- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Ne güzel canım öyle zorunlu hizmete can kurban :) ben de bayılırım doğaya. Bana denize gidelim demesinler hadi gel şu dağlara tırmanalım desinler şu ormanları keşfedelim desinler canımEvet canım benim zorunlu hizmet bitene kadar burdayız. Miniğim burada büyüyecek sayılır. Doğası çok güzel buraların:)
Gezelim hepimiz canım tatili fazlasıyla hakettik
Yok canım bir şey olmaz oğluşun bağışıklık sistemi gelişir
Oh ne güzel oğluş dedesiyle oyunlar oynar yaylada
Görüntü çok iyi canımAynen canım çok haklısın doğal yapana kadar vermem
Teşekkürler canım becerebildim sanırım:)))
Bugün naturpy milktea aldım. Denicem bakalım inşallah bana da iyi gelir
Ben de altını yerde alıyorum canım ama soğuk gibi geliyor geri koltuğa yatırıyorum. Oyun halısına yatırıyorum yere ama yine de tedirgin oluyorum :) bir ara battaniye sermiştim o zaman pek hoşuna gitmemişti yer ondan Sonra bir daha denemedim bugünler yine bir deneyeyim :)Ben yere küçük yorgan serdim canım altını yerde alıyorum biraz yüzüstü yatırıyorum yerde, dönme hareketleri yapıyoruz birlikte:))
Ben de bilemedim bebeğin 4.ayda dönmesi beklenir diyor kimi yerde ama tabiki her bebeğim gelişimi aynı değildir.
Oy maşallah kuzucuklarımıza
Aramızda 1 hafta mı var canım bizim?
Aynen canım zorunlu hizmet yapılabilecek en güzel yerlerden birindeyim çok şükür. Ben denize girmesini değil denizi izlemesini severimNe güzel canım öyle zorunlu hizmete can kurban :) ben de bayılırım doğaya. Bana denize gidelim demesinler hadi gel şu dağlara tırmanalım desinler şu ormanları keşfedelim desinler canım
Evettt bir mucize getirdik dünyaya ve onları büyütmek için çabalıyoruz az şöyle keyif yapmalıyız bebişlerin tadını çıkarmalıyız :)
Bişi olmadı şükür canım da birikir birikir hasta olmaz inşallah havalar çok dengesizzz :)
Aynen canım mis gibi toprağı var yatırırız toprağa doğayla tanışsın ağaçlara dokunsun doğal sebze meyve tüketsin
Sağol canım :))Görüntü çok iyi canımgüle güle yiyin yarasın
Ay inşallah canımm bol sütlü olursun inşalalh hepimiz bol sütlü olalım bebişlerimiz için..
Benim kelebeğim yerde olmayı seviyor o yüzden yorgan battaniye pek umursamıyor. Yerde yatarken o kocaman gözleriyle meraklı meraklı bakınışı beni benden alıyorBen de altını yerde alıyorum canım ama soğuk gibi geliyor geri koltuğa yatırıyorum. Oyun halısına yatırıyorum yere ama yine de tedirgin oluyorum :) bir ara battaniye sermiştim o zaman pek hoşuna gitmemişti yer ondan Sonra bir daha denemedim bugünler yine bir deneyeyim :)
Dün farkettim ilk kez dün yaptı canım. Nerdeyse iki büklüm oluyor dönüp arkama Bakacam diye. Eşimle şok olduk boynu kırılacak sanki öyle duruyor ama hiç rahatsız da değil çok mutluvücudu da bayağı dönmüştü poposu yere değmiyordu :)
2 aralık bizim Doğum tarihi canım
Kv öyle demişti bir hafta aynı ek gıda hem aşılır hem dokunup dokunmadıpına bakılır demiştiBenim kelebeğim yerde olmayı seviyor o yüzden yorgan battaniye pek umursamıyor. Yerde yatarken o kocaman gözleriyle meraklı meraklı bakınışı beni benden alıyor
Maşallah oğluşa dönecek annesi hazırlık yapıyor
Tam bir hafta var miniklerimizin arasında
Salı günü bir pazar yapıp sebze çorbasıyla açılış yapmayı düşünüyorum artık ek gıdaya :)) tabi biraz sancılı olabiliyormuş bağırsakların farklı gıdalara alışması ama denicez bakalım.
Bu arada ek gıdaya başlayınca aynı gıdayı birkaç gün verip alerjik tepkime yapıyor mu diye bakılıyormuş ama bir hafta aynı gıda dışında başka bir şey vermeyecek miyiz acaba?
