- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Aynen ben de uzun süre emzirmek istiyorum canım. Anaaam ben yapamıyorum işte onu. Bebeğimi alıp beslenip gelelim diyorum gidiyorum başka odaya emziriyorum :)Amin canım sağok inş ben çünkü uzun süre emzirmek istyorm ben 3 ay emmişim ama annem de suç, canı emzirmek istememişkalabalık ortamda utanıp sıkılmış çekinmiş. Valla ben açıp emziriyorum kim var yokumrumda olmyo erkek olsa bile dönüyorum sırtmı emziryorum. Yeter ki emsin başka bişi istemem
Hımm olabilir canım emziği verme bakalım bir süre. Emzik deyince memeye tut emmeyince bırak her emzik isteyişinde memeye tut. Ediyorum canımm inşallah miniğin anne sütüne döner yine senin için de onun için de en sağlıklısı bu
İnsanları anlamıyorum zaten canım. Maşallah kelimesini unuttular hepten. Minicik Bebek anneye muhtaç bir maşallah diyin yani ne var. Herkesin yanında emzirmemek lazım cidden. Heralde emecek annesini Bebek güzelce. Kaç ay oldu alıştılar artık memeyi tutmaya. Ben gözümün tutmadığı insanlar yanında emzirmemeye çalışıyorum bişi derler diye. Yok sütün az gibi deyip de canımı sıkan da oldu o zamanlar oğlum sürekli memede duruyor süt birikmiyordu hiç. Çok biliyor gibi konuşuyorlar.Amin canım benimkv de de emzirdim Bebek görmeye akrabaları vardı "o şuna bak nasıl kapıyor annesinin memesini sen buna iyi bakmışsın" dediler ya bi maşallah diyin diliniz mi eskir yani...oradan eve geldik bitti ertesi gün de aşı oldu tamamen hırçınlaştı istemedi...
Geçer inşallah canımm kistin de bebiş de emer inşallah. Korkma kan şekeri düşer diye. Ağlar ağlar sonra yorulunca uyur toparlar geri. Aynen canım süt varken insan mama vermek istemiyor.Sağ göğsümde kistim varemzirmem şart...kendimi geçtim yavrum anne sütüyle büyüsün istiyorum çünkü sütüm var...olmaz anlarım veririm mamayı...evet bir de öyle deneyeceğim...doktorumuz emziği uyku arkadaşı yapsın demişti aslında uykuya dalarken huzursuz oluyor ve o zaman veriyorum gün içinde ağzında durmuyor...dalınca da atıyor ağzından kendisi..
Canım bir de bebeğin sağlıklıysa çok yıpratma kendini az kilo alıyor diye. Bu geçici bu süreç düzelecek elbet bir şekilde. Sabırlı ve güçlü ol sen sağıp veriyorsan verme mesela. Emersen meme burada de yani. Bir de sakinleştirmeye çalış sakince konuş anlat kendini sorunlarını ne hissettiğini canım. Çok akıllı bebeklerimiz anlıyorlar biziCanım o numaraya da 3 kere kandı tamevet alıyor emzik acaba emzik mi sebep oldu diye düşünüyorum çok üzülüyorum gün içinde sürekli birşeyler yiyip içiyorum sütüm olsun diye...sağıp vermeye çalışıyorum ama o da nereye kadar gidecek...okuyorum sürekli annem anneannem de okuyorlar dua edin siz de meleğim emsin yeniden...
Teşekkür ederim ben de humanayı göstereyim. 200gr ama çok uzun süre gidiyor en az 1 ay sürüyor. 22 opsiyon diyor milk tea 50 porsiyon.Ben de milk tea deneyeyim biMerhaba :) Yok içmedim ilk kez süt için çay deneyim dedim milk tea ile karşılaştım. İçinde doğal pancar şekeri varmış canım tatlandırması için. Bir de bitkiler ve su yazıyor.
Canım bir de bebeğin sağlıklıysa çok yıpratma kendini az kilo alıyor diye. Bu geçici bu süreç düzelecek elbet bir şekilde. Sabırlı ve güçlü ol sen sağıp veriyorsan verme mesela. Emersen meme burada de yani. Bir de sakinleştirmeye çalış sakince konuş anlat kendini sorunlarını ne hissettiğini canım. Çok akıllı bebeklerimiz anlıyorlar bizi
Bunlar işe yaroyo mu kızlar ya bende alıyım yarıyorsa benim kız sut çok sa içiyor ki sadece geceleri oluyor oda gündüzde bir emiyor bir çekiyor kendini deli ediyo beni benim sütte bi tuhaf zaten bi bakıyorum alıyo kendi kendine emziricem bi bakıyorum hiç yokTeşekkür ederim ben de humanayı göstereyim. 200gr ama çok uzun süre gidiyor en az 1 ay sürüyor. 22 opsiyon diyor milk tea 50 porsiyon.Ben de milk tea deneyeyim bi
Maseallah allah nazarlardan saklasinHuysuzlaştı canım bide yalan söylemeye başladı önceden kibar bir kızım vardı))
Bunlar işe yarıyomu kız
Bunlar işe yaroyo mu kızlar ya bende alıyım yarıyorsa benim kız sut çok sa içiyor ki sadece geceleri oluyor oda gündüzde bir emiyor bir çekiyor kendini deli ediyo beni benim sütte bi tuhaf zaten bi bakıyorum alıyo kendi kendine emziricem bi bakıyorum hiç yok
Dinlenmek ne mümkün canım hele bide taneyse biri yatıyor biri kalkıyor ayy ablamız oyuncak bebek yerine koymaya başladı bardagıyla içecek yapıyormuş boş bardak ama ağzına dayıyor şimdi de iğne yapıyo burnuna sprey sıkıyım mı diyosyns ben humana ve mamsel içtim bugüne kadar yani mucize değil ama işe yarıyor. Belki sende ciddi bi şekilde artış olur. Stressiz olmak, dinlenmiş olmak bol su ve bu çaylar en iyisi. İçerisindeki bitkiler çok faydalı ,kullanışı da çok pratik tek tek otları alıp demlemek de güzel olur ama o kadar vaktimiz yok.
