Benm ıkı cocugum var.ikincisi de ıstemeden oldu. Bayagi psikolojık bunalıma gırdım cunku emzırıyodm.bırıncı 16 aylıkken hamile kaldım.dr a gıttım dedı emzr bişey olmaz 9 ay boyunca emzırdım. Ikısıde cok saglikli şükürler olsun.hamıle kadının sütü zehırlemez.Canım sen bir an önce test yap hamilelik varsa bebişi de emzirmemek gerekiyormuş ya. Hamilelik yoksa stresin kalmaz sütün de azalmaz.
Maşallah oğluşa erkenci çıktı gözün aydın annesiHavalara uçarız canım. Benim oğluşun ağzında nokta kadar beyaz bişi var. Sert bişi değdirdim dişmiş meğer. Evin içinde resmen bir sağa bir sola koştum dişi çıkıyor dişi çıkıyor diyerek
Kız bebeklere saç bandı çok yakışıyor bence de ona alışsın bari canımçok tatlıdır maşallah kelebeğine :)
İnşallah devam eder canım bırakmaz ne güzel anneyle tensel bağlantı kuruyorlar aslında bu sayede ama işte keyifleri bilir bebeklerin. Geçen ay az kilo aldı ama sınırın altında değildi canım şükür. Doktor da karşı mama vermeye. Ne kadar süt gelirse onu vereceksin diyor. Bu ay da bakacağız kilosuna bakalım. Eğer yine azsa değerlendirecekti doktor.
hahaaa iyi ki otribebe var bebişi anlıyorsun annesi
Oh ne güzel tatlıdır da ısırsın
Bugün doktorumuz verdi sağolsun. Perşembe biten rapor için bugün aldım tekrar müdürüm kabul edilir al dedi inşallah sıkıntı çıkmaz. Yoksa raporkalemdekiler kolay kolay onaylamıyormuş.İnşallah canım inşalalh verir doktorun. O zaman kafan da rahat olur. Yazın da ayarlarsın bakıcıyı. Bebiş alışır hem bir ay önce gelmeye başlarsa. İçin de biraz rahat olur.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum çok saçma geliyor söylenenler bana. Sadece anne çok vitaminsiz düşebilir ona inanırım hem süt üretecek hem bebeği besleyecek bünye. böyle diyen doktor ilk defa duydum ve çok da sevindim bir kişi bile varmış bunu diyen. Bizim de bir tanıdık üçüncüye hamileymiş haberi Yokmuş Doğumdan sonra kırkı çıkınca hemen hamile kalmış meğer. 7. Ayda öğrenmiş hamile olduğunu. Bebeğini emzirdi hep. Olacak olsa o bebeğe olurdu.Benm ıkı cocugum var.ikincisi de ıstemeden oldu. Bayagi psikolojık bunalıma gırdım cunku emzırıyodm.bırıncı 16 aylıkken hamile kaldım.dr a gıttım dedı emzr bişey olmaz 9 ay boyunca emzırdım. Ikısıde cok saglikli şükürler olsun.hamıle kadının sütü zehırlemez.
Madem baştan uyardın çek restiniAynen ya inanmak zorunda kalıyoruz sonra da kendimi saf gibi hissediyorum
Kendi ablasıyla eniştesi arasinda sorunlar oldu o zaman açıkça söyledim ben ona aldatmış olmak için gidip yatman gerekmez ihanet benim için düşününce bile ihanettir diye ben de çok kıskancım çünkü hem kendisi de cok kıskanç
Birsey yapmaz fiziksel olarak ama bu da insanın içini incitiyor ne umuyor da bakıyor yani saçma
Bencede sanki biz istesek yapamayız. Bizim face beraberdi. Daha bir ay olmadı ayıralım dedi bende erkek arkadaşlarım var her attığın fotoyu onların görmesine gerek tok dedi tamam dedim meğer içi başkaymış diyorum şimdi daha da sinir oluyorum
İşte bizim de beraberdi sonra ayırmak istedi face adreslerini hasbam..
