- 21 Ocak 2016
- 2.413
- 2.982
- 83
Hehee anneannen ne güzel diyormuş benim annem kızıyor bana internetten araştırıp araştırıp kendini yıpratıyorsun bu mu var acaba şu mu var acaba diyorum sürekli ben Doğumdan sonra başladım soğan yemeye oğlum da hep ağladı kolik bebekti zaten sadece soğan yendiğinde biraz daha artıyordu ağlaması :) 2,5 ay falan tükettim en son vazgeçtim baktım yavaş yavaş da düzeliyor bebişim daha çok dikkat ettim huzuru kaçmasın diye.
İç bence canım ben çaya hiç ara vermedim her gün mutlaka içiyorum sabah ve akşam hem de açık içerim çayı ondan mı rahatsız etmiyor bilmiyorum.
Ablam sabahları mutlu uyanan bebekler sağlıklı bebeklermiş diyor. Onun iki tane çocuğu var tecrübeli :)
Çok şükür sabahları sessiz uyanıyor ama gün içerisinde eğer şanslı günümüzde olursak da uyursa ağlayarak uyanıyor :) kuru soğanı çok severim ama hiç tüketmedim yemeklerde tabi tükettim bir sıkıntı olmadı...tamam ben bu akşam çaya da başlayım bakalım...aynen bana da hamilelikte doktorum Google da arama yapmayı yasaklamıştı..hep ayni şeyleri yemekten sıkılıyor insan mesela ben sebze aşığıyım ama kış sebzeleri mazallah hep gaz yapanlar...sadece ıspanak yiyebiliyorum...