Amin canım rabbim cümlemizinkini korusun inşallahMaseallah allah nazarlardan saklasin
Deniycem canım sagolCanım ben sana bozayı tavsiye ederim...ben içiyorum gerçekten artış var sütüm de maşallah..
Ben de teşekkür ederim aklımda olsun. Şu an çayımdan memnunum tadını da seviyorum :) sıkıntı olmazsa devam edeceğim milk tea içmeyeTeşekkür ederim ben de humanayı göstereyim. 200gr ama çok uzun süre gidiyor en az 1 ay sürüyor. 22 opsiyon diyor milk tea 50 porsiyon.Ben de milk tea deneyeyim bi
Bebekleri sürekli kucaklayan misafirleri anlamıyorum yattığı yerde sev işte çocuğu ya da annesinin kucağında sev.Çok akıllılar gerçekten azıcık birşeye stres oluyum gözümün içine bakıyor...misafir geldiğinde eğer çok kucağa alındıysa yatıyor göğsüme sıkı sıkı bastırıyor kafasını beni kimseye verme diye...şükür sağlıklı...bende sanırım rapor alma işini stres yaptım biraz...önceden 30 gün heyet veririm diyen kadın doğumcum 40.gün kontrolünde 10 gün ancak verebilirim dediücretsiz izin alamam ev kredisi ödüyoruz çünkü...emzirme danışmanı da aynı şeyi söyledi sakin sakin konuş dikkatini dağıt sonra tekrar dene dedi...evet gözünün tutmadığı insanların yanında bence de emzirme canım...iştahlı iştahlı emen bebeğim gitti resmen
Bende yaradı canım benim de gündüz az oluyordu sütüm şimdi daha iyi çok şükürrrrBunlar işe yarıyomu kız
Bunlar işe yaroyo mu kızlar ya bende alıyım yarıyorsa benim kız sut çok sa içiyor ki sadece geceleri oluyor oda gündüzde bir emiyor bir çekiyor kendini deli ediyo beni benim sütte bi tuhaf zaten bi bakıyorum alıyo kendi kendine emziricem bi bakıyorum hiç yok
İnşallah döner canım. Sen stres yapma etkilenir yavrucuk.Üzerime yatırıyorum gün içinde yeniden hatırlasın kokumu diyeinşallah döner tekrar memeye..
Haklısın canım valla çok hassas ve duygusal bir insanımdır ben. Doğumdan sonra iyice hassaslaştımAnladım canımm bizim bünyeler mi hassas nedir? Her şeyden etkileniyoruz. Sevmeye çalış canımm bebeğin için taşınmışsınız ne güzel ona daha yakın olacaksın teneffüste bile görebilirsin o kadar yakınsa. Hem bebeğini o evde kucağına aldın. Güzel şeyler düşün hep canım evini sevmeye çalış. Evi sevmemek benimsememek çok kötü bişidaha önc ben de yaşadım bu tarz bir sorun. Her gün eşime kızıyordum ben istemiyorum bu evi diye. O da çaresizlikten tutmuştu halbuki.
Gitmezsin inşallah canım cidden çok önemli şu an tek ihtiyaçları bizim sevgimiz aslında beslenmek falan değil. Onu herkes yapar. Ama anne sevgisini bir tek biz verebiliriz onlara. Rabbim miniklerimizin yüzüne baksın
Kızımın park yatağı hafif sallanıyor. Uyuduktan sonra ıkırdanırsa biraz sallıyorum uyuyor o kadar yoksa sallana sallana uyumaz. Meme tutkusu var kelebeğimde illa emerek sakinleşecek ya da uyucak bir de doğru düzgün sütüm olsa hiç inmicek memeden :)Ne güzel alışmış kuzularımız :) benimki de hiç sevmiyor ayağı. bazen eşim susturamayınca ayağına alıyor sallayayım diye ben tabi hemen müdahele ediyorum alışır falan yapma böyle diye de oğluş sallanmayı sevmiyor yine ağlıyor sallamadan biraz yatıyor o kadar :) beşiği de sallamalı aldım bilerek onu da istemiyor şükür canım. Sıkıntısı varsa zaten sürekli ağlıyor yavrum onu farkedince bırakmıştım sallamayı. Keyfi yerindeyse uykusu gelince uyuyor zaten kendisi. Değilse ağlıyor ve naparsam yapayım susmuyor canım. O yüzden tek yaptığım sesimle sakinleştirmeye çalışmak oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?