• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Evet canım benim zorunlu hizmet bitene kadar burdayız. Miniğim burada büyüyecek sayılır. Doğası çok güzel buraların:)
Gezelim hepimiz canım tatili fazlasıyla hakettik:KK66:
Yok canım bir şey olmaz oğluşun bağışıklık sistemi gelişir:KK66:
Oh ne güzel oğluş dedesiyle oyunlar oynar yaylada:KK200:
Ne güzel canım öyle zorunlu hizmete can kurban :) ben de bayılırım doğaya. Bana denize gidelim demesinler hadi gel şu dağlara tırmanalım desinler şu ormanları keşfedelim desinler canım ;)
Evettt bir mucize getirdik dünyaya ve onları büyütmek için çabalıyoruz az şöyle keyif yapmalıyız bebişlerin tadını çıkarmalıyız :)
Bişi olmadı şükür canım da birikir birikir hasta olmaz inşallah havalar çok dengesizzz :)
Aynen canım mis gibi toprağı var yatırırız toprağa doğayla tanışsın ağaçlara dokunsun doğal sebze meyve tüketsin ;)

Aynen canım çok haklısın doğal yapana kadar vermem:KK66:
Teşekkürler canım becerebildim sanırım:)))
Bugün naturpy milktea aldım. Denicem bakalım inşallah bana da iyi gelir:KK66:
Görüntü çok iyi canım ;) güle güle yiyin yarasın :KK16:
Ay inşallah canımm bol sütlü olursun inşalalh hepimiz bol sütlü olalım bebişlerimiz için.. :dua:

Ben yere küçük yorgan serdim canım altını yerde alıyorum biraz yüzüstü yatırıyorum yerde, dönme hareketleri yapıyoruz birlikte:))
Ben de bilemedim bebeğin 4.ayda dönmesi beklenir diyor kimi yerde ama tabiki her bebeğim gelişimi aynı değildir.
Oy maşallah kuzucuklarımıza:nazar:
Aramızda 1 hafta mı var canım bizim?
Ben de altını yerde alıyorum canım ama soğuk gibi geliyor geri koltuğa yatırıyorum. Oyun halısına yatırıyorum yere ama yine de tedirgin oluyorum :) bir ara battaniye sermiştim o zaman pek hoşuna gitmemişti yer ondan Sonra bir daha denemedim bugünler yine bir deneyeyim :)
Dün farkettim ilk kez dün yaptı canım. Nerdeyse iki büklüm oluyor dönüp arkama Bakacam diye. Eşimle şok olduk boynu kırılacak sanki öyle duruyor ama hiç rahatsız da değil çok mutlu ;) vücudu da bayağı dönmüştü poposu yere değmiyordu :)
2 aralık bizim Doğum tarihi canım ;)

Ne güzel canım öyle zorunlu hizmete can kurban :) ben de bayılırım doğaya. Bana denize gidelim demesinler hadi gel şu dağlara tırmanalım desinler şu ormanları keşfedelim desinler canım :KK66:
Evettt bir mucize getirdik dünyaya ve onları büyütmek için çabalıyoruz az şöyle keyif yapmalıyız bebişlerin tadını çıkarmalıyız :)
Bişi olmadı şükür canım da birikir birikir hasta olmaz inşallah havalar çok dengesizzz :)
Aynen canım mis gibi toprağı var yatırırız toprağa doğayla tanışsın ağaçlara dokunsun doğal sebze meyve tüketsin :KK66:
Aynen canım zorunlu hizmet yapılabilecek en güzel yerlerden birindeyim çok şükür. Ben denize girmesini değil denizi izlemesini severim ;)
Evet canım kuzucuklarımızla gönlümüze göre rahat bir tatili hakettik kiiii benim aklım hala Bozcaadada. Yakın zamanda erkenden ayarlamaları yapıyım diyorum yaz için ;)
Yok annesi korkma bir şey olmaz oğluşa zaten annesinin sütlerini cuk cuk emip kendisini koruyor:nazar:
Oh ne güzel oğluş baya keşifte bulunacak annesi;)

