2016 Aralık Anneleri

Çok şükür sabahları sessiz uyanıyor ama gün içerisinde eğer şanslı günümüzde olursak da uyursa ağlayarak uyanıyor :) kuru soğanı çok severim ama hiç tüketmedim yemeklerde tabi tükettim bir sıkıntı olmadı...tamam ben bu akşam çaya da başlayım bakalım...aynen bana da hamilelikte doktorum Google da arama yapmayı yasaklamıştı..hep ayni şeyleri yemekten sıkılıyor insan mesela ben sebze aşığıyım ama kış sebzeleri mazallah hep gaz yapanlar...sadece ıspanak yiyebiliyorum...

Maltana gazlı bebişe gaz yapmaz mı canım. Bende aynı 2,5 3 saate bir emziryorum.

Benim de eşimin doğm günü ama malesef bizde bişi yapamıyorz annaneye gittik geldik bi dedeyle. Şükür havalar düzeldi yaa çılarız artık yawas yawas

İnş mama vermek zorunda kalmam. Moral çok önemliymiş. Biz daha 85 günlüğüz. Ek gıdaya var daha ama ek gıda versem de ben emzirmek istyodm...

Kızlar bi sorum olacak. Lütfeeeenn yardm edin hastalanmadım henüz 1 hafta gecikmem var.eşim tek bi kez kotunmadı adet günümden 2 gün önce.bişey olmuş mudur. Çok streslıyım halen
Canım nasıl korunmadı? Neden korunmadı çekmedi mi benim adetm 15 gün gecikti inş bişi olmaz stres yapma yoksa stresten de gelmez mazallah sütüne de bişi olur

Canım annem hep kaka yeşilse üşütmüş dmeek der. Sarıysa seviniyorz bizde

Canım nasıl korunmadı? Neden korunmadı çekmedi mi benim adetm 15 gün gecikti inş bişi olmaz stres yapma yoksa stresten de gelmez mazallah sütüne de bişi olur
Çok stresliyim işte sütüm azaldı. Nefret ediyorum bnden izin almadan yapmasına.kondom kullanmak ölüm gibi adama

Bizim de öyle canım sabahları uyanıyor kendi kendine oynuyor sesler çıkarıyor. ama gün içinde uyuyup uyanıyor beni görünce hemen ağlamaya başlıyor
Evet kış sebzeleri gaz yaptığı için yiyemiyoruz ben de çok severim sebzeyi canım ara sıra yine de yiyorum

Y
Test yap canım için rahat etsin.Belli olmuyor bu işler. Arkadaşım haziranda doğum yapmıştı ve hic adet olmadan tekrar hamile kalmış haberi yok.Korunuyorlardi hem de.Şu an hamile yine 4 aylık.
Yani 5 aylık bebegi var yıne hamile oyle mi?allah yardım etsin. İsteyene versin

Benim de eşimin doğm günü ama malesef bizde bişi yapamıyorz annaneye gittik geldik bi dedeyle. Şükür havalar düzeldi yaa çılarız artık yawas yawas
Biz çıktık yine canım çok güzeldi hava sıcaktı öyle terlemişim ki üzerim ıslaktı sanki su dökmüşler gibi oğluşla babasına hediye aldık geldik :)

İnş mama vermek zorunda kalmam. Moral çok önemliymiş. Biz daha 85 günlüğüz. Ek gıdaya var daha ama ek gıda versem de ben emzirmek istyodm...
Kesinlikle canım anında azalıyor süt moral olmayınca 4. Aya az kalmış canım biraz daha idare et muhallebi falan verirsin emzirebildiğin kadar da emzirirsin

Canım annem hep kaka yeşilse üşütmüş dmeek der. Sarıysa seviniyorz bizde
Evet canım büyükler öyle diyor benim de kv üşümüştür diyor hep. Bizim de gün içinde hem yeşil hem sarı kakamız mutlaka oluyor. İki gündür olmadı şoktayım :) üşüyen bebeğin kakası da garip kokarmış canım.

Y

Yani 5 aylık bebegi var yıne hamile oyle mi?allah yardım etsin. İsteyene versin
Canım her işte bir hayır vardır. Olduysa da yapacak bişi yok evlat senin evladın. Yükü çok ağır ama Rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş. Çok var bu şekilde olan. Bebeklerinin ikiz gibi büyüdüğünü söylüyorlar hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…