Aynen canım ben de denize girmeyi pek sevmemAynen canım zorunlu hizmet yapılabilecek en güzel yerlerden birindeyim çok şükür. Ben denize girmesini değil denizi izlemesini severim
Evet canım kuzucuklarımızla gönlümüze göre rahat bir tatili hakettik kiiii benim aklım hala Bozcaadada. Yakın zamanda erkenden ayarlamaları yapıyım diyorum yaz için
Yok annesi korkma bir şey olmaz oğluşa zaten annesinin sütlerini cuk cuk emip kendisini koruyor
Oh ne güzel oğluş baya keşifte bulunacak annesi
Günaydın canım :) bebiş nasılGunaydın herkese
Iyi pazarlar
İnşallah emzirirsin annesiii o seni bırakmasın yeter ki rabbim rızkını verir inşallah..Sağol canım :))
İnşallah canım benim, bitmesin sütüm bana yeter en azından 1 yıl emzirebileyim inşallah miniğimi
Oyy kıyamam dünyaya başka açıdan bakınca etkileniyor demek minikBenim kelebeğim yerde olmayı seviyor o yüzden yorgan battaniye pek umursamıyor. Yerde yatarken o kocaman gözleriyle meraklı meraklı bakınışı beni benden alıyor
Maşallah oğluşa dönecek annesi hazırlık yapıyor
Tam bir hafta var miniklerimizin arasında
Salı günü bir pazar yapıp sebze çorbasıyla açılış yapmayı düşünüyorum artık ek gıdaya :)) tabi biraz sancılı olabiliyormuş bağırsakların farklı gıdalara alışması ama denicez bakalım.
Bu arada ek gıdaya başlayınca aynı gıdayı birkaç gün verip alerjik tepkime yapıyor mu diye bakılıyormuş ama bir hafta aynı gıda dışında başka bir şey vermeyecek miyiz acaba?
Büyükler diyorsa doğru diyordur :)Kv öyle demişti bir hafta aynı ek gıda hem aşılır hem dokunup dokunmadıpına bakılır demişti
Ben de az az ve taze yapayım o zaman çorbayı. Teşekkürler canım:)Kv öyle demişti bir hafta aynı ek gıda hem aşılır hem dokunup dokunmadıpına bakılır demişti
Evet canım kuzucuğumu alıp gidicem zaten koyları da çok temiz. Oyuncaklarımızı da alır kumdan kaleler yapar oynarızAynen canım ben de denize girmeyi pek sevmem
Yap yap canım en güzeli :) gönlün nerede olmak istiyorsa oraya git direk kızçenle :)
Çok şükür canım bazen istemiyor memeyi korkuyorum valla. Emmeyince uyarıyorum başka şansın yok annem bak diyebirinde emmese Sonra açlıktan saldırıyor
Evet canımm çadırda yaşayan akrabalarımız var bizim hala. Oğluşu oralara da götürecemgezsin görsün öğrensin :)
İnşallah canım çok sağol. Zaten bıraktığı anda gider sütlerİnşallah emzirirsin annesiii o seni bırakmasın yeter ki rabbim rızkını verir inşallah..
Maşallah oğluşaOyy kıyamam dünyaya başka açıdan bakınca etkileniyor demek minik
Evet canım oğluş bayağı gelişim göstermiş benden habersiz
Ondan birlikte gidiyoruz biz demek canım
Evet canım ilk verdiğin yabancı yiyeceği takip etmelisin ama benim bildiğim bir gün verip üç gün beklemen lazım. Alerji belirtisi olursa yedirmemen lazım.
Hadi bakalım sebze çorbasıyla açılışı yapınbize de tarif at canımmm
Hangi çorbadan başlıcaksın canımBen de az az ve taze yapayım o zaman çorbayı. Teşekkürler canım:)
Benim kızçe değişken sabah bezinde yine boş yer yoktu kundags kadar grevmişti duşa soktum pamukla silinecek gibi degıl saglık ocağı yanlış yönlenfirdi için Pazartesi acilinden rota yaptırıcam 3 aya gitmeden ilk doz yapılmalıymış Banada 3 aya girince kontrol randevusu vermişlerdi o zaman yapılacak dediler ısrarla sordum daha önce değil mi diye cuma d vit bitmişti onu almaya gittim laf arasında sordum aaa gec kalıyoruz aşıya pztsi getir defiGünaydın canım :) bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?