• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Hiç hatırlamıyorum canım. Zaten ben tamamen "anne" psikolojisndeyim. Sırf eşim istiyor onu kırmıyım diye birlikte oluyoruz çoğu zaman. Saldım gitti ama umarım bir sürprizle karşılaşmam. Bir ara test yapayım diyorum ben de. Çünkü eşimin üstüme ceketini atmasıyla hamile kalmıştım kızıma
Bu psikoloji bende de var acaba sadece ben mi böyleyim diyordum :D sırf eşim için birlikte oluyorum :KK48:

Sağol canım 45 günlük verdi :)) sonra bizimkilerin, 21 gün için söz veren, aile dostumuza gidicem. Sonra da 10 gün kurtarıyor beni. Aa sen eş durumu yapmayacak mıydın canım? D.bakıra mı yerleşeceksiniz?
Çok şükür canım çok sevindim ya böylelikle halloldu her şey ;) yapacağım da olmama ihtimali var canım. Eşim de memur o da tayin olacak kesinmiş gidiyoruz buradan zaten :)

Ne güzelll :KK66: bugün hava çok güzel biz de çıktık dışarı biraz etrafı izledi biraz uyudu suyumuz çıkmış gelene kadar. Geldik hemen üst değiştik :KK66:
canım ne güzel olmuş biz çıkınca güneş vuran yerlere bile bakamıyo bebeğim güneş yüzüne vurunca zaten direk fena buruşturuyo kendini:KK48::KK48:

ben de bizimki mi aşırı hassas yoksa normal mi diye merak ediyorum

bide canım çıkarken güneş kremi sürüyor musunuz tavsiye ediceğin marka var mı

Değildir canım buzdağının görünen kısmı o :) patlamış ne güzel:KK66:
Benim kelebek babasının aynısı ondan da erkek sanıyorlar sanırım. Bugün dışarı çıktık saçlarımı saldım yolunmadık tek tel bırakmadı cadım şimdi de tişörtüme asıla asıla uyukluyor:KK200:
Evet yoğurt zamanı ve ben daha süt alamadım:KK35:
Bu arada çok kısıtlamayın artık canım kendinizi bebişlerimizin gaz sıkıntısı azaldı hatta bitti bile:KK66:
Görünmeyen kısmını da görmek nasip olsaydı bir :KK15: darısı size canımm az kaldı yakın zamanda patlar kesin sizin de ;)
Ayy kıyamam :KK200: çok tatlı oluyorlar tişörte asıldıklarında. Anne beni bırakma der gibi yüzümüze bakıyorlar ya kıyamıyorum hiç :anne:
Ondan demek canım :) oğluşu da bana benzetiyorlar :KK49:
Bu hafta alacağım inşallah :halay:sen de bir dene bakalım canım :KK66:
Ben korkuyorum hala canım biraz daha dursun çok çektik gazdan :110:

Çok şükür canım çok sevindim ya böylelikle halloldu her şey :KK66: yapacağım da olmama ihtimali var canım. Eşim de memur o da tayin olacak kesinmiş gidiyoruz buradan zaten :)
Evet canım şükür valla çok takıyordum kafama. Yanlış hatırlamıyorsam İstanbuldaydın değil mi? Çocuk yetiştirmek küçük yerde daha iyi oluyor. Hakkınızda Hayırlısı olsun canım mutlu olacağınız yer olur inşallah

günaydın kızlar bebişlerinizle birlikte güzel bir gün olsun inşallah:anne::anne:

akşamları miniğimin gözleri etkilenmesin diye loş ışıkta oturmaktan zaten yorgun oluyorum iyice mayışıyorum
siz de hafif karartıyor musunuz onun yanında ışıkları
bide çok tv meraklısı bizimki başka tarafa çevirince kıyamet kopuyor kapatıyoruz mecbur

Ayy yalnız değilmişim sevindim canım:-)
Adam artık sen beni sevmiyorsun herhalde diyor onun da psikolojisini bozdum:KK70:
Ara ara sevgini dile getir canım ;) ben öyle yapıyorum hatta bazen oğluşa sen dur babanı seveyim az da annem onun da ihtiyacı var diyorum eşim sevinsin diye :D
Bazı rutinlerimiz vardı onlara da devam ediyorum. Eşim işe giderken mutlaka kalkar sarılıp öper öyle işe yollarım canım ara sıra kalkma sen diyor geliyor öpüp gidiyor ama ben yine de kalkmaya çalışıyorım. İşten gelince de önce ben diyorum bana sarılıyor sonra oğluşa gidiyor :D bu bile sevgimizi taze kılıyor :)

canım ne güzel olmuş biz çıkınca güneş vuran yerlere bile bakamıyo bebeğim güneş yüzüne vurunca zaten direk fena buruşturuyo kendini:KK48::KK48:

