- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Mevsim sebzelerinden sebze çorbası yapıcam canım. Birkaç sebzeyi aynı anda tatsın hem:)Hangi çorbadan başlıcaksın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mevsim sebzelerinden sebze çorbası yapıcam canım. Birkaç sebzeyi aynı anda tatsın hem:)Hangi çorbadan başlıcaksın canım
Canım bizim kakamız da çoğu zaman öyle. Paçalardan ve belden çıkıyor. Günde 5 kere üstbaş değiştirdiğimi bilirim. Hatta bazen öyle bir yapar ki elim bile kaka olurBenim kızçe değişken sabah bezinde yine boş yer yoktu kundags kadar grevmişti duşa soktum pamukla silinecek gibi degıl saglık ocağı yanlış yönlenfirdi için Pazartesi acilinden rota yaptırıcam 3 aya gitmeden ilk doz yapılmalıymış Banada 3 aya girince kontrol randevusu vermişlerdi o zaman yapılacak dediler ısrarla sordum daha önce değil mi diye cuma d vit bitmişti onu almaya gittim laf arasında sordum aaa gec kalıyoruz aşıya pztsi getir defi
Sizinde kulağınızda küpe olsun sağlık ocagındslilere pek güvenmeyin
Senin bebiş nasıl bakalım
Canım üşüttüyden bosver temizliği bi iyileş yaparsınSlm güzel anneler biz dun çok yogunduk ablayı gezdşrdik biraz sonra kv gittik uşuttım galiba kıvrandım acilde serum yedim şukur iyiyim şimdi doktor emzir dedi ama korktum sabah emzirdim şimdi iyiyim şükürler olsun bugün inşallah temizlik yapıcam babamız evdeyken hemde yatıyo gozukmuyum ufakta baba iyisi uyuyo ha bire babaya iyi gözükecek. Şimdi bakalım sizler ne yapmışsınız:)
Ayy ne tatlı olur minik şimdiden alışsınEvet canım kuzucuğumu alıp gidicem zaten koyları da çok temiz. Oyuncaklarımızı da alır kumdan kaleler yapar oynarız Allah sağlıkla gösterir inşallah o günleri
Huysuz oldukları zaman meme mama almıyorlar canım. Biraz sakinleşince aç olduklarını anlıyorlar sanırım.
Ayy ne güzel çadırda hayat çok farklıdır. Oğluş da tadar farklı yaşamları
Evet canım emmezlerse süt üretimi azalır Allah korusun diyelimİnşallah canım çok sağol. Zaten bıraktığı anda gider sütler
Evett çok masumlar bu masumiyeti inşallah bir ömür koruyabiliriz koruyabilirler. Şu an hiç bir günahları yok tertemizler kuzularımız.Maşallah oğluşa bebişlerimizin hepsi çok güzel hepsi çok masum ahh annesi daha nelerini görücez kim bilir
Alerji durumunu araştırayım doktorumuza da sorayım seni de bilgilendiririm canım. Tabiki, yapıyım çorbamızı tarifi atarım canım
Benimki baba iyisi beni görünce bir nazlanıyor ki ama çok tatlı oluyorSlm güzel anneler biz dun çok yogunduk ablayı gezdşrdik biraz sonra kv gittik uşuttım galiba kıvrandım acilde serum yedim şukur iyiyim şimdi doktor emzir dedi ama korktum sabah emzirdim şimdi iyiyim şükürler olsun bugün inşallah temizlik yapıcam babamız evdeyken hemde yatıyo gozukmuyum ufakta baba iyisi uyuyo ha bire babaya iyi gözükecek. Şimdi bakalım sizler ne yapmışsınız:)
Oyy maşallah bir ara bizim de öyle oluyordu biriktirip hepsini sabah yapıyordu oğlum ben de yıkıyordum direk canımBenim kızçe değişken sabah bezinde yine boş yer yoktu kundags kadar grevmişti duşa soktum pamukla silinecek gibi degıl saglık ocağı yanlış yönlenfirdi için Pazartesi acilinden rota yaptırıcam 3 aya gitmeden ilk doz yapılmalıymış Banada 3 aya girince kontrol randevusu vermişlerdi o zaman yapılacak dediler ısrarla sordum daha önce değil mi diye cuma d vit bitmişti onu almaya gittim laf arasında sordum aaa gec kalıyoruz aşıya pztsi getir defi
