• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Benim gibi varmış sevindim bi ben mi az yıkıyormuşum diye düşünmeye başlamıştım yaz olsa yıkarım da kışın insan korkuyo giydirirken falan
Canım daha çok küçük ve hassaslar. Hasta olmasndansa az yıkyalm nolcak zaten kirlnmiyolr ki. Burda okul çağndakki çocklar bile haftada1 banyo yapar :-)
Havalar ısnsn 3 güne 1 düşnüyorm canm ben

günaydınlar tatlı anneler bugün günlerden sağlıklı beslenmeye başlayıp az buçuk kilo vermeye başlama günü:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49: çok hevesliyim artık bakalım başlayabilecek miyim çünkü her fazla yediğimde vicdan azabı çekiyorum ekmek kızartma vs süt de yapmıyo zaten yememek en iyisi

günaydınlar tatlı anneler bugün günlerden sağlıklı beslenmeye başlayıp az buçuk kilo vermeye başlama günü:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49: çok hevesliyim artık bakalım başlayabilecek miyim çünkü her fazla yediğimde vicdan azabı çekiyorum ekmek kızartma vs süt de yapmıyo zaten yememek en iyisi
Tünaydın canım :-) aynen canım bende ekmeği minimuma indirdim. Hatta kahvaltı dışnda diğer öğünlerde yememeye dikkat ediyorum yemiyorum hatta. Kızartma şimdiye kadar 2 kez yedim :KK31: artık yaz geliyor, şu yağ torbalarının gitmesi lazımm

Tünaydın canım :-) aynen canım bende ekmeği minimuma indirdim. Hatta kahvaltı dışnda diğer öğünlerde yememeye dikkat ediyorum yemiyorum hatta. Kızartma şimdiye kadar 2 kez yedim :KK31: artık yaz geliyor, şu yağ torbalarının gitmesi lazımm
Aferim size kizlar Ben basladim basladim biraktim yag torbasi oldum iyice Annem bile gözünü seveyim kızım başla diyo

Ben de geçen hafta pazartesi başladım. Ama tam diyet değil. Evde durdukca cok fazla abur cubur yiyordum kek börek vs de oluyo misafir geldikçe. Onlari kestim.Ama tartilmiyorum korkumdan :D

Geceden beri ateş nöbetindeyim. Benim kelebek sadece atlet ve çorapla uzun zamandır. Üşütecek diye de korkuyorum ama doktorumuz akşamüstü 5gibi geçecekmiş hastaneye. Üstüne az ince bir örtü örteyim hemen ateş artıyor:( calpol vermek istemiyorum gece yüksekti verdim ama şimdi sınırda ateşi:( üşütür mü ki böyle de?

Geceden beri ateş nöbetindeyim. Benim kelebek sadece atlet ve çorapla uzun zamandır. Üşütecek diye de korkuyorum ama doktorumuz akşamüstü 5gibi geçecekmiş hastaneye. Üstüne az ince bir örtü örteyim hemen ateş artıyor:KK43: calpol vermek istemiyorum gece yüksekti verdim ama şimdi sınırda ateşi:KK43: üşütür mü ki böyle de?
Canım çok geçmiş olsun dişten olabilir. Korkma ateşli Bebek üşümez ateşi düşerse dikkat et hemen giydir. Üzerini az giydirmen doğru vücut ısısı artmaz öyle canım. Korkma calpol ver ama geçen bizim de ateşimiz oldu iki gün calpol işe yaramadı. Fitil verdi doktor. İstersen ismini söyleyeyim aldır işe yarıyor yarım veriyorsun zaten küçük diye

Havalar soğuk halen canım klmayla ısnıyorz ben çıkamyorm mecburen misafire de çık diyemiyosun bazen :kahve:
Aaa o zaman normal canım erkeklerin çıkması lazım o zaman. Ben de bir ara annemlerdeydim sobalıydı ev. Babamın yanında emzirdim mecbur arkamı dönüp. Babam zaten o. Ama başka erkek oldu mu babam götürüyordu diğer odaya. Emzirme önlüğü de kullanabilirsin canım daha rahat olur :)

