2016 Aralık Anneleri

Ben de geçen hafta pazartesi başladım. Ama tam diyet değil. Evde durdukca cok fazla abur cubur yiyordum kek börek vs de oluyo misafir geldikçe. Onlari kestim.Ama tartilmiyorum korkumdan
başlayalım da bir an önce daha fazla kendime sinirlenmiyim artık diyorum ben de çünkü insanın sinirleri yıpranıyo her çok yiyip pişman olduğunda

zaten emziriyorum çok sıkı diyet yapamayız hep tok durmamız lazım kilo vermeyi de geçtim üstüne almak istemiyorum

İlk evler unutulmuyor canım benim ilk evim de kötüydü ama hala anarım hasretle içinde otururken de sevmiyorum der dururdum :) danış canım belki bir yol gösterir doktorun.
Evet canım haftalarca sürüyormuş diş sıkıntısı. Bizim de öyle sürekli huzursuz elimi ağzına götürdüğümde öyle bir hırsla ısırıyor ki.. doktora götürdüğümde sordum daha erken diş çıkarmaz diyor. Ben çıkarmışım 3 aylıkken bana çekmiş olabilir diyorum olsun görünürde diş Yok diyor. Sanki ben bilmiyorum diş olmadığını. Gıcık oldum doktora. Enfeksiyon dedi kanı temiz çıktı oğlumun. Antibiyotik verdi Yen'i başlamıştır diye neyse ki iki kez kullandım oğlumun vücudu tepki verdi bıraktım. Hala dişten şüpheliyim ben de.
36,5 normal canım koltuk altından ölçümde 37,3 olmadığı sürece ateşli demeyin diyorlar. Göbeğini ört en azından üşütmesin. Düşmüş görünüyor ateşi

Benim 12 kilo gitmisti dogumda oğlum emmeyi azaltinca ben de dikkat etmeyince 5ini geri aldım. Kiyafet almıyorum eskilerden bi kotum oluyo sadece o da büyük beden ve likraliydi.ustler kazak tunik tamam da hava ısınınca ince giyinecek kiyafetim yok.yeni biseyler de almak istemiyorum ki kendimi zayiflamaya zorlayayim.

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl

minikleri ne kadarda bir yıkıyorsunuz ben yıkarken illa ekstradan bir de ufo takıyorum siz de durum nasıl bir de yağlıyor musunuz
Ben 3 4 günde bir yıkıyorum bebeğimi. Yıkarken mutlaka odayı iyice ısıtıyorum banyo yaptırırken de ısıtıcıyı kapatmıyorum. Ben hiç yağlamıyorum kırkı çıkana kadar ara ara yağladım o kadar :)
Bu ara rahatsız biraz ilk defa 5 gün oldu yıkamadım daha.

aynen canım ben de yeni almak istemiyorum bi tane olan kotum var onu yıkayıp yıkayıp giyiyorum yıkadıktan sonra onun içinde de patlatıcam diye korkudan yavaş hareket ediyorum

Sağol canım inşallah düzelir. Çok dengesiz seydiyor bir 36 küsür bir 37 küsür alayım ben de o fitilden.
Alıcam canım paranox çok teşekkürler. Bizim doktor pek ilaç yanlısı değil gerekli görmezse yazmaz, reçetesiz alırım ben de benim kuzunun alt çenesindeki çıkıntıları cumartesi aşı yaparken göstermişti doktorumuz. Biraz daha zamanı olabilir demişti. Ay antibiyotikten nefret ediyorum kanında mı enfeksiyon çıkmıştı oğluşun yoksa idrarında mı?

Ne güzel :) yerim ben onu maşallah ona çok tatlı oluyorlar öyle artık benim oğluş da oyun yapıyor emerken gülmekten ölüyoruz birlikte
Benim cadı da ceee yapıyor memeye saklanarak ayy Allah sağlıklarını bozmasın hep heyecanlı mutlu görelim bebişlerimizi inşallah

1 saat uyumuşuz kelebeğimle bir kalktım 37.5 olmuş yine soydum üstünü mamasını verdim sonra şurubunu verdim hemen. Allaha şükür Keyfinde sıkıntı yok şimdi de emdi uyudu.
Doktorum ilk inatlaşı benimle de ben de kardeşlerimle birlikte erken çıkardığımızı söyleyince ırsi olabilir dedi baktı bir aletle ve o minicik bombeleri gördü:) muhtemelen diştir tatlım senin de. Oyy bir çıkaydı da rahatlayaydık valla.
Diş buğdayı yapacak mısın?

Aynen canım. Ya önlüğümüz var fakat bunalıyor kızım acayip terliyor emerken bç de onu örtünce su gibi çıkıo. Zaten hafif set yapıorm göğsüme bazen kendileri çıkıo napim ya

Hiç sorma canım. Bi de kıskanıyorum ben çocuğumu sevmesinler kızım kimseye gülmesin sokulmasın çok mu bencilce bilmiyorum ama evlat sevgisi çok başkaymış.

Ne güzel :) yerim ben onu maşallah ona çok tatlı oluyorlar öyle artık benim oğluş da oyun yapıyor emerken gülmekten ölüyoruz birlikte
Ayy yerim yerimmm
Benim kız da bemerken duraksıyo yüzümü çnceliyo aguluyor konuşmak istiyo gülücük sacıyor ayyy o zmaan onu mıncuk mıncık yiyesim geliyo

ooo maşşallah canım sana ben de kahvaltı ve öğlen yemeğimde iyi gittim bakalım akşam da dayanabilirsem böle böle bikaç gün sabretsem midem küçülür biraz zaten sonra daha kolay olur az yemek
Sağol canım ya bi de benim kızım ayarı yok tam yemk yicem çok acıkıyorum ağlıo durmuyor uyututorm masaya oturyorm gene bi ses koş gene bebiş bak derken zaten iştah kalmıyor yiyesim kaçıyo geçiştiryorm öle. Ama şimdi çay kek yapıorm uyurkn

Kızlar biz 79 günlüğüz kızımın ağzı acayip sulanıyor kucaktayken üzerini emiyo yelek zıbın göğüs kısmı sırılsıklam oluyor. Nedendir ?

Kızlar biz 79 günlüğüz kızımın ağzı acayip sulanıyor kucaktayken üzerini emiyo yelek zıbın göğüs kısmı sırılsıklam oluyor. Nedendir ?
Bizimde ıslanıyı canım çok fazla bizimkiler diş mi gelecek acaba diyolar

Anneler akıl verin yoksa 2017 Aralık annesi olucam (( ya kaza oldu ama ben hiç hastalanmadim sadece kırktan sonra 3 gün siyah kan geldi aile büyükleri hastalandin süt korumuyor dikkat et dediler ve kaza oldu napicam. Ben yaa ne yapmalıyım ne zaman. Belli olur o siyah kan 15 Şubat da gelmişti (

Ben cok utanıyorum ya ses cikarmasindan falan. Dayim abim falan çıkarlar. Misafir zaten kadin erkek ayri oturulur bizde onun disindada dedemlere gittimi atarim battaniyesini baska odaya yallah sobali bile olsa duramam ben

Bebegin ne kadarlik sormasi ayip

Isim olarak cok tanidik geliyoda bdv'ye takiliyo musun

Ertesi gun hapi aldınız mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…