Aynen ya inanmak zorunda kalıyoruz sonra da kendimi saf gibi hissediyorum
Kendi ablasıyla eniştesi arasinda sorunlar oldu o zaman açıkça söyledim ben ona aldatmış olmak için gidip yatman gerekmez ihanet benim için düşününce bile ihanettir diye ben de çok kıskancım çünkü hem kendisi de cok kıskanç
Birsey yapmaz fiziksel olarak ama bu da insanın içini incitiyor ne umuyor da bakıyor yani saçma
Bencede sanki biz istesek yapamayız. Bizim face beraberdi. Daha bir ay olmadı ayıralım dedi bende erkek arkadaşlarım var her attığın fotoyu onların görmesine gerek tok dedi tamam dedim meğer içi başkaymış diyorum şimdi daha da sinir oluyorum
İşte bizim de beraberdi sonra ayırmak istedi face adreslerini hasbam..
Öylesine baktığından insan kendini bilir de erkek yani daga zatlyif iradeleri bence onlar daha zor unutuyor yaşananları.. emin olamıyorum yani öylesine olduğundan ve olmam da çok zor biliyorum
Dün izinliydi evde o yüzden yazamadım kızlar. Teşekkür ederim CevaplarınıZ icin. Ben konuşmuyorum hala onunla. O da suçunu itiraf edemedi ama biliyor tabi alttan alıyor konuşmaya çalışıyor. Gerçeği soylemesini beklicem bakalım söylemeye utanacagi şeyleri yapmasaydı . 2 tane çocuğuna bana karşı. ...ama gerçekten çok kırıldım yani içim soğudu sanki ona karşı. İçinden ne geciyor o kiza karsi acaba diye dusundukce sinir oluyorum göresim bile gelmiyor suratini