2016 Aralık Anneleri

matematik61 canım ücretsiz izin alırken maaş günlerini gözetmek gerekmiyo mu sen maaşı iade mi ediceksin yarın alıcağını bilgin varsa paylaşırsan çok sevinirim

kızlar saç dökülmesi sorununa kısa kestirerek çare buldum ciddi oranda azaldı dökülmesi
bebişler için hep çok sıcak odalarda oturup bir de çok sık duş alamıyoruz saç diplerim sürekli terli duruyodu şimdi baya ferahladım

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl

minikleri ne kadarda bir yıkıyorsunuz ben yıkarken illa ekstradan bir de ufo takıyorum siz de durum nasıl bir de yağlıyor musunuz
Haftada bir hatta bazen 10 günde bir bile yıkadığım oluyor benim ille biri lazım tek yapamıyorum birini bulsam halim olmuyo bazende ufo kesinlikle takıyorum losyon suruyorum ben arada da zıbın falan degişeceksem o zaman da ufo takıp losyonluyorum ...

minikleri ne kadarda bir yıkıyorsunuz ben yıkarken illa ekstradan bir de ufo takıyorum siz de durum nasıl bir de yağlıyor musunuz
2 güne bir yıkıyorum. Evimiz sıcak olmasına rağmen klimayla ekstra sıcak yapıyorum odayı:) kuruladıktan sonra da hindistancevizi yağıyla masaj yapıyorum

Sinir oluyorum bu düşüncesiz insanlara.
Şimdi nasıl, var mı düzelme?

Ben 2 günde bir yikiyorum elektrik sobasi takiyorum.Yaglamiyorum ben hic niye bilmem.

matematik61 canım ücretsiz izin alırken maaş günlerini gözetmek gerekmiyo mu sen maaşı iade mi ediceksin yarın alıcağını bilgin varsa paylaşırsan çok sevinirim

Ayın 19unda normal iznim bitiyor 20sinde ücretsiz iznim baslayacak.yarınki maasin 15-20 arası hariç kalanini iade edeceğim. Biraz fazla oluyormus galiba iadesi idarem yarın arayip hesaplatacak ilceye.Buradan yazarim.

Maalesef canım aventin biberonunu bile almıyor...göğüs ucum sanıyor kıyameti koparıyor...
Allah'ın Hadi adı ile ilgili açıklamalar.Meme emmeyen bebek için zikir.
Bu güzel adı çokca anıp temiz bir kağıda veya ince bir deri veya bir temiz bez üzerine yazıp bunu meme emmeyen bir bebeğin boynuna asdıkları zaman çocuk meme emmeye alışır. Bu adı çokca anan bir kişi yolculuk esnasında yolunu şaşırsa veya hiç bilmediği bir yerde gidiyor olsa hiç uğraşmadan yolu bulur kayıp olmaz nerede olsa gideceği yeri kendine bulur.Hak Taala yolunu kaybetmiş olanlara yolunu göstermiş olur.

BUNU buldum internette. El Hadi ismi.

Biberon emzik hiç birşey vermemek gerekiyormuş bu durumda. ŞIRınga yada kaşıkla sütünü vermen gerekirmiş.
Şırınga kullanımında, kucuk parmagini bebegin damagina verip o parmagi emerken kenardan sutu sıkılarak verilirmiş.
Sen zaten araştırmışsındır ya, ben de bi baktım. Yeğenimde de olmuştu. Kardeşim sanırım 2-3 ay uğraştı. Şimdi memeyi görünce ağzını açıp geliyor :) maşallah. İnşallah seninki de bir an evvel düzelir...

Kızın iyi olsunda varsın seni herkes kötü bilsin onların sağlıkları herseyden önemli

Anlaşma yaptık bir ay içinde hala iş yoksa ben başlıyorum calışmaya zaten süt iznimde var şimdilik böyle bi çözüm bulduk. Perşembe kontrol var bakalım kremler fitiller uğraşıyorum işte

Canım Allah razı olsun 400 tane el hadi okudum bende yapmaya çalışıyorum Allah kabul ederse...çok iyi niyetlisin darısı kızıma inşallah...evet biberon emzik ne varsa bu sürede kaldırmamız gerek rafa..

Haklısın canım öyle tabi şimdi bunu yazarken dizimde çünki kucağmda bağırdı dize alır almaz sustu uyudu kendi oğlu 4 yaşında arada halen sallar bazen gider kendi yatar uyur bir de yazma örter şimdi çocuk ona alışmış heryere sürüklüyor. Benimkine de birkaç kez örttü çektim attm istemiyorum ben dedim eşimi de uyardm beni bu konuda muhatap etme kesinlikle istemiyorm die

syns canım ben özellikle bişi yapmıyorm sadece bulgur çok tüketyorm, kısır, lapa, pilav, tahıllı yiyecekler günde en az bir öğün tüketiyorum. Şükür Allahıma yetiyor. Rezene içiyorum bir de

Canm ben haftada 1 yıkıorm hava souk denk gelirse 8 9 güne de çıkıo. Klimayı 30 yapıp küvetne yakın bi de ufo yakıyorm kendimde çok ince giynyorum. Ufoya dikkat ediyorm çok yakın koyup yakmasn die. Banyodan hemen sonra yağlama yakar, ben 3 5 saat sonra yağlıyorum. Bi de belini pamuklu ince kumaşla sararsan ohh mis üşütmez, gaz da olmaz canım

Benim gibi varmış sevindim bi ben mi az yıkıyormuşum diye düşünmeye başlamıştım yaz olsa yıkarım da kışın insan korkuyo giydirirken falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…