ben de bizimki mi aşırı hassas yoksa normal mi diye merak ediyorum

bide canım çıkarken güneş kremi sürüyor musunuz tavsiye ediceğin marka var mı
Canım bizimki de gözlerini kısıyor ama sanki biraz alıştı gibi :) ben doğduğundan beri güneşi görünce hemen cama koşuyordum tabi sinir olup ağlıyordu. Dışarı çıktığımızda ağlamıyor neyse ki ;) normal bence canım çok parlak oluyor ya ondan etkileniyorlardır yavaş yavaş alışacaklar azimle güneşi göstermeye devam :halay:
Şu an sürmüyorum canım hiç araştırmadım da ama yazın mutlaka almak lazım mahvolur bebişlerimizin yüzleri

Görünmeyen kısmını da görmek nasip olsaydı bir :KK15: darısı size canımm az kaldı yakın zamanda patlar kesin sizin de :KK66:
Ayy kıyamam :KK200: çok tatlı oluyorlar tişörte asıldıklarında. Anne beni bırakma der gibi yüzümüze bakıyorlar ya kıyamıyorum hiç :anne:
Ondan demek canım :) oğluşu da bana benzetiyorlar :KK49:
Bu hafta alacağım inşallah :halay:sen de bir dene bakalım canım :KK66:
Ben korkuyorum hala canım biraz daha dursun çok çektik gazdan :110:
Çıkar annesi yavaş yavaş;) bekliyoruz bakalım biz de:)
Dün rapor almaya gittik diğer ilçedeki hastaneye dönüşte yarım saat araba koltuğunda ağladı. Anlatıyorum susmuyor, şarkı söylüyorum 5 sn susuyor sonra yine başlıyor. Yıktı ortalığı. eve geldik hemen park edip aldım kucağıma boncuk boncuk ağlamış kelebeğim:( 20 dk boyunca inmedi kucağımdan neden yaptı anlamadım.
Denicem canım üst kat komşum da unuttu herhalde bir hatırlatayım da gidip alalım yarın, kv kp geliyor onlar gelince kızımı uyutup gideyim de kuzucuğumu yormıyım :işsiz: Beni gerip gerip gidecekler ama bir şekilde gerilmemeye çalışıcam olmazsa kızımı alır parka giderim. Gerçi yine takılır peşimize kv ama en azından açık havada oluruz duymam da takmam da söylediklerini.
Az az ye istersen hem oğluşun reaksiyonuna göre bakarsın;)

Evet canım şükür valla çok takıyordum kafama. Yanlış hatırlamıyorsam İstanbuldaydın değil mi? Çocuk yetiştirmek küçük yerde daha iyi oluyor. Hakkınızda Hayırlısı olsun canım mutlu olacağınız yer olur inşallah
Rabbim kimseyi darda koymasın canımm :) evet canım istanbuldayım ve sevmiyorum İstanbul'u. Yaşamak her açıdan çok zor. Küçük yer olsun istiyorum bakalım nasibimizde ne var :dua: Çok teşekkürler canım önemli olan o zaten mutlu olacağımız bir yer olması. Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah

günaydın kızlar bebişlerinizle birlikte güzel bir gün olsun inşallah:anne::anne:

akşamları miniğimin gözleri etkilenmesin diye loş ışıkta oturmaktan zaten yorgun oluyorum iyice mayışıyorum
siz de hafif karartıyor musunuz onun yanında ışıkları
bide çok tv meraklısı bizimki başka tarafa çevirince kıyamet kopuyor kapatıyoruz mecbur
Bizim ışık çok parlak değil canım ama parlak olsa da aklıma gelmezdi karartmak ;)
Ben tvyi görmesin diye önüne sandalye koyuyorum canım sandalyeye de dikkatini çekecek bişiler koyuyorum. Kucağımdayken Tvyi görünce hemen tvye yöneliyor farkeder farketmez kapatıyorum canım ben de. Ses geliyor parlak ekran bunlar hep dikkatlerini çekiyor

Ara ara sevgini dile getir canım :KK66: ben öyle yapıyorum hatta bazen oğluşa sen dur babanı seveyim az da annem onun da ihtiyacı var diyorum eşim sevinsin diye :KK70:
Bazı rutinlerimiz vardı onlara da devam ediyorum. Eşim işe giderken mutlaka kalkar sarılıp öper öyle işe yollarım canım ara sıra kalkma sen diyor geliyor öpüp gidiyor ama ben yine de kalkmaya çalışıyorım. İşten gelince de önce ben diyorum bana sarılıyor sonra oğluşa gidiyor :KK70: bu bile sevgimizi taze kılıyor :)
Söylüyorum aslında sevdiğimi ama kızım olduktan sonraki tartışma dönemimizde kendisini eskisi kadar çok sevmediğimi söylemiştim ona taktı herhalde. E beni kırıp üzerken düşünmüyordu şimdi yapıyor tasasını :kahve:
Bir de eşim bilir çok sevdiğim için yanındayım sevmesem dakika durmam bırakır giderim.

