Uzak dursun huzursuz edeceklerEvet canım etkilermiş. Aman sıkınt yaratanlar uzak dursun bizden. Biz bebeklerimizle mutlu huzurlu yaşamak istiyoruz.
Kesinlikle canım erkek diye sakınmayacam kalksın yapsın işin ucundan tutsun diyorum inşallah öyle oluruz kıyamam moduna girmeyizİş başa düşünce öğrenir canım en güzel yemekleri bile yapar
Evet ben de kızıyorum kelebeğime. Açlığa hiç dayanamıyor, ben mama hazırlarken ağlaya ağlaya kendi yüzünü çizmeye çalışıyoranlata anlata aşıcaz inşallah canım.
Araya kırgınlık girmiştir zamanla geçer canım aileler dayanamaz yavrularına
Aynen canım önemli olan sağlıkla kavuşmuş olmamız. Biraz kilo etkiliyor olabilir canım. İnşallah verirsin eski formuna kavuşursun.Ben hiç düzelemedim canım valla ama olsun sağlıkla kavuştuk ya gerisi hiiiç önemli değil
Sağol canım inşallah iyileşir hala öksürüğe ve tıkanıklığa devamnasıl yağlıcam canım?
Az insan bol huzur canımKesinlikle katılıyorum canım sana. Uzak dursun huzursuz edecekler
Ilk fırsatta alıcam banyo yapılan gün daha huzurlu uykuya geçiyor kız bi oturmaya başlasalar onada gerek kalmazO filelerin kalın minder gibi olanları da var canım ondan da alabilirsin. Benimki ince bez ama oda iyice ısınınca bişi olmaz canım. Biz hep eşimle de olsa filede yıkıyoruz.
Biz de aynıyız canım banyo yapınca direk uyuyoruz. Oğlum sızıyor resmen banyodan SonraIlk fırsatta alıcam banyo yapılan gün daha huzurlu uykuya geçiyor kız bi oturmaya başlasalar onada gerek kalmaz
Pişik için kesinlikle kantaron yağını öneriyorum 1 günde geçiriyor. Annem evde yapmıştı bana verdi ben hiç krem sürmüyorum kantaron mucize gibiAynen canım önemli olan sağlıkla kavuşmuş olmamız. Biraz kilo etkiliyor olabilir canım. İnşallah verirsin eski formuna kavuşursun.
Yaa kıyamamcanım zeytinyağını vücuduna masaj yaparak sür. Göğsüne karnına sırtına iyice sür. Sonra bir bez ılıt onunla sar vücudunu kıyafetinin altından.
Havalar çok dengesiz canım bir bak sıcacık terletiyor bir bak soğumuş terli terli bu kez üşüyüp hasta olabiliyoruz bebişler de olabiliyor.
Bizim de yine popomuz pişti. Sürekli de krem sürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?