- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Bizim de 3 gündür sarı :) kokması normal tabi kaka o kakaBizim 4 gündür sarı şükürama hafif kokulu yani dışkı sonuçta kokar heralde bazen değişirken gaz çıkarıyo o da kokuyo
Bu psikoloji bende de var acaba sadece ben mi böyleyim diyordumHiç hatırlamıyorum canım. Zaten ben tamamen "anne" psikolojisndeyim. Sırf eşim istiyor onu kırmıyım diye birlikte oluyoruz çoğu zaman. Saldım gitti ama umarım bir sürprizle karşılaşmam. Bir ara test yapayım diyorum ben de. Çünkü eşimin üstüme ceketini atmasıyla hamile kalmıştım kızıma
Bugün yine çok güzel hava sabahtan güneş açtıNe güzeell canım darısı başıma
Çok şükür canım çok sevindim ya böylelikle halloldu her şeySağol canım 45 günlük verdi :)) sonra bizimkilerin, 21 gün için söz veren, aile dostumuza gidicem. Sonra da 10 gün kurtarıyor beni. Aa sen eş durumu yapmayacak mıydın canım? D.bakıra mı yerleşeceksiniz?
Ayy yalnız değilmişim sevindim canımBu psikoloji bende de var acaba sadece ben mi böyleyim diyordumsırf eşim için birlikte oluyorum
canım ne güzel olmuş biz çıkınca güneş vuran yerlere bile bakamıyo bebeğim güneş yüzüne vurunca zaten direk fena buruşturuyo kendiniNe güzelllbugün hava çok güzel biz de çıktık dışarı biraz etrafı izledi biraz uyudu suyumuz çıkmış gelene kadar. Geldik hemen üst değiştik
Görünmeyen kısmını da görmek nasip olsaydı birDeğildir canım buzdağının görünen kısmı o :) patlamış ne güzel
Benim kelebek babasının aynısı ondan da erkek sanıyorlar sanırım. Bugün dışarı çıktık saçlarımı saldım yolunmadık tek tel bırakmadı cadım şimdi de tişörtüme asıla asıla uyukluyor
Evet yoğurt zamanı ve ben daha süt alamadım
Bu arada çok kısıtlamayın artık canım kendinizi bebişlerimizin gaz sıkıntısı azaldı hatta bitti bile
Bebişlere anca yetiyoruz napalımAynı sıkıntı bizde de var eşim sürekli beni ihmal ediyorsun diye sitem ediyor. Napim tüm ilgi minik cadımızda babaya kalmıyor:))
Evet canım şükür valla çok takıyordum kafama. Yanlış hatırlamıyorsam İstanbuldaydın değil mi? Çocuk yetiştirmek küçük yerde daha iyi oluyor. Hakkınızda Hayırlısı olsun canım mutlu olacağınız yer olur inşallahÇok şükür canım çok sevindim ya böylelikle halloldu her şeyyapacağım da olmama ihtimali var canım. Eşim de memur o da tayin olacak kesinmiş gidiyoruz buradan zaten :)
Ara ara sevgini dile getir canımAyy yalnız değilmişim sevindim canım
Adam artık sen beni sevmiyorsun herhalde diyor onun da psikolojisini bozdum
Canım bizimki de gözlerini kısıyor ama sanki biraz alıştı gibi :) ben doğduğundan beri güneşi görünce hemen cama koşuyordum tabi sinir olup ağlıyordu. Dışarı çıktığımızda ağlamıyor neyse kicanım ne güzel olmuş biz çıkınca güneş vuran yerlere bile bakamıyo bebeğim güneş yüzüne vurunca zaten direk fena buruşturuyo kendini
ben de bizimki mi aşırı hassas yoksa normal mi diye merak ediyorum
bide canım çıkarken güneş kremi sürüyor musunuz tavsiye ediceğin marka var mı
Çıkar annesi yavaş yavaşGörünmeyen kısmını da görmek nasip olsaydı birdarısı size canımm az kaldı yakın zamanda patlar kesin sizin de
Ayy kıyamamçok tatlı oluyorlar tişörte asıldıklarında. Anne beni bırakma der gibi yüzümüze bakıyorlar ya kıyamıyorum hiç
Ondan demek canım :) oğluşu da bana benzetiyorlar
Bu hafta alacağım inşallahsen de bir dene bakalım canım
Ben korkuyorum hala canım biraz daha dursun çok çektik gazdan
Rabbim kimseyi darda koymasın canımm :) evet canım istanbuldayım ve sevmiyorum İstanbul'u. Yaşamak her açıdan çok zor. Küçük yer olsun istiyorum bakalım nasibimizde ne varEvet canım şükür valla çok takıyordum kafama. Yanlış hatırlamıyorsam İstanbuldaydın değil mi? Çocuk yetiştirmek küçük yerde daha iyi oluyor. Hakkınızda Hayırlısı olsun canım mutlu olacağınız yer olur inşallah
