2016 Aralık Anneleri

Kıyamam demek yabancı geliyor etraf ona canım. Senin kucağına gelince kendini güvende hissediyordur. Oyy ağlayışını sevsinler bir kez dışarıdayken oğluş da acıktığı için ağlamıştı ama çok garip ve çok komik bir ağlayıştı. Duyanlar gülmüştü motor sesi gibiydi
Hem kendi çıkarıyor hem de ağlıyor aynı durum bizde de var eliyle ittiriyor meme çıkıyor

Ben de kendimi alıkoyuyorum ama kv ne zaman terslik yapsa kızımın kvsi aynısını yapsa ararım açarım ağzımı başların onun tribine kimse kızımı üzemez diyorum
Bakalım o zaman neler göreceğiz neler yaşayacağız ben de çok hayal kuruyorum kendimizde eksik yaşadıklarımı oğlumda tamamlayacağım sözde

Ayy o zaman kafayı yeriz kesin onlar tatlı tatlı anneciğim deyip kucağımıza atladıklarında çıldırırız
Ya dimi evlatlar hiç büyümez anne baba gözünde yavrularımız tatlı kuzularımız
Ben annemler gelmek istediğinde kabul etmemiştim bizim yavrularımız da aynı olur kesin

Hep farklı yerlerde oluyoruz ondan sanırım bilmiyorum ama kollarım bitik halde artık. Kanguru da istemiyor hanımefendi illaki kucaklıcaz.
Kıyamam oğluşa yanında olsam haaam yapardım ben onu yahu bir varlığın ağlayışı bile mi güzel olur. Bebeklerin hepsinin ağlayışı çok güzel geliyor bana
Kuzucuklar kontrolü öğrenemedi ama benim kelebek koordinasyonu öğrenene kadar benim kafamda saç kalmıcak ona eminim

Bakalım o zaman neler göreceğiz neler yaşayacağız ben de çok hayal kuruyorum kendimizde eksik yaşadıklarımı oğlumda tamamlayacağım sözde
Ben de aynı şeyi diliyorum:)
Bazen çok asabi bir tip olabiliyorum karşıma geleni yakacak seviyeye gelebiliyorum. Diyorum kendimi artık frenlicem kızımı üzmicem ona bağırmıcam hep iletişim içinde olup düzgünce anlatıcam. İnşallah yapabilirim.

Evet muhtemelen hep bebek kalacaklar gözümüzde
Oyy valla çok güzel olur o güzel ağızdan anneciiim şafını duymak:)
Ben merak ediyorum nasıl bir kişilik olacak acaba kızım.
Öyle düşünme canım senin de vardır bir bildigin ondan kabul edememişsindir

En iyisini yapıyorsun canım alışsın minik :)
Bizim de uyurken sakin kanguruda canım bir de yürürken. Durduğum oturduğum zaman ağlıyor mecbur çıkarıyorum. Arabada da durmaz bizimki de ağlar. Sadece hareket halinde sakin oluyor. Ben böyle durumlarda yanımızdakilere veriyorum hem seviyorlar hem ben rahatlıyorum
Kesinlikle canımm valla bebeklerin ağlayışı bile güzel çok tatlılar bazen durup izliyorum oğluş ağlarken
Aboo yazma bağla canım bebekler annelerinin saçıyla oynamayı seviyorlar sanırım ki benim oğlum da hemen yapışıyor yazma bağlıyorum ben de başımı önüne eğiyorum oynuyor

Çok tehlikeli bir şey sinir öfke canımm dikkat et ya da bir uzmandan yardım al öfke kontrolü için.
Artık anneyiz biz her konuda dikkatli olmalıyız. Ne ekersen onu biçersin diye bir söz var ya canım kötü şeyler ekmeyelim evlatlarımıza. Biz de ben çok sakinim sabırlıyım. Çok dikkat ediyorum oğlumla iletişim kurarken. Ama eşim sinirli. Gaz sancısı çok çektik kolikti sürekli ağlıyordu sesini yükseltiyordu oğlumuza. Ben sürekli uyarıyordum sakin ol sakin konuş diye.

Onlar hep bebek kalsın da biz onlara öyle davranmaya devam edersek kötü çocuklarımız hep bebek gibi olur inşallah bu ayrımı yaparız ileride
Ben de çok merak ediyorum genlerden taşınan huyları da olacak. Şimdiden kötüleri alma ha diye uyarıyorum oğluşu
E tabi canım benim için düzenleri bozulacaktı. Ve artık özgür olmak istiyordum aileme çok düşkündüm bunu biraz azaltmam lazımdı. Tabi yine başaramadım üniversitede. Memlekete yakındı her haftasonu eve giderdim ailemden biraz uzaklaşmayı evlenince başardım

Ayyyy canlarımmmmmm sizi çok ozledımmmmm giremedım ay olduuuu 20 gundur memleketteydım cumartesı gece döndüm önceside fırsat bulamadım sanırımmmm herkes iyidir ıns bız cok ıyız dün tam 3.5 aylık olduk bız 7 küsür kg 65 cm iz :) iyiz süşür yazın bana lütfen eski hamişdaşlarımm

Öğretmen arkadaşlar size bisey sorcam 122 tl süt parası varmış galiba onu alan oldu mu? Milli eğitimde bana onu sadece sgk da çalışanların aldığını söylediler saçma geldi bana da sorayım dedim

canım biz de seni özledik inan yerin belli oluyor
oğluşun kocaman olmuş annesi maşşallah ona büyüdükçe daha tatlı oluyolar her hareketleri filmlik insan çok seviyo valla

Evet canım alışsın çünkü anası babası gezenti :)) gezmeleri sevmesi lazım
Aksiyonu seviyor miniklerimiz illaki hareket olacakbir tek babasına verebiliyorum canım ben.
Ben de çok seviyorum ağlarken izlemeyi hele o dudak büküşüne bayılıyorum
Saçlarımı tepeden topluyorum canım evdeyken ama dışarı çıktığımızda salmak zorunda kalıyorum çünkü yüzümde sivilce gibi yaralar oluşuyor hormon dengesizliği yüzünden

Evet haklısın canım. Psikoloğa gitsem ialç için psikiyatriste yönlendiriyor ben de ilaç kullanamıyorum. Kendi kendimi engellemeye çalışıyorum bir de kardeşim psikolog onunla konuşuyorum çoğu zaman. Bir şekilde aşıcam kızım için

Yok ayrımı iyi sağlamak lazım canım. Bize göre hep bebek kalacaklar tabiki koruyup kollayacağız sürekli
Kötü huylar babaya iyi huylar anneye çeker
Tek çocuksan normal canım. En iyisini yapmışsın yoksa aile kurmakta da çok zorlanırdın canım.

Hosgeldin canim :) Ozlettin kendini. Masallah ogluna

Öğretmen arkadaşlar size bisey sorcam 122 tl süt parası varmış galiba onu alan oldu mu? Milli eğitimde bana onu sadece sgk da çalışanların aldığını söylediler saçma geldi bana da sorayım dedim
Yok abla calisan calismiyan doguran herkeesss aliyo. Ziraat bankasindan alınıyo o. Dogum parasini aldim da sut parasini alamadim ben. Tekrar basvuru yapcak esim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…