2016 Aralık Anneleri

Annem de söyledi doktorun dediğini canım kiloyu napacaksın sağlıklı olsun da dedi.
Benim de stres sinir üzüntü olunca hemen sütüm azalıyor canım. Bir iki gün sürüyor toparlanması. Keyfim yerindeyse yediğim içtiğim yarıyor şuan.
Milk tea diye çay var onu içiyorum günde iki kez canım. Maltana ve maden suyu da içiyorum. Tahin helvası yiyorum kahvaltıda. Yakın zamanda tahin pekmez aldım şimdi onu da yiyorum. Ve bunların yanında normal yemek kahvaltı var. Bol su içiyorum. Süt yapar dedikleri şeyleri duyduğumla tüketiyorum

Ben hamileyken almanyadan getirttim bi krem hiç çatlağım yok çok şükür ama düzenli kullanmıştım
Benim son 3 haftaya kadar çatlağım yoktu canım o yüzden hiç bişi yapmamıştım çok da seviniyordum. Bir gün duştan çıktım aynada kendimi bir gördüm çatlamışım. Çok üzülmüştüm.
Oğluş doğunca hiç umrumda olmadı. Geçen öyle denk geldi aldım yağı da :)

Anne sütü de pamukçuk yapıyor canım. Anne sütü veren arkadaşların bir çoğunun bebeğinde vardı. Her halükarda su vermek iyi bence
Bizim ilk 3 ay hep vardı pamukçuğumuz ama ilerlemedi hiç. Çok azdı. Doktor da çok normal bu kadar olması demişti. Şimdi geçti şükür :)

Aynen canım ben de anne olduktan sonra çok değiştim. Sanki bir hatam olsa oğlumun yüzüne bakamayacam gibi çok garip bir duygu bu.
Onlar Allah'ın bize sunduğu mucizelerimiz canım. Gerçekten mucize. Elleri ayakları parmakları gözleri her yerleri öyle güzel öyle kusursuz yaratılmış ki... ben ilk doğduğunda ellerindeki çizgilere bakıp ağlıyordum ne güzel yaratmış Rabbim diye. Bir çizgisini yaratmamız bile mümkün değil.

Oyy canım kıyamam size.. gittiler şükür. Aynen en çok ona kızıyorum ben de. Miniğin rızkına engel oluyor en büyük günah nerdeyse ya. Nasıl içi rahat ediyor acaba. Allah yardımcın olsun canım.
Tanıştır bakalım annesi :) biz bugün kafeye gittik uyudu ben de altına montumu serip yatırdım
Çıksın artık şu dişler her gün baka baka bir hal olduk

Konuşarak tatlıya bağlarsınız inşallah canım o kadar büyümez inşallah tartışma.
Oyy ne güzel etmişsin canım çok güzel olacak bence dolapta bir gün bekletirsen daha güzel oluyor canım :)

Hahahaa nasıl da biliyor kıskandığını biz de insanız sevilme ihtiyacımız var sonuçta

Bende onların hepsini yiyorum canım ek olarak humana,rezene ve ısırgan otu çayı içiyorum..boza içiyorum...3 lt su içiyorum...sonra lavabodan çıkamıyorum :) zaten kızım beni görmediği an kıyameti koparıyor lavaboya gitmek eziyet...yani yeniden eskisi gibi olur mu sütüm bilmiyorum inşallah toparlarız...

Aynen canım gittiler çok şükür. Ayy kabus gibiydi valla. Allaha havale ettim ben bu tipleri.
Bugün ilk adımı attım ve ellerini yıkamadan babasına verdim kelebeğimi:)
Ayyy kuzucuk ne güzel gezmelere başlamış. Aynen canım benim hanımefendi de estirikli arada ağlama krizlerine giriyor

Konuşarak tatlıya bağlarsınız inşallah canım o kadar büyümez inşallah tartışma.
Oyy ne güzel etmişsin canım çok güzel olacak bence dolapta bir gün bekletirsen daha güzel oluyor canım :)
bu sefer dikkat ettim ve farkına vardım diyor eşim. Çok ayıp etti sana boşver huzurumuzu bozmayalım biz iyi olalım. Çok görüşmeyiz diyor Çok şaşırdım valla eşim şaşırttı beni
Evet canım tarifte dolapta 7 saat bekletin tüketmeden önce diyordu çok merak ediyorum nasıl oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…