Bizim ışık çok parlak değil canım ama parlak olsa da aklıma gelmezdi karartmakgünaydın kızlar bebişlerinizle birlikte güzel bir gün olsun inşallah
akşamları miniğimin gözleri etkilenmesin diye loş ışıkta oturmaktan zaten yorgun oluyorum iyice mayışıyorum
siz de hafif karartıyor musunuz onun yanında ışıkları
bide çok tv meraklısı bizimki başka tarafa çevirince kıyamet kopuyor kapatıyoruz mecbur
Söylüyorum aslında sevdiğimi ama kızım olduktan sonraki tartışma dönemimizde kendisini eskisi kadar çok sevmediğimi söylemiştim ona taktı herhalde. E beni kırıp üzerken düşünmüyordu şimdi yapıyor tasasınıAra ara sevgini dile getir canımben öyle yapıyorum hatta bazen oğluşa sen dur babanı seveyim az da annem onun da ihtiyacı var diyorum eşim sevinsin diye
Bazı rutinlerimiz vardı onlara da devam ediyorum. Eşim işe giderken mutlaka kalkar sarılıp öper öyle işe yollarım canım ara sıra kalkma sen diyor geliyor öpüp gidiyor ama ben yine de kalkmaya çalışıyorım. İşten gelince de önce ben diyorum bana sarılıyor sonra oğluşa gidiyorbu bile sevgimizi taze kılıyor :)
Çok haklısın canım Rabbim iyilerle karşılaştırsın gerisi bir şekilde çözülüyor. İnsanlar artık şeytan daha beter çok yazık..Rabbim kimseyi darda koymasın canımm :) evet canım istanbuldayım ve sevmiyorum İstanbul'u. Yaşamak her açıdan çok zor. Küçük yer olsun istiyorum bakalım nasibimizde ne varÇok teşekkürler canım önemli olan o zaten mutlu olacağımız bir yer olması. Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah
Önceki gün bizim de oldu böyle bir şey canım. Pusetle çıkarmıştık dışarı çıkmıştık akşam üzeri. Yolda ağlamaya başladı kucağıma alana kadar da susmadı. Gören bize baktı. Belki bizi özlemişlerdir belki de diş sıkıntısıdır canımÇıkar annesi yavaş yavaşbekliyoruz bakalım biz de:)
Dün rapor almaya gittik diğer ilçedeki hastaneye dönüşte yarım saat araba koltuğunda ağladı. Anlatıyorum susmuyor, şarkı söylüyorum 5 sn susuyor sonra yine başlıyor. Yıktı ortalığı. eve geldik hemen park edip aldım kucağıma boncuk boncuk ağlamış kelebeğim20 dk boyunca inmedi kucağımdan neden yaptı anlamadım.
Denicem canım üst kat komşum da unuttu herhalde bir hatırlatayım da gidip alalım yarın, kv kp geliyor onlar gelince kızımı uyutup gideyim de kuzucuğumu yormıyımBeni gerip gerip gidecekler ama bir şekilde gerilmemeye çalışıcam olmazsa kızımı alır parka giderim. Gerçi yine takılır peşimize kv ama en azından açık havada oluruz duymam da takmam da söylediklerini.
Az az ye istersen hem oğluşun reaksiyonuna göre bakarsın
Aynen canım haklısın kırılıp üzüldün o kadar sütün azaldı o bunları düşündü mü? Yıprandın ister istemez bu süreçte. Kendini affettirsin önceSöylüyorum aslında sevdiğimi ama kızım olduktan sonraki tartışma dönemimizde kendisini eskisi kadar çok sevmediğimi söylemiştim ona taktı herhalde. E beni kırıp üzerken düşünmüyordu şimdi yapıyor tasasını
Bir de eşim bilir çok sevdiğim için yanındayım sevmesem dakika durmam bırakır giderim.
Amin canım Allah razı olsun. Ben yaklaşmıyorum zaten canım bir kez dilim yandı o konuda. İş Bebek derken vakit geçer gider hemenÇok haklısın canım Rabbim iyilerle karşılaştırsın gerisi bir şekilde çözülüyor. İnsanlar artık şeytan daha beter çok yazık..
ben de sevmem İstanbul'u. Gittiğimde sınırdan girdiğimiz anda bir ağırlık çöker üstüme. O koşuşturmaca, o trafiğin keşmekeşliği vs. İnşallah güzel yerler vardır kaderinizdehoş benim için güzel yer demek Ege demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?