2016 Aralık Anneleri

Bzmkılerde ole dıyoda canm bse ıstemedıkı ters emzırme cozummus onu ypıorm olmazsa ant
Çok üzülüp ağlayınca da olabilir canım. Doğumdan sonra çok duygusaldım ağlama krizine girmiştim de gecesine sıtma tutmuştu göğsüm semsert olmuştu. Yen'i başlıyordu hemen toparlandım ilerlemeden geçti canım. İnşallah geçer senin de

Ben de evin içinde bağırıp duruyorum canım komşular ne diyordur acaba diyorum senin komşuna dediğini diyorlardır herhalde
Aynen canım ben zorda kalırsam yıkıyorım yalnız. Yoksa eşimi bekliyorum o da oğlumuzla vakit geçirmekten hoşlanıyor o yüzden birlikte yıkarız işten gelince diyor

İki haftada falan yıkıyorım canım bazen tertemiz kokuyor dursun diyorum
Henüz bebişin eşyalarını matiklerle yıkamaya başlamadım canım. Dalin sıvı deterjan kullanıyorum her şeyinde.

Ben de geçen gün kv burdayken yaşadım hatta dedim mastit sütün fazlalığından olur benim 2 damla sütüm var bu ne acaba dye. Demek sıkıntıdan olmuş

Ben şimdiden yapabildiğini yapsın diyorum alışmasın diyorum canım inşallah hep böyle gidersem sıkıntı olmaz
Bizde de var 16 yaşında kız çocuğu yumurta kıramıyor. Evde tek kalsa aç kalıyor. Karnını doyuramıyor.
Bizim oğluş da agresif :) bebişleri şimdiden agresif olduğunu belli ediyor canım ileride neler yaşayacağız bakalım
İşte o eskide kaldı canım evlenince bitti ailem şu an istesem de gelmez. Evlenirken sorunlar yaşandı ondan Sonra değişti her şey.

Ben de öyleydim işte canım dağlara yürüyüşe bile gittim son bir ayda aynen onların yüzünü görünce insan her şeyi unutuyor. Doğum sancılarımı falan hatırlamıyorum hiç
En güzeli canım rahat oluyordur büyük olunca
Oyy geçmiş olsun canımm kelebek hasta mı oldu. Yavrum benim. İnşallah çabuk iyileşir. İstersen zeytinyağıyla yağla canım. İyi gelir.

O fileden almak lazım a101 e hamilelikte küvet gelmişti ondan almıştım ona uygun almak lazım üşümez dimi filede
O filelerin kalın minder gibi olanları da var canım ondan da alabilirsin. Benimki ince bez ama oda iyice ısınınca bişi olmaz canım. Biz hep eşimle de olsa filede yıkıyoruz.

Bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin. Saf zeytinyağı genelde işe yarar. Sade içemezse anne sütü veya mamayla karıştırıp ver. Karnına zeytinyağıyla masaj da yapabilirsin. Sancısı varsa ona da iyi gelir. Karnını yumuşatır hem.

İş başa düşünce öğrenir canım en güzel yemekleri bile yapar
Evet ben de kızıyorum kelebeğime. Açlığa hiç dayanamıyor, ben mama hazırlarken ağlaya ağlaya kendi yüzünü çizmeye çalışıyor anlata anlata aşıcaz inşallah canım.
Araya kırgınlık girmiştir zamanla geçer canım aileler dayanamaz yavrularına

Ben hiç düzelemedim canım valla ama olsun sağlıkla kavuştuk ya gerisi hiiiç önemli değil
Sağol canım inşallah iyileşir hala öksürüğe ve tıkanıklığa devam nasıl yağlıcam canım?

Kesinlikle canım erkek diye sakınmayacam kalksın yapsın işin ucundan tutsun diyorum inşallah öyle oluruz kıyamam moduna girmeyiz
Oyy napsın biz bile açlığımıza dayanamıyoruz bizimki de acıkınca çıldırıyor elini yemeye çalışıyor
İnşallah canım doğru diyorsun kan bağından sanırım insan geçemiyor ailesinden..

Ben hiç düzelemedim canım valla ama olsun sağlıkla kavuştuk ya gerisi hiiiç önemli değil
Sağol canım inşallah iyileşir hala öksürüğe ve tıkanıklığa devam nasıl yağlıcam canım?
Aynen canım önemli olan sağlıkla kavuşmuş olmamız. Biraz kilo etkiliyor olabilir canım. İnşallah verirsin eski formuna kavuşursun.
Yaa kıyamam canım zeytinyağını vücuduna masaj yaparak sür. Göğsüne karnına sırtına iyice sür. Sonra bir bez ılıt onunla sar vücudunu kıyafetinin altından.
Havalar çok dengesiz canım bir bak sıcacık terletiyor bir bak soğumuş terli terli bu kez üşüyüp hasta olabiliyoruz bebişler de olabiliyor.
Bizim de yine popomuz pişti. Sürekli de krem sürüyorum

O filelerin kalın minder gibi olanları da var canım ondan da alabilirsin. Benimki ince bez ama oda iyice ısınınca bişi olmaz canım. Biz hep eşimle de olsa filede yıkıyoruz.
Ilk fırsatta alıcam banyo yapılan gün daha huzurlu uykuya geçiyor kız bi oturmaya başlasalar onada gerek kalmaz

Ilk fırsatta alıcam banyo yapılan gün daha huzurlu uykuya geçiyor kız bi oturmaya başlasalar onada gerek kalmaz
Biz de aynıyız canım banyo yapınca direk uyuyoruz. Oğlum sızıyor resmen banyodan Sonra
Yakın zamanda otururlar herhalde canım ben başladım denemelere 4. Ayı dolduruyoruz. Tam dik değil de biraz eğik oturtuyorum çok hoşuna gidiyor sürekli yatmaktan sıkılıyordur
Zaten tam dönmeye başladıkları zaman yatarak banyo yaptırması çok zor olur döner düşer falan canım. Banyo küvetinin içine sabit oturmasını sağlayan ek parçalar var onlardan almak lazım o zamanda

Pişik için kesinlikle kantaron yağını öneriyorum 1 günde geçiriyor. Annem evde yapmıştı bana verdi ben hiç krem sürmüyorum kantaron mucize gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…