Haklısın canım öyle tabi şimdi bunu yazarken dizimde çünki kucağmda bağırdı dize alır almaz sustu uyudu :işsiz: kendi oğlu 4 yaşında arada halen sallar bazen gider kendi yatar uyur bir de yazma örter şimdi çocuk ona alışmış heryere sürüklüyor. Benimkine de birkaç kez örttü çektim attm istemiyorum ben dedim eşimi de uyardm beni bu konuda muhatap etme kesinlikle istemiyorm die:duduk:
Herkesin bir düzeni karışmasın kimse gelip de evet ilk anneliğimiz ama kaç aydır tecrübe kazandık. Bir düzen oluşturduk kimse bozmasın gelip de. İyi demişsin canım. Ben de sürekl uyarıyorum biz şimdi uzağız akrabalara. Halaları kucakta sevmeyi seviyor. Yazın gideceğiz. Şimdiden diyorum sınırlı sürede alırsın o zaman fazla değil diyorum.

Anlaşma yaptık bir ay içinde hala iş yoksa ben başlıyorum calışmaya zaten süt iznimde var şimdilik böyle bi çözüm bulduk. Perşembe kontrol var bakalım kremler fitiller uğraşıyorum işte
İnşallah sen de hemen atlatırsın canım. Aynen canım şükür süt iznimiz var da yine de çaresiz kalırsak o biraz daha içimizi rahatlatıyor. Hayırlısı canım çok üzme kendini evin okula yakın olursa çok rahat olur sürekli görürsün bebeğini :)

Kızımın park yatağı hafif sallanıyor. Uyuduktan sonra ıkırdanırsa biraz sallıyorum uyuyor o kadar yoksa sallana sallana uyumaz. Meme tutkusu var kelebeğimde illa emerek sakinleşecek ya da uyucak bir de doğru düzgün sütüm olsa hiç inmicek memeden :)
Ne güzel canım bu çok önemli bişi :) büyüdükçe daha uzun süre meme istemiyorlar canım. Şimdi Benim oğlumun karnı tam doydu mu gün içinde 2 ya da 3 saat olmadan kucağıma tekrar alıp meme verdim mi kafasını çeviriyor istemiyor canım :)

Haklısın canım valla çok hassas ve duygusal bir insanımdır ben. Doğumdan sonra iyice hassaslaştım:KK43: evet önemli olan ha deyince kızımı rahatlıkla görebilmek zaten. Yaz gelince severim belki balkonum güzel sadece. Gerçi gelen çok beğeniyor evi ama ben bir türlü ısınamadım valla nedense :)
Araştırıyoruz hala raporu 10 günlük verelim diyen çok ama o kurtarmaz ki. En kötü 10ar günden 40 gün alırım sonra da 1 aylık sıkışıp ücretsiz izne çıkarım artık napalım ayarlamaya çalışıcaz farklı bir şeyler.
İnsan büyüdükçe duygusallaşırmış canımm ;) havalar ısındı oldu çok az kaldı hemen balkona atarsın kendini canım :) güzeldir elbet de diğer evi arıyorsundur belki canım. Orayı çok benimsediysen. Aynen canım biz de öyle yapacaz mecbur. Bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızda.

Canım çok geçmiş olsun dişten olabilir. Korkma ateşli Bebek üşümez ateşi düşerse dikkat et hemen giydir. Üzerini az giydirmen doğru vücut ısısı artmaz öyle canım. Korkma calpol ver ama geçen bizim de ateşimiz oldu iki gün calpol işe yaramadı. Fitil verdi doktor. İstersen ismini söyleyeyim aldır işe yarıyor yarım veriyorsun zaten küçük diye
Sağol canım. Kuzumun ateşi bir 36.6-36.9 oluyor bir 37.2-37.3 oluyor şükür gece gibi değil. Muhtemelen dişten canım çünkü keyfinde bir kırılma olmadı hiç. Oyun oynuyor benimle konuşuyor. Şimdi tekrar ölçücem 37 üstüne çıktıysa vericem artık:( canım evde tekim eşimin iş yeri yarım saat uzaklıkta ne yazıkki alamam şu an :( sen yine ilacın ismini ver canım doktor dönüşü alıyım evde bulunmasında fayda var.

