• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Bende onların hepsini yiyorum canım ek olarak humana,rezene ve ısırgan otu çayı içiyorum..boza içiyorum...3 lt su içiyorum...sonra lavabodan çıkamıyorum :) zaten kızım beni görmediği an kıyameti koparıyor lavaboya gitmek eziyet...yani yeniden eskisi gibi olur mu sütüm bilmiyorum inşallah toparlarız...
İnşallah canım inşallah.. stres etkilemiş olabilir canım. Ben en ufak bir olayda hemen etkileniyorum iki gün süt az oluyor. Bunları yine yiyip içiyorum ama etki etmiyor o zaman.

Aynen canım gittiler çok şükür. Ayy kabus gibiydi valla. Allaha havale ettim ben bu tipleri.
Bugün ilk adımı attım ve ellerini yıkamadan babasına verdim kelebeğimi:)
Ayyy kuzucuk ne güzel gezmelere başlamış. Aynen canım benim hanımefendi de estirikli arada ağlama krizlerine giriyor :KK70:
En iyisi canım. Rabbim çektirene çektiriyor bir yerden mutlaka ;)
Hadi bakalım alışsın kelebek biraz :)
Hava az daha ısınsaydı canım valla hiç eve girmeyeceğiz gibi :) bu hafta zaten hep dışarıdaydık oğluşla ama çok soğuktu ve rüzgarlıydı hava.
Oy yerim ben onun estirikliğini :D zaten bebek çocuk ne varsa hepsini çok severim ;)

bu sefer dikkat ettim ve farkına vardım diyor eşim. Çok ayıp etti sana boşver huzurumuzu bozmayalım biz iyi olalım. Çok görüşmeyiz diyor:KK57: Çok şaşırdım valla eşim şaşırttı beni:KK70:
Evet canım tarifte dolapta 7 saat bekletin tüketmeden önce diyordu çok merak ediyorum nasıl oldu acaba
Çok sevindim canım ne güzel tatlıya bağlandı olay ;)
Mayası güzelse tadı da güzel olur yoğurdun canım dolaba kaldırdın mı şimdi ;)

S Senisevmeksuyabakmak solomomdan memnun musun? BIR arkadaşım kanguru araştırıyorda ben de çok beğendim. ona tavsiye etmek istiyorum memnusan.
Ben çok memnunum. Fakat bel ağrısından şikayet eden oluyor. Benim bel ağrısı hiç olmadı. Bir kez sırt ağrısı oldu onda da bebeği biraz dengesiz oturtmuşum ondan olmuş.

En iyisi canım. Rabbim çektirene çektiriyor bir yerden mutlaka :KK66:
Hadi bakalım alışsın kelebek biraz :)
Hava az daha ısınsaydı canım valla hiç eve girmeyeceğiz gibi :) bu hafta zaten hep dışarıdaydık oğluşla ama çok soğuktu ve rüzgarlıydı hava.
Oy yerim ben onun estirikliğini :KK70: zaten bebek çocuk ne varsa hepsini çok severim :KK66:
Haklısın canım. Beddua döner dolaşır edeni bulur o yüzden Allah bilir napacağını.
Burası çok güzeldi ben de kelebeğimi aldım evin önündeki yeşillik alana çıktım biraz güneş görelim diye. Civcivlere baktık uzaktan kuzuları keçileri sevdik 15 dk faln sonra girdik evimize:KK68: kızıma da çok iyi geldi merakla izledi etrafı :)
Az kaldı canım nisan yağmurlarından sonra hava iyice güzelleşir artık bol bol gezersiniz anne oğul:KK51:

Çok sevindim canım ne güzel tatlıya bağlandı olay :KK66:
Mayası güzelse tadı da güzel olur yoğurdun canım dolaba kaldırdın mı şimdi :KK66:
Evet canım çok şükür yatıştım düzeldi aramız.
Maya alacak vaktim olmadı market yoğurtu kullandım. Bakalım nasıl olacak:) yarın sabah bakarım artık tadına;)

