• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Hadi gözünüzaydın canım :KK66: aslında minik bebekler için açık hava daha sağlıklıymış ama dediğin gibi esinti oluyor. Kulaklarını iyice kapatıp çıkıyorum ben de ama güneş yoksa çıkmıyorum. Bıgün de eşimle özel bir günümüz. Güneşi bekliyorum dışarı çıkmak için bişiler yapmam lazım :KK66:
Ah ah öZel günlerimin hepsi hamilelik ve dopumdan sınra güme gştti 8 Mart nişan yıldönümümüzdü eşim diyo ki iyice anti romantikliğe bağladın diyor baktı gördü benden hayır yok

Bebişlerimiz için fedakarlıkta bulunuyoruz canım. Ne güzel anneleriz biz. Varsın saçlarımızın boyası gelsin. Yüzümüz gözümüz çökmüş olsun. Yeter ki bebişlerimiz iyi olsun. Ben çay içiyorum kahve de çok severim dayanabildiğim yere kadar içmiyorum en son bir bakıyorum kendimi kahve yaparken buluyorum :KK66: kahve içtiğim gün bebiş huzursuz oluyor biraz ama napim bir yerim şişer içmezsem :) aslında çay içebilirsin canım çok koyu olmadığı sürece sorun olmaz bence. En azından bir dene çay kahve insanı kendine getiriyor.
Bende Kahveci'yimdir dopumdan sonra 2 kere içtim o kadar da olsun bşzde insanız arada şımarmak lazım benim de gecen gun canım etli nohut cektı esime dedım kv ysptı eşim diyolar Yesende gaxlı yemesende Gazlı kız boşver ye dedi yedim ölelim mi yani

Haklısın canım vicdanım çok rahat :KK43: bu süreç beni çok yıprattı zaten saçlarımı boyatmıyorum oje sürmüyorum çay kahve içmiyorum süte geçmesin diye...evet evde de yapılıyormuş tariflere bakmak gerek zahmetsizse neden yapılmasın...
Vicdanın rahatsa sorun yok öyle Yada böyle büyüyecek bu bebekler ister sütle ister mamayla
Ben bozayı bim den alıyıtum deneyen oldu mu sanki bende değişiklik yapmadı gibi

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Üzerlerine titriyoruz aslında bu kadar pinpirikli olmamak lazım ama biraz toparlasınlar ayaklansın salacam toprağa :-)
Aynen bende ekvatorda yetişir gibi aluşsın istemiyotum sonra ufak bi rüzgarda hemen hasta olur ama hastsykende bile bile çıkaramıyorum Ankara soğuğuna

Gazını çıkarırken içtiği fazla süt geliyordur canım. 37.3ü görmeden Bebek ateşli demeyin ve boşuna ilaç vermeyin diyor doktorlar.
Benim oğlumun kakası hep garip doğduğundan beri sıkıntılı. Ama Bebek hasta olsa kilo almazmış. Ne zaman doktora götürsem sağlıklı diyor doktorlar. Ben de rezil olmasın diye hiç tahlile falan götürmüyorum canım. Günde 7 bezi geçmediği sürece de ishal demeyin diyor doktorlar.
İçim biraz rahatladı Dr öyle dediyse ben rota daha yapılmadı ondan korktum bide büyükler el yıkamadan sevdi ondan korktum

Ah ah öZel günlerimin hepsi hamilelik ve dopumdan sınra güme gştti 8 Mart nişan yıldönümümüzdü eşim diyo ki iyice anti romantikliğe bağladın diyor baktı gördü benden hayır yok
Ben de hava iyi olursa çıkacam canım. Öncelik artık bebişlerimizin ;) babaları ikinci planda kaldı :D eşim de diyor beni ihmal ediyorsun diye ama oğluş iyi olsun da napalım diyor :D
aslında şu an hiç niyetim yoktu bişiler yapmaya canım eşim gizli gizli bişiler almış internetten mailinde gördüm :D o yüzden ben de yapayım dedim hem mutlu olsun çok ihmal ettim kocacığı ;)

İçim biraz rahatladı Dr öyle dediyse ben rota daha yapılmadı ondan korktum bide büyükler el yıkamadan sevdi ondan korktum
Rotanın belirtilerinde kusma ateş de var canım. O yüzden sordum zaten kusma ateş var mı diye ;) yok yok korkma canım doğduğundan beri bizim kakamız garip bir yeşil oluyor bir sarı oluyor bazen mukus da oluyor. Doktor normal dedi korkacak bişi yok dedi.

