2016 Aralık Anneleri

Y
Yok ya benimki sallamadan uyumuyo malesef keşke öyle olsa

Canım ben milk tea naturpy diye bir çay içiyorum memnunum şükür. Bir de ara ara tahin helvası yiyorum o da iyi geliyor. Benim de sütüm azalmıştı şimdi daha iyi gibi geliyor bana çok şükür ki
Hah bende bu cayi diyordum geçen konusulmustu ama kim dedi aklimda degildi.demek sendinnn:)

Üzerime yatırıyorum gün içinde yeniden hatırlasın kokumu diye inşallah döner tekrar memeye..

Bebisin kilosu kac peki abla gelisimi iyimi.

Aslında en iyisini yaptın canım hepimizin derdi maddi sıkıntı zaten. Yoksa ne diye uğraşalım sürekli doktora git gel verecekler mi derdiyle uğraş bunalıyor insan. Maddi sıkıntı olmasa herkes ayrılır direk ücretsiz izne kimseyle de uğraşmaz. İnsan ne kadar çok olursa o kadar harcıyor canım idare edersiniz bir kaç ay. Hele de borç falan yoksa hiç bişi olmaz inşallah :) bizim de borç var ev kira eşimin maaşı direk borçlara gidiyor zaten. Benim bir de öğrenim kredisi var onu ödüyorum :) çok yani çok dolu ödeme yapıyoruz

Aynen öyle canım.

Alışacak inşallah annesi yeniden bol bol oku üzerine. Aklıma dün gelmişti canım. Yalancı emzik alıyor mu bebişin. Kucağında yalancı emziği ver cop cop emerken onu çıkarıp hemen memeyi daya bakalım bazen benim oğlum almayınca ben öyle yapıyordum direk emiyordu.

Anammm Kıyamam bebise ya. Napsin ablası cok kiskaniyodur onuda cok gormemek lazim. Psikolojikmen bi sıkıntı varmi abla icine kapanakligi falan
Huysuzlaştı canım bide yalan söylemeye başladı önceden kibar bir kızım vardı))

İlk 2 ay iyiydi gayet...şu an bilemiyorum bence çok kilo almadı bu ay çünkü bebeğimin ağırlığını biliyorum...
Evin musait se bebegide soy kendinide tentene temasi cok olusturun. Denediniz mi hiç bilmiyorum ama iyi gelecegini düşünüyorum.

Anladım canımm bizim bünyeler mi hassas nedir? Her şeyden etkileniyoruz. Sevmeye çalış canımm bebeğin için taşınmışsınız ne güzel ona daha yakın olacaksın teneffüste bile görebilirsin o kadar yakınsa. Hem bebeğini o evde kucağına aldın. Güzel şeyler düşün hep canım evini sevmeye çalış. Evi sevmemek benimsememek çok kötü bişi daha önc ben de yaşadım bu tarz bir sorun. Her gün eşime kızıyordum ben istemiyorum bu evi diye. O da çaresizlikten tutmuştu halbuki.
Gitmezsin inşallah canım cidden çok önemli şu an tek ihtiyaçları bizim sevgimiz aslında beslenmek falan değil. Onu herkes yapar. Ama anne sevgisini bir tek biz verebiliriz onlara. Rabbim miniklerimizin yüzüne baksın

S Senisevmeksuyabakmak merhaba daha önce humana ya da mamsel stil tee içtin mi? Bu söylediğin milk tea ile içerikleri çok benziyor. Seninkinde de laktoz var mı? Şekerli mi? 1 bardağa 4 tane atılıyormuş sanıyorum

Biz de aynıyız :) ayakta sallamaya kalkışınca kızım rahatsız oluyor denedm bir kere. İlla emicek yatağında uyucak benim kelebek de.
Ne güzel alışmış kuzularımız :) benimki de hiç sevmiyor ayağı. bazen eşim susturamayınca ayağına alıyor sallayayım diye ben tabi hemen müdahele ediyorum alışır falan yapma böyle diye de oğluş sallanmayı sevmiyor yine ağlıyor sallamadan biraz yatıyor o kadar :) beşiği de sallamalı aldım bilerek onu da istemiyor şükür canım. Sıkıntısı varsa zaten sürekli ağlıyor yavrum onu farkedince bırakmıştım sallamayı. Keyfi yerindeyse uykusu gelince uyuyor zaten kendisi. Değilse ağlıyor ve naparsam yapayım susmuyor canım. O yüzden tek yaptığım sesimle sakinleştirmeye çalışmak oldu :)

Merhaba :) Yok içmedim ilk kez süt için çay deneyim dedim milk tea ile karşılaştım. İçinde doğal pancar şekeri varmış canım tatlandırması için. Bir de bitkiler ve su yazıyor.

Benim oğlum da öyleydi canım ilk iki ay 1100 gram aldı. 3. Ay 500 gram almış. Ben de emziriyorum kadınsa yanımdaki ya napayım ayrı odaya gitsem ayıp olacak gibi hissediyorum. Sadece Erkek varsa ayrı odaya gidiyorum yalnız emziriyorum. Allah esirgesin yavrularımızın rızkını

Canım o numaraya da 3 kere kandı tam evet alıyor emzik acaba emzik mi sebep oldu diye düşünüyorum çok üzülüyorum gün içinde sürekli birşeyler yiyip içiyorum sütüm olsun diye...sağıp vermeye çalışıyorum ama o da nereye kadar gidecek...okuyorum sürekli annem anneannem de okuyorlar dua edin siz de meleğim emsin yeniden...

Ben direk uyarıyorum canım. Alışırsa siz mi gelip sallayacaksınız diyorum. Ayakta da çok zor canım. Bir süre Sonra insanın topuklarından giriyor ağrı. Ayakta sallanmaya alışmış bebekler çok zor unutuyor bu alışkanlığı 3 4 yaşına gelip hala sallanan duydum ben. O yüzden bir an önce unuttur tam alışmadan canım. Bir iki gün direnir Sonra mecbur bırakacak.

Hımm olabilir canım emziği verme bakalım bir süre. Emzik deyince memeye tut emmeyince bırak her emzik isteyişinde memeye tut. Ediyorum canımm inşallah miniğin anne sütüne döner yine senin için de onun için de en sağlıklısı bu

Amin canım benim kv de de emzirdim Bebek görmeye akrabaları vardı "o şuna bak nasıl kapıyor annesinin memesini sen buna iyi bakmışsın" dediler ya bi maşallah diyin diliniz mi eskir yani...oradan eve geldik bitti ertesi gün de aşı oldu tamamen hırçınlaştı istemedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…