İnsan büyüdükçe duygusallaşırmış canımm :KK66: havalar ısındı oldu çok az kaldı hemen balkona atarsın kendini canım :) güzeldir elbet de diğer evi arıyorsundur belki canım. Orayı çok benimsediysen. Aynen canım biz de öyle yapacaz mecbur. Bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızda.
Sanırım ilk evim olduğu için çok sevmiştim orayı:) gerçi hem okuluma baya uzaktı hem de ısınma problemi vardı:) haklısın canım hakkımızda hayırlısı. Ben bir de burada takibimi yapan doktora danışıcam bugün kızımı hastaneye götürdüğümde doktor yerinde olursa. Bu arada 36.5e düşmüş ateşi kuzumun kısa kollu penye ve pijama altı giydirdim artık bir de böyle gözlemlicem elleri sürekli ağzında ben parmağımı verdim ısırıyor sürekli ağız çevresinde döküntüler de var. Benim kelebek yakın zamanda patlatacak herhalde diye bekliyorum. Bu diş sıkıntısı da ha deyince çıkmıyormuş ki yavrucuklar haftalarca çekiyormuş :(

Ne güzel canım bu çok önemli bişi :) büyüdükçe daha uzun süre meme istemiyorlar canım. Şimdi Benim oğlumun karnı tam doydu mu gün içinde 2 ya da 3 saat olmadan kucağıma tekrar alıp meme verdim mi kafasını çeviriyor istemiyor canım :)
Bende çok süt olmadığı için kızım keyif yapıyor:)) bazen tok olup da boş çektiği bile oluyor :KK70:

Geceden beri ateş nöbetindeyim. Benim kelebek sadece atlet ve çorapla uzun zamandır. Üşütecek diye de korkuyorum ama doktorumuz akşamüstü 5gibi geçecekmiş hastaneye. Üstüne az ince bir örtü örteyim hemen ateş artıyor:( calpol vermek istemiyorum gece yüksekti verdim ama şimdi sınırda ateşi:( üşütür mü ki böyle de?
Geçmiş olsun canım bize doktorumuz bir calpol bir dorven ver demişti ateş için falan ama en etkilisi fitil bencede ben hep bulunduruyorum yarım veriliyo zaten daha etkili ilk kızımda çok kullanmıştım bunda da iki defa falan verdim...paranoks mu neydi hemen düzelir inşallah

Sağol canım. Kuzumun ateşi bir 36.6-36.9 oluyor bir 37.2-37.3 oluyor şükür gece gibi değil. Muhtemelen dişten canım çünkü keyfinde bir kırılma olmadı hiç. Oyun oynuyor benimle konuşuyor. Şimdi tekrar ölçücem 37 üstüne çıktıysa vericem artık:KK43: canım evde tekim eşimin iş yeri yarım saat uzaklıkta ne yazıkki alamam şu an :KK43: sen yine ilacın ismini ver canım doktor dönüşü alıyım evde bulunmasında fayda var.
Canım doktor yazar muhtemelen de ben de söyleyim. Paranox diye bir fitil canım. Zaten diş ateşi 38 altında olurmuş canım. Bizim ateşimiz de hep 37 lerde seyretti. Minicik bir nokta kadar beyazlık var oğluşun damağında ama emin olamıyorum diş mi değil mi? Antibiyotiği de bıraktık alerji yaptı hemen.

Geceden beri ateş nöbetindeyim. Benim kelebek sadece atlet ve çorapla uzun zamandır. Üşütecek diye de korkuyorum ama doktorumuz akşamüstü 5gibi geçecekmiş hastaneye. Üstüne az ince bir örtü örteyim hemen ateş artıyor:KK43: calpol vermek istemiyorum gece yüksekti verdim ama şimdi sınırda ateşi:KK43: üşütür mü ki böyle de?
Canım doktor paranox diye bi fitil vermişti ilk kontrolümüzde aşı ateş yapabilir diye.Yarım verirsin demişti. Çok şükür ihtiyacımız olmadı. Şurup vermemişti.

ooo maşşallah canım sana ben de kahvaltı ve öğlen yemeğimde iyi gittim bakalım akşam da dayanabilirsem böle böle bikaç gün sabretsem midem küçülür biraz zaten sonra daha kolay olur az yemek

Back