- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
evet canım çatlaklar içinNe için canım çatlaklar için mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım çatlaklar içinNe için canım çatlaklar için mi
Biz kadınların en çok çektiği hastalık sanırım idrar yolu enfeksiyonu. O üroloji doktoru da bir garipmiş insanlar ne yapsak da moral bozsak diye bakınıyor.
Evet canım her şeyin başı sağlık. Doktorları Allah eksik de etmesin bizleri onlara muhtaç da etmesin
Ben geçenlerde nurs lokman hekimin çatlak için yağını aldım canım ama düzenli kullanamıyorum ki. Bir gün sürsem üç gün aklıma gelmiyor.evet canım çatlaklar için
Annem de söyledi doktorun dediğini canım kiloyu napacaksın sağlıklı olsun da dedi.Canım benim çok teşekkür ederim cevap için...doktorum beni panikleten biri değil aslında çok güveniyorum 3-4 yerden duyum referans alarak götürdüm kızımı doğduğu günden itibaren...sütümü arttırmam gerekiyor benim de gün yiyip içmediğim şey kalmadı ama bu ara biraz iznimin bitecek olmasını stres yaptım...sen neler yapıyorsun paylaşır mısın benimle de canım sütü arttırmak için?
Benim son 3 haftaya kadar çatlağım yoktu canım o yüzden hiç bişi yapmamıştım çok da seviniyordum. Bir gün duştan çıktım aynada kendimi bir gördüm çatlamışım. Çok üzülmüştüm.Ben hamileyken almanyadan getirttim bi krem hiç çatlağım yok çok şükür ama düzenli kullanmıştım
Bizim ilk 3 ay hep vardı pamukçuğumuz ama ilerlemedi hiç. Çok azdı. Doktor da çok normal bu kadar olması demişti. Şimdi geçti şükür :)Anne sütü de pamukçuk yapıyor canım. Anne sütü veren arkadaşların bir çoğunun bebeğinde vardı. Her halükarda su vermek iyi bence
Aynen canım ben de anne olduktan sonra çok değiştim. Sanki bir hatam olsa oğlumun yüzüne bakamayacam gibi çok garip bir duygu bu.Bende öyle düşünüyorum tertemiz onlar anne olduktan sonra daha çok dikkat etmeye başladım benim bir meleğim var temiz günahsız bende kendimi kötü sözlerden kötü düşüncelerden uzak tutmaya çalışıyorum olan hersey mucize gibi
Aman kuzucuklarımız acı çekmesin geçmiş olsun canımBizim ilk 3 ay hep vardı pamukçuğumuz ama ilerlemedi hiç. Çok azdı. Doktor da çok normal bu kadar olması demişti. Şimdi geçti şükür :)
Geçerse geçer geçmezse de sorun değil canım :) oğluşumdan hatıra onlar banaBio oil de iyi diye duymuştum bende de var ama kullanmadım hiç inşallah sizlerinkide geçer :)
Sağol canımm bir sıkıntı yaratmadı ki hiç :) dilinin yarısında biraz beyazlık vardı sadece hep o şekildeydiAman kuzucuklarımız acı çekmesin geçmiş olsun canım
Oyy canım kıyamam size.. gittiler şükür. Aynen en çok ona kızıyorum ben de. Miniğin rızkına engel oluyor en büyük günah nerdeyse ya. Nasıl içi rahat ediyor acaba. Allah yardımcın olsun canım.Gittiler az önce. Nefret ediyorum bu kadından. Benim yanımda anneme laf sokuyor bir de annem varken soksa o lafı ama yemiyor tabi. Bu sefer eşimin yanında yaptı o da anladı. 5-6 saat aralıksız uyuyan çocuk saat başı uyandı gece. Huzursuzluğum ona da geçti az önce saydırdım eşime. Huzurumu kaçıyor istemiyorum diye o da demiş dün duydum ben de haklısın akşam konuşalım diye. Zaten 2 damla sütüm var kadın onu da kurutmaya ant içmiş! Benim çocuğumun sütüyle oynuyor ya Allahım nasıl biliyorsa öyle yapsın o kadını..