Görüntü çok iyi canım :KK66: güle güle yiyin yarasın :KK16:
Ay inşallah canımm bol sütlü olursun inşalalh hepimiz bol sütlü olalım bebişlerimiz için.. :dua:
Sağol canım :))
İnşallah canım benim, bitmesin sütüm bana yeter en azından 1 yıl emzirebileyim inşallah miniğimi:dua:

Ben de altını yerde alıyorum canım ama soğuk gibi geliyor geri koltuğa yatırıyorum. Oyun halısına yatırıyorum yere ama yine de tedirgin oluyorum :) bir ara battaniye sermiştim o zaman pek hoşuna gitmemişti yer ondan Sonra bir daha denemedim bugünler yine bir deneyeyim :)
Dün farkettim ilk kez dün yaptı canım. Nerdeyse iki büklüm oluyor dönüp arkama Bakacam diye. Eşimle şok olduk boynu kırılacak sanki öyle duruyor ama hiç rahatsız da değil çok mutlu :KK66: vücudu da bayağı dönmüştü poposu yere değmiyordu :)
2 aralık bizim Doğum tarihi canım :KK66:
Benim kelebeğim yerde olmayı seviyor o yüzden yorgan battaniye pek umursamıyor. Yerde yatarken o kocaman gözleriyle meraklı meraklı bakınışı beni benden alıyor:-)
Maşallah oğluşa dönecek annesi hazırlık yapıyor;)
Tam bir hafta var miniklerimizin arasında;)
Salı günü bir pazar yapıp sebze çorbasıyla açılış yapmayı düşünüyorum artık ek gıdaya :)) tabi biraz sancılı olabiliyormuş bağırsakların farklı gıdalara alışması ama denicez bakalım.
Bu arada ek gıdaya başlayınca aynı gıdayı birkaç gün verip alerjik tepkime yapıyor mu diye bakılıyormuş ama bir hafta aynı gıda dışında başka bir şey vermeyecek miyiz acaba? :KK34:

Benim kelebeğim yerde olmayı seviyor o yüzden yorgan battaniye pek umursamıyor. Yerde yatarken o kocaman gözleriyle meraklı meraklı bakınışı beni benden alıyor:-)
Maşallah oğluşa dönecek annesi hazırlık yapıyor:KK66:
Tam bir hafta var miniklerimizin arasında:KK66:
Salı günü bir pazar yapıp sebze çorbasıyla açılış yapmayı düşünüyorum artık ek gıdaya :)) tabi biraz sancılı olabiliyormuş bağırsakların farklı gıdalara alışması ama denicez bakalım.
Bu arada ek gıdaya başlayınca aynı gıdayı birkaç gün verip alerjik tepkime yapıyor mu diye bakılıyormuş ama bir hafta aynı gıda dışında başka bir şey vermeyecek miyiz acaba? :KK34:
Kv öyle demişti bir hafta aynı ek gıda hem aşılır hem dokunup dokunmadıpına bakılır demişti

Aynen canım zorunlu hizmet yapılabilecek en güzel yerlerden birindeyim çok şükür. Ben denize girmesini değil denizi izlemesini severim :KK66:
Evet canım kuzucuklarımızla gönlümüze göre rahat bir tatili hakettik kiiii benim aklım hala Bozcaadada. Yakın zamanda erkenden ayarlamaları yapıyım diyorum yaz için :KK66:
Yok annesi korkma bir şey olmaz oğluşa zaten annesinin sütlerini cuk cuk emip kendisini koruyor:nazar:
Oh ne güzel oğluş baya keşifte bulunacak annesi:KK66:
Aynen canım ben de denize girmeyi pek sevmem ;)
Yap yap canım en güzeli :) gönlün nerede olmak istiyorsa oraya git direk kızçenle :)
Çok şükür canım bazen istemiyor memeyi korkuyorum valla. Emmeyince uyarıyorum başka şansın yok annem bak diye :D birinde emmese Sonra açlıktan saldırıyor :D
Evet canımm çadırda yaşayan akrabalarımız var bizim hala. Oğluşu oralara da götürecem ;) gezsin görsün öğrensin :)