Öylesine baktığından insan kendini bilir de erkek yani daga zatlyif iradeleri bence onlar daha zor unutuyor yaşananları.. emin olamıyorum yani öylesine olduğundan ve olmam da çok zor biliyorum
Dün izinliydi evde o yüzden yazamadım kızlar. Teşekkür ederim CevaplarınıZ icin. Ben konuşmuyorum hala onunla. O da suçunu itiraf edemedi ama biliyor tabi alttan alıyor konuşmaya çalışıyor. Gerçeği soylemesini beklicem bakalım söylemeye utanacagi şeyleri yapmasaydı . 2 tane çocuğuna bana karşı. ...ama gerçekten çok kırıldım yani içim soğudu sanki ona karşı. İçinden ne geciyor o kiza karsi acaba diye dusundukce sinir oluyorum göresim bile gelmiyor suratini
Sağol canım da garip değil mi ya nokta kadar olmasıMaşallah oğluşa erkenci çıktı gözün aydın annesidarısı bizim başımıza benim kelebek hala bir şeyleri ısırma çabasında baktırmıyor da dişlerine :)
Evet saç bandı çok yakışıyor kızıma cinsiyeti ortaya çıkıyor yoksa erkek sanıyor gören
Bugün sabahtan cadılık yaptı emmemek için ama tuttu sonunda.
En iyisini yaparsın canım azıcık daha dayanın 4.aya bir şey kalmadı
Gözünaydın canımm çok sevindimBugün doktorumuz verdi sağolsun. Perşembe biten rapor için bugün aldım tekrar müdürüm kabul edilir al dedi inşallah sıkıntı çıkmaz. Yoksa raporkalemdekiler kolay kolay onaylamıyormuş.
Bakıcıyı ayarlamaya başlamam gerek en iyiler bu zamanlarda tutuluyor. Yaşadığım yerde bir bakıcı bir de temizlikçi piyasası çok hareketlizamanında kaptın kaptın yoksa bulunmuyor
Amin inşallah allah herkesin gönlüne göre verir. Ben Elazığda yaşıyorum dr um harıka bır Insan. Ikı cocugumu o dogurttu.birgun olsun güvenim sarsılmadı.anne sutu şifadır ya canlı hücre içerir bu nıye zehorlesinBen de aynı şeyi düşünüyorum çok saçma geliyor söylenenler bana. Sadece anne çok vitaminsiz düşebilir ona inanırım hem süt üretecek hem bebeği besleyecek bünye. böyle diyen doktor ilk defa duydum ve çok da sevindim bir kişi bile varmış bunu diyen. Bizim de bir tanıdık üçüncüye hamileymiş haberi Yokmuş Doğumdan sonra kırkı çıkınca hemen hamile kalmış meğer. 7. Ayda öğrenmiş hamile olduğunu. Bebeğini emzirdi hep. Olacak olsa o bebeğe olurdu.
Allah gönlüne göre versin inşallah
Aynı sıkıntı bizde de var eşim sürekli beni ihmal ediyorsun diye sitem ediyor. Napim tüm ilgi minik cadımızda babaya kalmıyor:))Ben de hava iyi olursa çıkacam canım. Öncelik artık bebişlerimizinbabaları ikinci planda kaldı eşim de diyor beni ihmal ediyorsun diye ama oğluş iyi olsun da napalım diyor
aslında şu an hiç niyetim yoktu bişiler yapmaya canım eşim gizli gizli bişiler almış internetten mailinde gördümo yüzden ben de yapayım dedim hem mutlu olsun çok ihmal ettim kocacığı
Değildir canım buzdağının görünen kısmı o :) patlamış ne güzelSağol canım da garip değil mi ya nokta kadar olmasıbir çıksaydı tam da görseydim
Sanırım Canları acıyor canım ben de bazen bakmak istiyorum ağlıyor hemen dokununca :) bir tek ısırınca rahatlıyorlar ama oğlum ısırırken de ağlıyor gibi yapıyor. Çıkar inşallah annesi az kaldı artık ısırmalar da başlar
oyy maşallah bayılıyorum ben o saç bantlarınabizi de kız sanıyorlar ne zaman şapka taksak. Geçen mağazada zıbın bakıyordum kız zıbını gösteriyorlar. Mavisi Yok mu dedim aaa kız mı dediler
Maşallah ona bol bol emsin inşallah
Aynen canım çok az kaldı şükür 4. Ayı dolduracazartık yoğurt yapma zamanı
Sağol canım 45 günlük verdi :)) sonra bizimkilerin, 21 gün için söz veren, aile dostumuza gidicem. Sonra da 10 gün kurtarıyor beni. Aa sen eş durumu yapmayacak mıydın canım? D.bakıra mı yerleşeceksiniz?Gözünaydın canımm çok sevindimkaç günlük verdi peki?