Haklısın canım. Beddua döner dolaşır edeni bulur o yüzden Allah bilir napacağını.
Burası çok güzeldi ben de kelebeğimi aldım evin önündeki yeşillik alana çıktım biraz güneş görelim diye. Civcivlere baktık uzaktan kuzuları keçileri sevdik 15 dk faln sonra girdik evimize:KK68: kızıma da çok iyi geldi merakla izledi etrafı :)
Az kaldı canım nisan yağmurlarından sonra hava iyice güzelleşir artık bol bol gezersiniz anne oğul:KK51:
Aynen canım o yüzden Allah bildiği gibi yapsın demek güzel oluyor :)
Ay siz ne güzel yerde yaşıyorsunuzzz :) çok severim öyle yerleri çiçekler de açmıştır şimdiiii mis gibi :) kuzular oğlaklar ne tatlıdır hepsi..
dünyayla tanışıyor minik annesi ne tatlıdır o meraklı bakışları maşallah ona :)
Biz de öyleyiz kanguruda yürürken uyuyana kadar dışarı izliyoruz merakla ben de anlatıyorum gördüklerini bir bakıyorum uyuya kalmış :D
Evettt canım hem alışsın biraz diyorum geçen eve geldik biraz yanakları üşümüş oğluşun çok sıcakta da çıkamayız zaten güneş etkiler minikleri ;)

Evet canım çok şükür yatıştım düzeldi aramız.
Maya alacak vaktim olmadı market yoğurtu kullandım. Bakalım nasıl olacak:) yarın sabah bakarım artık tadına:KK66:
Çok şükür canımm :KK15:
Anladım canımm tadı market yoğurduna benzeyebilir bir de onu bebekle yedirme. üçüncü kez mayaladığında tamamen doğal yoğurt olurmuş canım.

Günaydın güzel anneler :KK3: tatlı bebişlerimizden dönebilen var mı acaba?
Sağa sola dönüyoruz biz canım ama tüm vücut tamamen dönmüyor. Üst kısmı tam dönüyor belden aşağımız az dönüyor. Zaten ayaklarından destek alıyor dönerken :D
Bugünlerde tükürmeye başladık. Brrrr diye diye tükürüyor :D

Aynen canım o yüzden Allah bildiği gibi yapsın demek güzel oluyor :)
Ay siz ne güzel yerde yaşıyorsunuzzz :) çok severim öyle yerleri çiçekler de açmıştır şimdiiii mis gibi :) kuzular oğlaklar ne tatlıdır hepsi..
dünyayla tanışıyor minik annesi ne tatlıdır o meraklı bakışları maşallah ona :)
Biz de öyleyiz kanguruda yürürken uyuyana kadar dışarı izliyoruz merakla ben de anlatıyorum gördüklerini bir bakıyorum uyuya kalmış :KK70:
Evettt canım hem alışsın biraz diyorum geçen eve geldik biraz yanakları üşümüş oğluşun çok sıcakta da çıkamayız zaten güneş etkiler minikleri :KK66:
Evet canım pastoral hayat güzel aslında;) dediğim gibi köy görünümlü ilçede yaşıyoruz aslında miniğim şanslı bu konuda:) ağaçlarımız çiçek açtı papatyalarımız da çıktı leyleklerimizi uçarken görüyoruz herhalde bu sene kızımla çok gezicez :KK68: evet o bakışlar paha biçilrmez güzellikte gözlerini büyütüyor şaşkın şaşkın izliyor etrafı:))
Ben de çok anlatıyorum kelebeğime dinliyor :))
Kıyamazlar oğluşa üşümüş mü annesi:KK200: rüzgarı hissetmeleri de güzel ;)
Evet yazın çıkılmaz canım dışarı baharı güzel değerlendirmek lazım

Çok şükür canımm :KK15:
Anladım canımm tadı market yoğurduna benzeyebilir bir de onu bebekle yedirme. üçüncü kez mayaladığında tamamen doğal yoğurt olurmuş canım.
Bilgi için sağol canım öyle yapayım ben de. Kaymaklı ve güzel oldu ilk denemem;) hafta içinde 2 kere daha yapayım.

Eklentiler

• IMG_1457.JPG
    IMG_1457.JPG
    42 KB · Görüntüleme: 31
Sağa sola dönüyoruz biz canım ama tüm vücut tamamen dönmüyor. Üst kısmı tam dönüyor belden aşağımız az dönüyor. Zaten ayaklarından destek alıyor dönerken :KK70:
Bugünlerde tükürmeye başladık. Brrrr diye diye tükürüyor :KK70:
Benim kuzucuk yan dönüyor özellikle altını alırken ama tam dönmedi hala. Yarın 4 ayımızı tamamlıyoruz.
Biz de tükürüyoruz 5-6 gündür. Çok tatlı oluyooorlar:KK68:

Evet canım pastoral hayat güzel aslında:KK66: dediğim gibi köy görünümlü ilçede yaşıyoruz aslında miniğim şanslı bu konuda:) ağaçlarımız çiçek açtı papatyalarımız da çıktı leyleklerimizi uçarken görüyoruz herhalde bu sene kızımla çok gezicez :KK68: evet o bakışlar paha biçilrmez güzellikte gözlerini büyütüyor şaşkın şaşkın izliyor etrafı:))
Ben de çok anlatıyorum kelebeğime dinliyor :))
Kıyamazlar oğluşa üşümüş mü annesi:KK200: rüzgarı hissetmeleri de güzel :KK66:
Evet yazın çıkılmaz canım dışarı baharı güzel değerlendirmek lazım
Çok şanslısınız canımm ilçeniz açısından. minik de ne güzel bir ortamda büyüyecek inşallah ;)
Gezin bol bol tabi anne kız ;) birlikte ilk yılınız ilk anılarınız olacak :)
Oy o gözleri sevsinler maşallah ona :nazar:
Böyle küçük üşümelerden bişi olmaz herhalde tedirgin oluyorum aslında hasta olur diye de :110:
Yazın yaylaya gidersek dedesigille o zaman biz de bol bol doğa yürüyüşü yaparız yoksa eve tıkılıp kalacaz o_O

Benim kuzucuk yan dönüyor özellikle altını alırken ama tam dönmedi hala. Yarın 4 ayımızı tamamlıyoruz.
Biz de tükürüyoruz 5-6 gündür. Çok tatlı oluyooorlar:KK68:
Bizim bugünler elimizi ağzımıza götürürken de sağa sola dönmelerimiz başladı canım artık korkuyorum yanından ayrılmaya. Yerler de soğuk hala üşür diye kaldırıyorum hemen yerden.
Tam dönmeleri için daha zaman var sanırım canım biz de çok şey mi bekliyoruz ne bebişlerden :D
Oy maşallah 4. Ay da bitti zaman nasıl hızlı geçiyor ;) Biz de bir hafta sonra dolduruyoruz 4. Ayı 5. Aya giriyoruz :KK73:

Çok şanslısınız canımm ilçeniz açısından. minik de ne güzel bir ortamda büyüyecek inşallah :KK66:
Gezin bol bol tabi anne kız :KK66: birlikte ilk yılınız ilk anılarınız olacak :)
Oy o gözleri sevsinler maşallah ona :nazar:
Böyle küçük üşümelerden bişi olmaz herhalde tedirgin oluyorum aslında hasta olur diye de :110:
Yazın yaylaya gidersek dedesigille o zaman biz de bol bol doğa yürüyüşü yaparız yoksa eve tıkılıp kalacaz o_O
Evet canım benim zorunlu hizmet bitene kadar burdayız. Miniğim burada büyüyecek sayılır. Doğası çok güzel buraların:)
Gezelim hepimiz canım tatili fazlasıyla hakettik;)
Yok canım bir şey olmaz oğluşun bağışıklık sistemi gelişir;)
Oh ne güzel oğluş dedesiyle oyunlar oynar yaylada:KK200:

Çok güzel görünüyor canımm maşallah ilk deneme için süper bir yoğurt :KK66:
Evet canımm doğalı yakaladın mı bebiş de tadar hemen :KK66:
Aynen canım çok haklısın doğal yapana kadar vermem;)
Teşekkürler canım becerebildim sanırım:)))
Bugün naturpy milktea aldım. Denicem bakalım inşallah bana da iyi gelir;)

Bizim bugünler elimizi ağzımıza götürürken de sağa sola dönmelerimiz başladı canım artık korkuyorum yanından ayrılmaya. Yerler de soğuk hala üşür diye kaldırıyorum hemen yerden.
Tam dönmeleri için daha zaman var sanırım canım biz de çok şey mi bekliyoruz ne bebişlerden :KK70:
Oy maşallah 4. Ay da bitti zaman nasıl hızlı geçiyor :KK66: Biz de bir hafta sonra dolduruyoruz 4. Ayı 5. Aya giriyoruz :KK73:
Ben yere küçük yorgan serdim canım altını yerde alıyorum biraz yüzüstü yatırıyorum yerde, dönme hareketleri yapıyoruz birlikte:))
Ben de bilemedim bebeğin 4.ayda dönmesi beklenir diyor kimi yerde ama tabiki her bebeğim gelişimi aynı değildir.
Oy maşallah kuzucuklarımıza:nazar:
Aramızda 1 hafta mı var canım bizim?

Back