Ben de kendimi biraz engelliyim bari şu temizlik takıntısı konusunda yoksa kuzucuğum hiç tanışamıcak mikroplarla
Ah o dişleri ben de dört gözle bekliyorum.
Konuşarak tatlıya bağlarsınız inşallah canım o kadar büyümez inşallah tartışma.Valla çok doldum canım akşam konuşucaz bakalım. Kafam attı mı durmam giderim canım hiçbir güç de beni geri döndüremez..
Bu arada kafamı meşgul etmek amaçlı az önce süt aldım ve ilk yoğurt denememi yaptım bakalım 4 saat fırında birkaç saat de dolapta beklettikten sonra sonucu görücem. Başarı ya da başarısızlık Fotosunu eklerim:)
Hahahaa nasıl da biliyor kıskandığını biz de insanız sevilme ihtiyacımız var sonuçtaCanım ben ilk ay sadece kendi sutumu verdim oğlum da hiç huysuzluk etmedi aç kalsa rahat durmazdi ona ragmen sifir kg alımı oldu bi.hastalık cikacak diye çok korktuk bi sürü tahliller yapildi fln.Yabi çocuk doysa bile süt kilo aldirmayabiliyor bazen.Ben mama takviyesi yapiyorum o günden beri.Inadimdan cocugumun sagligiyla oynamak istemiyorum. Doktorumuz da öyle dedi.Başlarda emziriyorsum sonra doyana kadar mama veriyordum.simdi sutum azaldi oğlan memeyi gündüz reddediyor.midesi de büyüdü. Epeyce takviye yapiyorum.mama verdigim için 4 ay dolunca ek gidaya baslicaz .
Bazen yapıyorum trip atıyorum fln.Gece yatinca sariliyo doğru söyle sen beni Ali Emre den kisaniyo musun diyo
Evet canım hareket ettikleri içinmiş o. Benim oğlum da maşallah hiç durmuyor. Sürek el ayak hareket halinde. Yakıyor demek kiBenım Dr 2 4 ay arası kilo alımı azalabilşr önemsemek bişey degıl demıştı
Annem de söyledi doktorun dediğini canım kiloyu napacaksın sağlıklı olsun da dedi.
Benim de stres sinir üzüntü olunca hemen sütüm azalıyor canım. Bir iki gün sürüyor toparlanması. Keyfim yerindeyse yediğim içtiğim yarıyor şuan.
Milk tea diye çay var onu içiyorum günde iki kez canım. Maltana ve maden suyu da içiyorum. Tahin helvası yiyorum kahvaltıda. Yakın zamanda tahin pekmez aldım şimdi onu da yiyorum. Ve bunların yanında normal yemek kahvaltı var. Bol su içiyorum. Süt yapar dedikleri şeyleri duyduğumla tüketiyorum
Aynen canım gittiler çok şükür. Ayy kabus gibiydi valla. Allaha havale ettim ben bu tipleri.Oyy canım kıyamam size.. gittiler şükür. Aynen en çok ona kızıyorum ben de. Miniğin rızkına engel oluyor en büyük günah nerdeyse ya. Nasıl içi rahat ediyor acaba. Allah yardımcın olsun canım.
Tanıştır bakalım annesi :) biz bugün kafeye gittik uyudu ben de altına montumu serip yatırdım
Çıksın artık şu dişler her gün baka baka bir hal olduk
bu sefer dikkat ettim ve farkına vardım diyor eşim. Çok ayıp etti sana boşver huzurumuzu bozmayalım biz iyi olalım. Çok görüşmeyiz diyor Çok şaşırdım valla eşim şaşırttı beniKonuşarak tatlıya bağlarsınız inşallah canım o kadar büyümez inşallah tartışma.
Oyy ne güzel etmişsin canım çok güzel olacak bence dolapta bir gün bekletirsen daha güzel oluyor canım :)