Bebişlerimiz için fedakarlıkta bulunuyoruz canım. Ne güzel anneleriz biz. Varsın saçlarımızın boyası gelsin. Yüzümüz gözümüz çökmüş olsun. Yeter ki bebişlerimiz iyi olsun. Ben çay içiyorum kahve de çok severim dayanabildiğim yere kadar içmiyorum en son bir bakıyorum kendimi kahve yaparken buluyorum :KK66: kahve içtiğim gün bebiş huzursuz oluyor biraz ama napim bir yerim şişer içmezsem :) aslında çay içebilirsin canım çok koyu olmadığı sürece sorun olmaz bence. En azından bir dene çay kahve insanı kendine getiriyor.

Kesinlikle öyle canım anneannem bile diyor ki ah günümüz anneleri ne kadar bilinçlisiniz biz hiçbir şey bilmiyorduk ekmek arası soğan yerdik çocuk sabaha kadar bağırırdı kızardık huysuz diye diyor...evet canım aslında çay içsem iyi gelecek uykusuz kaldığım zamanlarda en azından...yeter ki kuzum sağlıklı ve mutlu olsun hiç önemli değil...

Rotanın belirtilerinde kusma ateş de var canım. O yüzden sordum zaten kusma ateş var mı diye :KK66: yok yok korkma canım doğduğundan beri bizim kakamız garip bir yeşil oluyor bir sarı oluyor bazen mukus da oluyor. Doktor normal dedi korkacak bişi yok dedi.
Bnm kızımdada mukus oluyordu tahlil verdik laktoz interolansı çıktı. Onu ihmal etmeyin bebek çok huzursuz oluyor ondan. Ben simdi süt ürünlerini ve içinde laktoz bulunan herseyi yemeyi bıraktım

Vicdanın rahatsa sorun yok öyle Yada böyle büyüyecek bu bebekler ister sütle ister mamayla

Evet şükürler olsun rahat 15 gündür sağarak vermek için direniyorum :( geceleri biberon yıka kaynat gecenin soğuğunda karanlığında süt sağ dolaba koy sonra ısıt ver...gerçekten çok özveri de bulunuyoruz Rabb'im evlatlarımızın sağlığını huzurunu keyfini daim eylesin...canım ben gündüz içiyorum çünkü gündüz süt birikmiyor dinlenemiyorum hiç...

Boza ben de iciyorum. Sadece boza mi. Galactago, boza, humana, rezene, anason-tarcin, irmik...... ve daha birsuru sey. Artisini veya eksisini gormedim hicbirinin. Olacagi varsa oluyor. Yoksa olmuyor. Cozemedim henuz.

Kızlar bi sorum olacak. Lütfeeeenn yardm edin hastalanmadım henüz 1 hafta gecikmem var.eşim tek bi kez kotunmadı adet günümden 2 gün önce.bişey olmuş mudur. Çok streslıyım halen

Kızlar bi sorum olacak. Lütfeeeenn yardm edin hastalanmadım henüz 1 hafta gecikmem var.eşim tek bi kez kotunmadı adet günümden 2 gün önce.bişey olmuş mudur. Çok streslıyım halen
Test yap canım için rahat etsin.Belli olmuyor bu işler. Arkadaşım haziranda doğum yapmıştı ve hic adet olmadan tekrar hamile kalmış haberi yok.Korunuyorlardi hem de.Şu an hamile yine 4 aylık.

Bende Kahveci'yimdir dopumdan sonra 2 kere içtim o kadar da olsun bşzde insanız arada şımarmak lazım benim de gecen gun canım etli nohut cektı esime dedım kv ysptı eşim diyolar Yesende gaxlı yemesende Gazlı kız boşver ye dedi yedim ölelim mi yani
Ben kaç kez içtim bilmiyorum canım :) bugün de gittim yine kahve aldım mis gibi dayanamıyorum valla. Bir de sadece Türk kahvesi değil Osmanlı kahvesi menengiç kahvesi de içiyorum ben :KK70: içelim valla tek lüksümüz bunlar kaldı :KK66:
Annem de aynı şeyi söyledi bana canım da dikkat ettim oğlum daha çok ağlıyordu gaz yapan şeyleri tükettiğimde :) ya ben de çok soğan yedim süt olacak ye dediler babam kendi elleriyle salata yaptı soğandan yiyeceksin diye :KK70: şimdi yemez oldum yazık bağırıp duruyor yediğimde. Bir de ben ne zaman yumurta yesem oğlumun yüzünde bişiler çıkıyor sivilce gibi. Takip ettim yumurta yiyince oluyor sanırım alerjisi var yumurtadan da oldum yani :) hani ye ye diyorlar da bebişler aşırı tepki veriyor :KK66:

Bnm kızımdada mukus oluyordu tahlil verdik laktoz interolansı çıktı. Onu ihmal etmeyin bebek çok huzursuz oluyor ondan. Ben simdi süt ürünlerini ve içinde laktoz bulunan herseyi yemeyi bıraktım
Keyfi yerinde canım oğlumun. Gülüyor oynuyor. Kilo alımı da iyi gidiyor. Doktora da söyledim bir şey olmaz dedi. 6. Aydan Sonra geçenler olmuş. Aşırı beslenmek de yaparmış. Ben sadece süt içmiyorum canım gaz yapıyor süt içtiğim gün sürekli ağlıyor. Onun dışında peynir yoğurt tüketiyorum. Sorun olmuyor bunlarda.

Kesinlikle öyle canım anneannem bile diyor ki ah günümüz anneleri ne kadar bilinçlisiniz biz hiçbir şey bilmiyorduk ekmek arası soğan yerdik çocuk sabaha kadar bağırırdı kızardık huysuz diye diyor...evet canım aslında çay içsem iyi gelecek uykusuz kaldığım zamanlarda en azından...yeter ki kuzum sağlıklı ve mutlu olsun hiç önemli değil...
Hehee anneannen ne güzel diyormuş benim annem kızıyor bana internetten araştırıp araştırıp kendini yıpratıyorsun bu mu var acaba şu mu var acaba diyorum sürekli :D ben Doğumdan sonra başladım soğan yemeye oğlum da hep ağladı kolik bebekti zaten sadece soğan yendiğinde biraz daha artıyordu ağlaması :) 2,5 ay falan tükettim en son vazgeçtim baktım yavaş yavaş da düzeliyor bebişim daha çok dikkat ettim huzuru kaçmasın diye.
İç bence canım ben çaya hiç ara vermedim her gün mutlaka içiyorum sabah ve akşam hem de ;) açık içerim çayı ondan mı rahatsız etmiyor bilmiyorum.
Ablam sabahları mutlu uyanan bebekler sağlıklı bebeklermiş diyor. Onun iki tane çocuğu var tecrübeli :)

Aynen ya inanmak zorunda kalıyoruz sonra da kendimi saf gibi hissediyorum

Kendi ablasıyla eniştesi arasinda sorunlar oldu o zaman açıkça söyledim ben ona aldatmış olmak için gidip yatman gerekmez ihanet benim için düşününce bile ihanettir diye ben de çok kıskancım çünkü hem kendisi de cok kıskanç

Birsey yapmaz fiziksel olarak ama bu da insanın içini incitiyor ne umuyor da bakıyor yani saçma

Bencede sanki biz istesek yapamayız. Bizim face beraberdi. Daha bir ay olmadı ayıralım dedi bende erkek arkadaşlarım var her attığın fotoyu onların görmesine gerek tok dedi tamam dedim meğer içi başkaymış diyorum şimdi daha da sinir oluyorum

İşte bizim de beraberdi sonra ayırmak istedi face adreslerini hasbam..

Öylesine baktığından insan kendini bilir de erkek yani daga zatlyif iradeleri bence onlar daha zor unutuyor yaşananları.. emin olamıyorum yani öylesine olduğundan ve olmam da çok zor biliyorum :KK43:

Dün izinliydi evde o yüzden yazamadım kızlar. Teşekkür ederim CevaplarınıZ icin. Ben konuşmuyorum hala onunla. O da suçunu itiraf edemedi ama biliyor tabi alttan alıyor konuşmaya çalışıyor. Gerçeği soylemesini beklicem bakalım söylemeye utanacagi şeyleri yapmasaydı . 2 tane çocuğuna bana karşı. ...ama gerçekten çok kırıldım yani içim soğudu sanki ona karşı. İçinden ne geciyor o kiza karsi acaba diye dusundukce sinir oluyorum göresim bile gelmiyor suratini
Suçunu biliyorsa bu iyi bir şey canım. İstersen sen konuş bu beni çok incitti diye, iki çocuğumuz var diye güzel ve sakin bir şekilde konuş canım. Ben eşime kırılınca hatasını biliyorsa sakince hislerimi söylüyorum o da özür diliyor. Ha geçiyor mu tam geçmiyor ama bilip birdaha hatasını tekrarlamaması yetiyor.

Doğumdan sonra hamile kalmak çok kolaymış canım. En iyisi test yap sonuca göre hareket edersin hem yoksa bişi, kafan rahatlamış olur

Back