Sizinde kulağınızda küpe olsun sağlık ocagındslilere pek güvenmeyin
Senin bebiş nasıl bakalım
Sabahtan beri oturmadım bitmedi de canım ya her iş duruyo:))))Canım üşüttüyden bosver temizliği bi iyileş yaparsın
Cnm bende gittim bana da takıldı ama sordu emziriyorum dedim ona göre taktıKızlar bişey sormak istiyorum
3 aylık bebeğim var ve gıda zehirlenmesi gibi bişey oldum ishal istifra.acile gittim doktor serum taktı ve içine buscopan yaptı benim gibi bu ilacı kullanan oldu mu bebeğe geçmesinden korkuyorum doktorunda üç aylık bebeği varmış ben yapmazdım eşime dedi ama ben çok kötüydüm.iğneden bir saat sonra emzirdim sonrada iğneden beş saat sonra emxirdim
Mama verecektim almadı
Sağol cnm iyi hissediyordum eşimde evdeyken yapıyım dedim ama bir puaça yapabildim gerisi duruyoBenimki
iyisi beni görünce bir nazlanıyor ki ama çok tatlı oluyor
Geçmiş olsun canım dinlenseydin biraz daha
Teşekkür ederim ben de dedim önce sade serum taktı sonra ben çok kıvranınca yapalım dedi Can'ım sıkılıyor bebeğime bir etkisi olucakdiye şimdilik asa da ilerde olurSabahtan beri oturmadım bitmedi de canım ya her iş duruyo:))))
Cnm bende gittim bana da takıldı ama sordu emziriyorum dedim ona göre taktı
Sağol cnm iyi hissediyordum eşimde evdeyken yapıyım dedim ama bir puaça yapabildim gerisi duruyo
Evet canım alışsın kuzucuk gezmelere. Hala mızırdanıyor dışarı çıktığımızda. Arabada uyuyor gideceğimiz yere ulaştığımızda uyanıyor, bakınıyor bir süre sonra mızırdanıyor ağlıyor. Kucağıma almazsam çığlık atmaya başlıyor sonra bağıra bağıra ağlıyor. Bıkmadan usanmadan sesini arttıra arttıra ağlıyor <- aynı böyle.Ayy ne tatlı olur minik şimdiden alışsın
Sanırım canım :) bir de o günler meme ağzından çıkınca küsüyor gibiydi bir da açmıyordu ağzını
Çok zor ve çok farklı canım. Ama en doğal hayatı yaşıyorlar
Ben de dört gözle bekliyorum anneciiiim diyip sarılacağı zamanlarıEvett çok masumlar bu masumiyeti inşallah bir ömür koruyabiliriz koruyabilirler. Şu an hiç bir günahları yok tertemizler kuzularımız.
Her gelişimleri başka tatlı olacak sanırım canım en anlamlısı da anne dedikleri an olur gibi
Tamam canımm
Olmaz inşallah canımTeşekkür ederim ben de dedim önce sade serum taktı sonra ben çok kıvranınca yapalım dedi Can'ım sıkılıyor bebeğime bir etkisi olucakdiye şimdilik asa da ilerde olur
Dur kız daha emeklemeden üniversiteye mi gönderdin :))))Ben de dört gözle bekliyorum anneciiiim diyip sarılacağı zamanları
İnşallah canım kaybetmezler ama bizim gözümüzde hep bebek, hep masum olacaklar şimdiden üniversiteye gitmesinin tasasındayım bizden ayrı farklı bir şehirde kendi ayaklarının üstünde okumasını isterim ama bırakamam da herhalde
Esas Evliliğini henüz düşünmemiş olmam şaşırtıcıDur kız daha emeklemeden üniversiteye mi gönderdin :))))
Aynen günü geçtim dakikası dakikasına uymuyor.Sizinkilerde kuduruyomu ya bi bakıyorum uykusunu kendi kendine düzene sokuyo ba bakıyorum kuduruyo sabhtan beri yedi oynadı yattı şimdi kudurdu bş yeri agrıyo diye calpol de verdim
Olsun canım ben onu da yapmıyorum bir çocukla yine hamaratsın maşallahSabahtan beri oturmadım bitmedi de canım ya her iş duruyo:))))
Cnm bende gittim bana da takıldı ama sordu emziriyorum dedim ona göre taktı
Sağol cnm iyi hissediyordum eşimde evdeyken yapıyım dedim ama bir puaça yapabildim gerisi duruyo
Hahah ben onu düşünüyorum direkEsas Evliliğini henüz düşünmemiş olmam şaşırtıcı