Rabbim kimseyi darda koymasın canımm :) evet canım istanbuldayım ve sevmiyorum İstanbul'u. Yaşamak her açıdan çok zor. Küçük yer olsun istiyorum bakalım nasibimizde ne var :dua: Çok teşekkürler canım önemli olan o zaten mutlu olacağımız bir yer olması. Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah
Çok haklısın canım Rabbim iyilerle karşılaştırsın gerisi bir şekilde çözülüyor. İnsanlar artık şeytan daha beter çok yazık..
ben de sevmem İstanbul'u. Gittiğimde sınırdan girdiğimiz anda bir ağırlık çöker üstüme. O koşuşturmaca, o trafiğin keşmekeşliği vs. İnşallah güzel yerler vardır kaderinizde ;) hoş benim için güzel yer demek Ege demek :KK70:

Çıkar annesi yavaş yavaş:KK66: bekliyoruz bakalım biz de:)
Dün rapor almaya gittik diğer ilçedeki hastaneye dönüşte yarım saat araba koltuğunda ağladı. Anlatıyorum susmuyor, şarkı söylüyorum 5 sn susuyor sonra yine başlıyor. Yıktı ortalığı. eve geldik hemen park edip aldım kucağıma boncuk boncuk ağlamış kelebeğim:KK43: 20 dk boyunca inmedi kucağımdan neden yaptı anlamadım.
Denicem canım üst kat komşum da unuttu herhalde bir hatırlatayım da gidip alalım yarın, kv kp geliyor onlar gelince kızımı uyutup gideyim de kuzucuğumu yormıyım :işsiz: Beni gerip gerip gidecekler ama bir şekilde gerilmemeye çalışıcam olmazsa kızımı alır parka giderim. Gerçi yine takılır peşimize kv ama en azından açık havada oluruz duymam da takmam da söylediklerini.
Az az ye istersen hem oğluşun reaksiyonuna göre bakarsın:KK66:
Önceki gün bizim de oldu böyle bir şey canım. Pusetle çıkarmıştık dışarı çıkmıştık akşam üzeri. Yolda ağlamaya başladı kucağıma alana kadar da susmadı. Gören bize baktı. Belki bizi özlemişlerdir belki de diş sıkıntısıdır canım ;)
Oyy ne güzel yorulmasın minik tabi :) senin sıkıntılar yine başlıyor desene canım Allah yardımcın olsun aynen evde durmazsın kızınla gezersiniz ;)
Azıcık da yapasım gelmiyor ki canım :D

Söylüyorum aslında sevdiğimi ama kızım olduktan sonraki tartışma dönemimizde kendisini eskisi kadar çok sevmediğimi söylemiştim ona taktı herhalde. E beni kırıp üzerken düşünmüyordu şimdi yapıyor tasasını :kahve:
Bir de eşim bilir çok sevdiğim için yanındayım sevmesem dakika durmam bırakır giderim.
Aynen canım haklısın kırılıp üzüldün o kadar sütün azaldı o bunları düşündü mü? Yıprandın ister istemez bu süreçte. Kendini affettirsin önce ;)
Allah sevginizi muhabbetinizi artırsın canım :) sevmediğinle yaşanır mı zaten hele bir de bebiş olacak. Allah başımızdan eksik etmesin Kocacıklarımızı ;)

Çok haklısın canım Rabbim iyilerle karşılaştırsın gerisi bir şekilde çözülüyor. İnsanlar artık şeytan daha beter çok yazık..
ben de sevmem İstanbul'u. Gittiğimde sınırdan girdiğimiz anda bir ağırlık çöker üstüme. O koşuşturmaca, o trafiğin keşmekeşliği vs. İnşallah güzel yerler vardır kaderinizde :KK66: hoş benim için güzel yer demek Ege demek :KK70:
Amin canım Allah razı olsun. Ben yaklaşmıyorum zaten canım bir kez dilim yandı o konuda. İş Bebek derken vakit geçer gider hemen ;)
Aynen canım trafik kalabalık.. eskiden yine Bebek yoktu gidiyordum uzak yakın her yere. Şimdi Bebek olunca zor geliyor otobüse in bin başı döner çocuğun da.
İnşallah canım :) Akdeniz ege benim de istediğim yerler ;) soğuğu hiç sevmem :D

Back