• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

İnşallah sen de hemen atlatırsın canım. Aynen canım şükür süt iznimiz var da yine de çaresiz kalırsak o biraz daha içimizi rahatlatıyor. Hayırlısı canım çok üzme kendini evin okula yakın olursa çok rahat olur sürekli görürsün bebeğini :)
Canım keske öğretmen olsaydım biyologum hastanede çalışıyorum enfeksiyon riski Olan bi yerde o yğzden doğum iznine de erken çıktım

Sağol canım ya bi de benim kızım ayarı yok tam yemk yicem çok acıkıyorum ağlıo durmuyor uyututorm masaya oturyorm gene bi ses koş gene bebiş bak derken zaten iştah kalmıyor yiyesim kaçıyo geçiştiryorm öle. Ama şimdi çay kek yapıorm uyurkn o_O
Canım benim kızda öyke ne zaman yemege otursam hissedıyor hemen ya uyanır ya ağlar yemezsem kendine süt olmayacak farkında değil

Kızlar ya ben yatakta veya kanepede oturarak oğlumu da dizlerime yaslayarak emziriyorum.Bi bacagimi da ya uzatiyorum ya altima aliyorum.Ama aşırı derecede ağrım oluyor artık. Dizlerimi kırıp bukemiyorum.Namazda bile zor egiliyorum ayaklarimin uzerine otururken zorlaniyorum.

Nasıl emzireyim ne yapayim bilemedim agirlastikca kucakta tutulması da zor oluyor artık.

Kızlar ya ben yatakta veya kanepede oturarak oğlumu da dizlerime yaslayarak emziriyorum.Bi bacagimi da ya uzatiyorum ya altima aliyorum.Ama aşırı derecede ağrım oluyor artık. Dizlerimi kırıp bukemiyorum.Namazda bile zor egiliyorum ayaklarimin uzerine otururken zorlaniyorum.

Nasıl emzireyim ne yapayim bilemedim agirlastikca kucakta tutulması da zor oluyor artık.
Ben kucagima yastık koyup emziriyorum rahat oluyor

Anneler akıl verin yoksa 2017 Aralık annesi olucam :KK43:(( ya kaza oldu ama ben hiç hastalanmadim sadece kırktan sonra 3 gün siyah kan geldi aile büyükleri hastalandin süt korumuyor dikkat et dediler ve kaza oldu napicam. Ben yaa ne yapmalıyım ne zaman. Belli olur o siyah kan 15 Şubat da gelmişti :KK43:(
Cnm bende 5 şubatta tam 41imde adet oldm ve halen gelmedi. Telaş yapmıyorm çünki hemen düzene gireceğini beklemiyorum. Yoksa yapmalı mıym 10 gün geciktim :oha:

Canım ben koluma yatıryorm ayakları uzat. Benim de dizi bükünce fena acıyo. Sağ göğsü emzirceksem sağkoluma yatırıp dirseğimi de koltuğun kola koyyorum yatakta altına yastığmı alıuorum

Ya şimdi benim de içime kurt düştü. Adet olup böle geciken yaşadı mı. Biz korunduk hiç şüphe uyandırck bşi olmadı olsa bende ertesi gün hapı alırdm. Ama 10 gün gecktm. Normal hayatımda en fazla 1 hafta oynardı

Canm diş yerine baktım hiçbi belirti yok bilemedim ki...
Bizde de belirti yok ama çok konuşmaya çalışıyo ağzı laf dolu ondan mı acaba
Ya şimdi benim de içime kurt düştü. Adet olup böle geciken yaşadı mı. Biz korunduk hiç şüphe uyandırck bşi olmadı olsa bende ertesi gün hapı alırdm. Ama 10 gün gecktm. Normal hayatımda en fazla 1 hafta oynardı
Ben kırkım çıktıktan sonra oluyo gibi oldum bir iki defa az bi leke geldi başka olmadım

Bizde de belirti yok ama çok konuşmaya çalışıyo ağzı laf dolu ondan mı acaba

Ben kırkım çıktıktan sonra oluyo gibi oldum bir iki defa az bi leke geldi başka olmadım
Olabilir canım bizimkide öyle elini inceliyo ikisini birleştirip emiyo :-) valla süpriz olur öle bişi olursa ama sanmyorm ya

kım dedıkı ertesı gun hapı bebeğe geçer.bnmde bebegım 3 aylık bı kez korunmamıştık dr a sordum dedı iç bişey olmaz
Hemşireler ve eczacı söyledi ..
bnce hamıle değılsın.bu kadar kısa srede daha rahım bıle toparlnmadı.yınede adet geckrse test yap
yani bende. Öyle umuyorum 1 kereden hamile kalinsaydi dünya bebek ile dolardı .. hem bugün yarın hastalanmam lazım sonuna yaklaşmışken yine olmaz ovulasyon günü bile değil hesaba göre ama yinede korkuyorum

Henüz dişleri çıkmıyor ama hazırlık içine girdiler bence. Damaklar sertleşti diş yerleri beyazlaştı salya artttı kemirme isteği çoğaldı galiba bunlar uzun sürüyormuş anca o zaman diş çıkıyormuş

Back