2016 Aralık Anneleri

Canım bizim kakamız da çoğu zaman öyle. Paçalardan ve belden çıkıyor. Günde 5 kere üstbaş değiştirdiğimi bilirim. Hatta bazen öyle bir yapar ki elim bile kaka olur

Canım üşüttüyden bosver temizliği bi iyileş yaparsın

Kızlar bişey sormak istiyorum
3 aylık bebeğim var ve gıda zehirlenmesi gibi bişey oldum ishal istifra.acile gittim doktor serum taktı ve içine buscopan yaptı benim gibi bu ilacı kullanan oldu mu bebeğe geçmesinden korkuyorum doktorunda üç aylık bebeği varmış ben yapmazdım eşime dedi ama ben çok kötüydüm.iğneden bir saat sonra emzirdim sonrada iğneden beş saat sonra emxirdim
Mama verecektim almadı

Ayy ne tatlı olur minik şimdiden alışsın
Sanırım canım :) bir de o günler meme ağzından çıkınca küsüyor gibiydi bir da açmıyordu ağzını
Çok zor ve çok farklı canım. Ama en doğal hayatı yaşıyorlar

Evett çok masumlar bu masumiyeti inşallah bir ömür koruyabiliriz koruyabilirler. Şu an hiç bir günahları yok tertemizler kuzularımız.
Her gelişimleri başka tatlı olacak sanırım canım en anlamlısı da anne dedikleri an olur gibi
Tamam canımm

Benimki baba iyisi beni görünce bir nazlanıyor ki ama çok tatlı oluyor
Geçmiş olsun canım dinlenseydin biraz daha

Oyy maşallah bir ara bizim de öyle oluyordu biriktirip hepsini sabah yapıyordu oğlum ben de yıkıyordum direk canım
Evet canım 3. Ay dolmadan yapılması lazımdı biz de son gün mü ne yaptırmıştık canım hemşiremiz öyle gidin hem kontrolü de yapılır demişti.
İyiyiz biz de bayağı büyüdük 4. Ayımız dolacak bizim inşallah oyun oynuyoruz sürekli
Bu aralar ishal gibi ama diş sıkıntımız var ondan sanırım canım

Canım üşüttüyden bosver temizliği bi iyileş yaparsın
Sabahtan beri oturmadım bitmedi de canım ya her iş duruyo:))))

Cnm bende gittim bana da takıldı ama sordu emziriyorum dedim ona göre taktı
Benimki
iyisi beni görünce bir nazlanıyor ki ama çok tatlı oluyor
Geçmiş olsun canım dinlenseydin biraz daha
Sağol cnm iyi hissediyordum eşimde evdeyken yapıyım dedim ama bir puaça yapabildim gerisi duruyo

Teşekkür ederim ben de dedim önce sade serum taktı sonra ben çok kıvranınca yapalım dedi Can'ım sıkılıyor bebeğime bir etkisi olucakdiye şimdilik asa da ilerde olur

Evet canım alışsın kuzucuk gezmelere. Hala mızırdanıyor dışarı çıktığımızda. Arabada uyuyor gideceğimiz yere ulaştığımızda uyanıyor, bakınıyor bir süre sonra mızırdanıyor ağlıyor. Kucağıma almazsam çığlık atmaya başlıyor sonra bağıra bağıra ağlıyor. Bıkmadan usanmadan sesini arttıra arttıra ağlıyor <- aynı böyle.
Kucağıma alır almaz susuyor cadıcığım sanki saniyeler önce ağlayan o değilmiş gibi gülücükler saçmaya başlıyor
Benim kuzucuk da emerken memeye yapışıyor sıkıyor sonra ittiriyor ağzından çıkınca da sinirlenip ağlıyor
ABD deki amişler gibi ne güzel

Ben de dört gözle bekliyorum anneciiiim diyip sarılacağı zamanları
İnşallah canım kaybetmezler ama bizim gözümüzde hep bebek, hep masum olacaklar şimdiden üniversiteye gitmesinin tasasındayım bizden ayrı farklı bir şehirde kendi ayaklarının üstünde okumasını isterim ama bırakamam da herhalde

Dur kız daha emeklemeden üniversiteye mi gönderdin :))))

Sizinkilerde kuduruyomu ya bi bakıyorum uykusunu kendi kendine düzene sokuyo ba bakıyorum kuduruyo sabhtan beri yedi oynadı yattı şimdi kudurdu bş yeri agrıyo diye calpol de verdim

Olsun canım ben onu da yapmıyorum bir çocukla yine hamaratsın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…