Maşallah oğluşa dönecek annesi hazırlık yapıyor:KK66:
Tam bir hafta var miniklerimizin arasında:KK66:
Oyy kıyamam dünyaya başka açıdan bakınca etkileniyor demek minik :KK68:
Evet canım oğluş bayağı gelişim göstermiş benden habersiz :KK66:
Ondan birlikte gidiyoruz biz demek canım :D
Evet canım ilk verdiğin yabancı yiyeceği takip etmelisin ama benim bildiğim bir gün verip üç gün beklemen lazım. Alerji belirtisi olursa yedirmemen lazım.
Hadi bakalım sebze çorbasıyla açılışı yapın ;) bize de tarif at canımmm ;)

Aynen canım ben de denize girmeyi pek sevmem :KK66:
Yap yap canım en güzeli :) gönlün nerede olmak istiyorsa oraya git direk kızçenle :)
Çok şükür canım bazen istemiyor memeyi korkuyorum valla. Emmeyince uyarıyorum başka şansın yok annem bak diye :KK70: birinde emmese Sonra açlıktan saldırıyor :KK70:
Evet canımm çadırda yaşayan akrabalarımız var bizim hala. Oğluşu oralara da götürecem :KK66: gezsin görsün öğrensin :)
Evet canım kuzucuğumu alıp gidicem zaten koyları da çok temiz. Oyuncaklarımızı da alır kumdan kaleler yapar oynarız:KK68: Allah sağlıkla gösterir inşallah o günleri:dua:
Huysuz oldukları zaman meme mama almıyorlar canım. Biraz sakinleşince aç olduklarını anlıyorlar sanırım.
Ayy ne güzel çadırda hayat çok farklıdır. Oğluş da tadar farklı yaşamları;)

Oyy kıyamam dünyaya başka açıdan bakınca etkileniyor demek minik :KK68:
Evet canım oğluş bayağı gelişim göstermiş benden habersiz :KK66:
Ondan birlikte gidiyoruz biz demek canım :KK70:
Evet canım ilk verdiğin yabancı yiyeceği takip etmelisin ama benim bildiğim bir gün verip üç gün beklemen lazım. Alerji belirtisi olursa yedirmemen lazım.
Hadi bakalım sebze çorbasıyla açılışı yapın :KK66: bize de tarif at canımmm :KK66:
Maşallah oğluşa:nazar: bebişlerimizin hepsi çok güzel hepsi çok masum :KK200: ahh annesi daha nelerini görücez kim bilir:KK68:
Alerji durumunu araştırayım doktorumuza da sorayım seni de bilgilendiririm canım. Tabiki, yapıyım çorbamızı tarifi atarım canım :super:

Slm güzel anneler biz dun çok yogunduk ablayı gezdşrdik biraz sonra kv gittik uşuttım galiba kıvrandım acilde serum yedim şukur iyiyim şimdi doktor emzir dedi ama korktum sabah emzirdim şimdi iyiyim şükürler olsun bugün inşallah temizlik yapıcam babamız evdeyken hemde yatıyo gozukmuyum ufakta baba iyisi uyuyo ha bire babaya iyi gözükecek. Şimdi bakalım sizler ne yapmışsınız:)

Günaydın canım :) bebiş nasıl :KK66:
Benim kızçe değişken sabah bezinde yine boş yer yoktu kundags kadar grevmişti duşa soktum pamukla silinecek gibi degıl saglık ocağı yanlış yönlenfirdi için Pazartesi acilinden rota yaptırıcam 3 aya gitmeden ilk doz yapılmalıymış Banada 3 aya girince kontrol randevusu vermişlerdi o zaman yapılacak dediler ısrarla sordum daha önce değil mi diye cuma d vit bitmişti onu almaya gittim laf arasında sordum aaa gec kalıyoruz aşıya pztsi getir defi
Sizinde kulağınızda küpe olsun sağlık ocagındslilere pek güvenmeyin
Senin bebiş nasıl bakalım

Back