Hehee anneannen ne güzel diyormuş benim annem kızıyor bana internetten araştırıp araştırıp kendini yıpratıyorsun bu mu var acaba şu mu var acaba diyorum sürekliben Doğumdan sonra başladım soğan yemeye oğlum da hep ağladı kolik bebekti zaten sadece soğan yendiğinde biraz daha artıyordu ağlaması :) 2,5 ay falan tükettim en son vazgeçtim baktım yavaş yavaş da düzeliyor bebişim daha çok dikkat ettim huzuru kaçmasın diye.
İç bence canım ben çaya hiç ara vermedim her gün mutlaka içiyorum sabah ve akşam hem deaçık içerim çayı ondan mı rahatsız etmiyor bilmiyorum.
Ablam sabahları mutlu uyanan bebekler sağlıklı bebeklermiş diyor. Onun iki tane çocuğu var tecrübeli :)
Maltana gazlı bebişe gaz yapmaz mı canım. Bende aynı 2,5 3 saate bir emziryorum.Canım Maltana diye bir içecek var malt içeceği. Ondan içiyorum. Milk tea diye bir çay var ondan içiyorum. Arada maden suyu da içiyorım. Kendimi de çok yormazsam oğluşa yetecek kadar süt oluyor. Bazen misafir falan olunca yoruluyorum. O zaman süt az oluyor. Sürekli meme istiyor. Normalde 2,5 3 saate bir emiyor artık.
Benim de eşimin doğm günü ama malesef bizde bişi yapamıyorz annaneye gittik geldik bi dedeyle. Şükür havalar düzeldi yaa çılarız artık yawas yawasHadi gözünüzaydın canımaslında minik bebekler için açık hava daha sağlıklıymış ama dediğin gibi esinti oluyor. Kulaklarını iyice kapatıp çıkıyorum ben de ama güneş yoksa çıkmıyorum. Bıgün de eşimle özel bir günümüz. Güneşi bekliyorum dışarı çıkmak için bişiler yapmam lazım
İnş mama vermek zorunda kalmam. Moral çok önemliymiş. Biz daha 85 günlüğüz. Ek gıdaya var daha ama ek gıda versem de ben emzirmek istyodm...Çok geçmiş olsun Canım. Anne olunca söz konusu ister istemez üzülüyor insan.
Benim de bir dönem sorunlar oldu çok azalmıştı canım. Toparlandım şimdi süt yapan şeylere yöneldim, şükür iyi gidiyor şimdilik. Zaten 4. Ayda ek gıdaya da başlayabiliyoruz. Süt yetmezse verirsin bir şeyler canım.
Canım nasıl korunmadı? Neden korunmadı çekmedi miKızlar bi sorum olacak. Lütfeeeenn yardm edin hastalanmadım henüz 1 hafta gecikmem var.eşim tek bi kez kotunmadı adet günümden 2 gün önce.bişey olmuş mudur. Çok streslıyım halen
Aman biz sıcacık büyütüyoruzAynen bende ekvatorda yetişir gibi aluşsın istemiyotum sonra ufak bi rüzgarda hemen hasta olur ama hastsykende bile bile çıkaramıyorum Ankara soğuğuna
Canım annem hep kaka yeşilse üşütmüş dmeek der. Sarıysa seviniyorz bizdeRotanın belirtilerinde kusma ateş de var canım. O yüzden sordum zaten kusma ateş var mı diyeyok yok korkma canım doğduğundan beri bizim kakamız garip bir yeşil oluyor bir sarı oluyor bazen mukus da oluyor. Doktor normal dedi korkacak bişi yok dedi.
Çok stresliyim işte sütüm azaldı. Nefret ediyorum bnden izin almadan yapmasına.kondom kullanmak ölüm gibi adamaCanım nasıl korunmadı? Neden korunmadı çekmedi mibenim adetm 15 gün gecikti inş bişi olmaz stres yapma yoksa stresten de gelmez mazallah sütüne de bişi olur
Bizim de öyle canım sabahları uyanıyor kendi kendine oynuyor sesler çıkarıyor. ama gün içinde uyuyup uyanıyor beni görünce hemen ağlamaya başlıyorÇok şükür sabahları sessiz uyanıyor ama gün içerisinde eğer şanslı günümüzde olursak da uyursa ağlayarak uyanıyor :) kuru soğanı çok severim ama hiç tüketmedim yemeklerde tabi tükettim bir sıkıntı olmadı...tamam ben bu akşam çaya da başlayım bakalım...aynen bana da hamilelikte doktorum Google da arama yapmayı yasaklamıştı..hep ayni şeyleri yemekten sıkılıyor insan mesela ben sebze aşığıyım ama kış sebzeleri mazallah hep gaz yapanlar...sadece ıspanak yiyebiliyorum...
Bilmem haftada bir iki ancak içiyorum Maltana canım farketmedim hiçMaltana gazlı bebişe gaz yapmaz mı canım. Bende aynı 2,5 3 saate bir emziryorum.
Yani 5 aylık bebegi var yıne hamile oyle mi?allah yardım etsin. İsteyene versinTest yap canım için rahat etsin.Belli olmuyor bu işler. Arkadaşım haziranda doğum yapmıştı ve hic adet olmadan tekrar hamile kalmış haberi yok.Korunuyorlardi hem de.Şu an hamile yine 4 aylık.
Biz çıktık yine canımBenim de eşimin doğm günü ama malesef bizde bişi yapamıyorz annaneye gittik geldik bi dedeyle. Şükür havalar düzeldi yaa çılarız artık yawas yawas
Korkuyorum valla test yapmaya. İnşallah olurumda hemen bi spiral taktırırm. Bidaha bu sıkıntıyı yasamak istememDoğumdan sonra hamile kalmak çok kolaymış canım. En iyisi test yap sonuca göre hareket edersin hem yoksa bişi, kafan rahatlamış olur
Kesinlikle canım anında azalıyor süt moral olmayıncaİnş mama vermek zorunda kalmam. Moral çok önemliymiş. Biz daha 85 günlüğüz. Ek gıdaya var daha ama ek gıda versem de ben emzirmek istyodm...
Çok zor canım valla o psikoloji.Korkuyorum valla test yapmaya. İnşallah olurumda hemen bi spiral taktırırm. Bidaha bu sıkıntıyı yasamak istemem
Evet canım büyükler öyle diyor benim de kv üşümüştür diyor hep. Bizim de gün içinde hem yeşil hem sarı kakamız mutlaka oluyor. İki gündür olmadı şoktayım :) üşüyen bebeğin kakası da garip kokarmış canım.Canım annem hep kaka yeşilse üşütmüş dmeek der. Sarıysa seviniyorz bizde
Canım sen bir an önce test yap hamilelik varsa bebişi de emzirmemek gerekiyormuş ya. Hamilelik yoksa stresin kalmaz sütün de azalmaz.Çok stresliyim işte sütüm azaldı. Nefret ediyorum bnden izin almadan yapmasına.kondom kullanmak ölüm gibi adama
Canım her işte bir hayır vardır. Olduysa da yapacak bişi yok evlat senin evladın. Yükü çok ağır ama Rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş. Çok var bu şekilde olan. Bebeklerinin ikiz gibi büyüdüğünü söylüyorlar hep.Y
Yani 5 aylık bebegi var yıne hamile oyle mi?allah yardım etsin. İsteyene versin
Bende mersinliyim :) yazın baya sıcakta büyüyecekleri kesin :))Aman biz sıcacık büyütüyoruzbende mersn deyim düşün
Ben de MersinliyimBende mersinliyim :) yazın baya sıcakta büyüyecekleri kesin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?