Hemen ayarla için rahat eder :) biz de bir gidip yerleşseydik bakıcı da araştıracağım :)
Canım süt zehirlemez ama hamile kalınca tadı değişirmiş o yüzden bebek emmek istemezmiş. Sanırım tekrardan kolostrum denen ağız sütü salgılanmaya başlıyor. Yeni bebişe hazırlık anlamında. Abim 9 aylıkken annem bana hamile kalmış abim 9 ay emmiş sanırım sütün tadı değişince bırakmış yavrum benim yüzümdenAmin inşallah allah herkesin gönlüne göre verir. Ben Elazığda yaşıyorum dr um harıka bır Insan. Ikı cocugumu o dogurttu.birgun olsun güvenim sarsılmadı.anne sutu şifadır ya canlı hücre içerir bu nıye zehorlesin
Ben eskilere ınanmam. Eskıden bilim mı vardı ilim mi vardı. Yanımda söylerler guler geçerim. Yok şoyle yapma yok boyle yapma.kaynanam da işime hep karışır.ılk basta emzrme dıyen oydu zaten.hiiç.dinlemedim.şaştı kaldı.anne vitaminsz kalır dedigin gıbı dr.da vıtamn hapları verdı saglikli beslendim.şimdi de dıyorm allah ısteyene versin
inşallah canım. Ah bu erkekler var ya.hiçbir zaman bnlara bisey olmuyor ya hep bıze hep bize. Taşı doğur besle.sen ne zaman bırlkte oldun kaçıncı gunde.ben 26.ama yınede korkuyorum tutar mı dıye. Bıran once adet olayım da spıral için koşa koşa gideyim. Benm herıf beni daha fazla çoğaltmadanCanım süt zehirlemez ama hamile kalınca tadı değişirmiş o yüzden bebek emmek istemezmiş. Sanırım tekrardan kolostrum denen ağız sütü salgılanmaya başlıyor. Yeni bebişe hazırlık anlamında. Abim 9 aylıkken annem bana hamile kalmış abim 9 ay emmiş sanırım sütün tadı değişince bırakmış yavrum benim yüzümden
Aynı korkuyu ben de yaşıyorum eşim kondomdan nefret ediyor zorluyorum ama bazen tamam diyip geçiyorum. İnşallah yoktur. Henüz hiiiç hazır değilim bir tane daha süt canavarına
Ne güzeell canım darısı başımaBiz çıktık yine canımçok güzeldi hava sıcaktı öyle terlemişim ki üzerim ıslaktı sanki su dökmüşler gibi oğluşla babasına hediye aldık geldik :)
Hiç hatırlamıyorum canım. Zaten ben tamamen "anne" psikolojisndeyim. Sırf eşim istiyor onu kırmıyım diye birlikte oluyoruz çoğu zaman. Saldım gitti ama umarım bir sürprizle karşılaşmam. Bir ara test yapayım diyorum ben de. Çünkü eşimin üstüme ceketini atmasıyla hamile kalmıştım kızımainşallah canım. Ah bu erkekler var ya.hiçbir zaman bnlara bisey olmuyor ya hep bıze hep bize. Taşı doğur besle.sen ne zaman bırlkte oldun kaçıncı gunde.ben 26.ama yınede korkuyorum tutar mı dıye. Bıran once adet olayım da spıral için koşa koşa gideyim. Benm herıf beni daha fazla çoğaltmadan
Bizim 4 gündür sarı şükürEvet canım büyükler öyle diyor benim de kv üşümüştür diyor hep. Bizim de gün içinde hem yeşil hem sarı kakamız mutlaka oluyor. İki gündür olmadı şoktayım :) üşüyen bebeğin kakası da garip kokarmış canım.
İnşallah canm sağol. Bakalım perş dr a danışcm ne dickKesinlikle canım anında azalıyor süt moral olmayınca4. Aya az kalmış canım biraz daha idare et muhallebi falan verirsin emzirebildiğin kadar da emzirirsin
O zmaan da pişik derdimiz olcak vücutlarında isilik gibi şeler çıkcak puffBende mersinliyim :) yazın baya sıcakta büyüyecekleri kesin :))
Amin canımm etrafımda çok isteyen var :) Allah onlara da tattırsın bizler şükür tattıkAmin inşallah allah herkesin gönlüne göre verir. Ben Elazığda yaşıyorum dr um harıka bır Insan. Ikı cocugumu o dogurttu.birgun olsun güvenim sarsılmadı.anne sutu şifadır ya canlı hücre içerir bu nıye zehorlesin
Ben eskilere ınanmam. Eskıden bilim mı vardı ilim mi vardı. Yanımda söylerler guler geçerim. Yok şoyle yapma yok boyle yapma.kaynanam da işime hep karışır.ılk basta emzrme dıyen oydu zaten.hiiç.dinlemedim.şaştı kaldı.anne vitaminsz kalır dedigin gıbı dr.da vıtamn hapları verdı saglikli beslendim.şimdi de dıyorm allah ısteyene versin
Hayırlısı canım bakalım nasibinde ne var miniğinİnşallah canm sağol. Bakalım perş dr a danışcm ne dick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?