- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
Haftada bir hatta bazen 10 günde bir bile yıkadığım oluyor benim ille biri lazım tek yapamıyorum birini bulsam halim olmuyo bazende ufo kesinlikle takıyorum losyon suruyorum ben arada da zıbın falan degişeceksem o zaman da ufo takıp losyonluyorum ...selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
minikleri ne kadarda bir yıkıyorsunuz ben yıkarken illa ekstradan bir de ufo takıyorum siz de durum nasıl bir de yağlıyor musunuz
kızlar saç dökülmesi sorununa kısa kestirerek çare buldum ciddi oranda azaldı dökülmesi
bebişler için hep çok sıcak odalarda oturup bir de çok sık duş alamıyoruz saç diplerim sürekli terli duruyodu şimdi baya ferahladım[/QUOTE
] benim kestirmeye cesaretim yok ya bide belki kaynım yada kardeşim evlenirse yaptırırım diyorum bide şişmanım kısa kestirsem iyice yuvarlak olurum heralde ama zayıf olsam düşünürdüm kesinlikle..
2 güne bir yıkıyorum. Evimiz sıcak olmasına rağmen klimayla ekstra sıcak yapıyorum odayı:) kuruladıktan sonra da hindistancevizi yağıyla masaj yapıyorumselam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
minikleri ne kadarda bir yıkıyorsunuz ben yıkarken illa ekstradan bir de ufo takıyorum siz de durum nasıl bir de yağlıyor musunuz
Sinir oluyorum bu düşüncesiz insanlara.Hayır canım uykuda da dudakları kilitliyor ve kendini geriye atıyor yay gibi geriliyorçok direndim hala da direniyorum üzülüyorum ama yapacak birşey Yok...evet Yani çocuk gözümün içine bakıyor çırpınıyor beni al diye dedikleri şu "ayyyy bırak anneni her gün görüyorsun nasıl olsa" azıcık zeka Yok...danışman 10 gün eve ne birilerini kabul edeceksin ne de evden dışarıya çıkacaksın dedi...bana ders oldu...istiyorlarsa sakınıyor desinler evet sakınıyorum 2.5 aylık bebeğimi kimse şapur şupur öpmesin sigara içip gelip meleğimin yüzüne yüzüne konuşmasın deli gibi parfüm kokan kazağının üstüne yüzünü bastırmasın...çok doluyum :)
Ben 2 günde bir yikiyorum elektrik sobasi takiyorum.Yaglamiyorum ben hic niye bilmem.selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
matematik61 canım ücretsiz izin alırken maaş günlerini gözetmek gerekmiyo mu sen maaşı iade mi ediceksin yarın alıcağını bilgin varsa paylaşırsan çok sevinirim
Sinir oluyorum bu düşüncesiz insanlara.
Şimdi nasıl, var mı düzelme?
Allah'ın Hadi adı ile ilgili açıklamalar.Meme emmeyen bebek için zikir.Maalesef canımaventin biberonunu bile almıyor...göğüs ucum sanıyor kıyameti koparıyor...
Kızın iyi olsunda varsın seni herkes kötü bilsin onların sağlıkları herseyden önemliYani çok çabuk unutmuşlar bu yetişkinler bir zamanlar Yen'i anne olduklarını...aynen öyle sessizimdir çok ezdirdiö bugüne kadar kendimi ama kızım doğduğu günden itibaren herkese ederi kadar değer hatır gönül işi bitti...şimdi benden kötüsü Yok o ayrı...
Anlaşma yaptık bir ay içinde hala iş yoksa ben başlıyorum calışmaya zaten süt iznimde var şimdilik böyle bi çözüm bulduk. Perşembe kontrol var bakalım kremler fitiller uğraşıyorum işteAnladım canım bulup getirecekse ayrıl canım bir dene bakalım. Şu an en azından bebişin ihtiyaçları için kenara gizli para koyabilirsin canım. Onu garantiye al en azından. Doktora sor bir canım ağrı da yapıyordur. Sürekli ayakta durmak iyice yoracak.
Allah'ın Hadi adı ile ilgili açıklamalar.Meme emmeyen bebek için zikir.
Bu güzel adı çokca anıp temiz bir kağıda veya ince bir deri veya bir temiz bez üzerine yazıp bunu meme emmeyen bir bebeğin boynuna asdıkları zaman çocuk meme emmeye alışır. Bu adı çokca anan bir kişi yolculuk esnasında yolunu şaşırsa veya hiç bilmediği bir yerde gidiyor olsa hiç uğraşmadan yolu bulur kayıp olmaz nerede olsa gideceği yeri kendine bulur.Hak Taala yolunu kaybetmiş olanlara yolunu göstermiş olur.
BUNU buldum internette. El Hadi ismi.
Biberon emzik hiç birşey vermemek gerekiyormuş bu durumda. ŞIRınga yada kaşıkla sütünü vermen gerekirmiş.
Şırınga kullanımında, kucuk parmagini bebegin damagina verip o parmagi emerken kenardan sutu sıkılarak verilirmiş.
Sen zaten araştırmışsındır ya, ben de bi baktım. Yeğenimde de olmuştu. Kardeşim sanırım 2-3 ay uğraştı. Şimdi memeyi görünce ağzını açıp geliyor :) maşallah. İnşallah seninki de bir an evvel düzelir...
Aynen canım ya annelik bambaşkaymışCok mutlu ediyo insani demi. Ben bayılıyorum ya cok hosuma gidiyo
Haklısın canım öyle tabi şimdi bunu yazarken dizimde çünki kucağmda bağırdı dize alır almaz sustu uyuduBen direk uyarıyorum canım. Alışırsa siz mi gelip sallayacaksınız diyorum. Ayakta da çok zor canım. Bir süre Sonra insanın topuklarından giriyor ağrı. Ayakta sallanmaya alışmış bebekler çok zor unutuyor bu alışkanlığı 3 4 yaşına gelip hala sallanan duydum ben. O yüzden bir an önce unuttur tam alışmadan canım. Bir iki gün direnir Sonra mecbur bırakacak.
Havalar soğuk halen canım klmayla ısnıyorz ben çıkamyorm mecburen misafire de çık diyemiyosun bazenAynen ben de uzun süre emzirmek istiyorum canım. Anaaam ben yapamıyorum işte onu. Bebeğimi alıp beslenip gelelim diyorum gidiyorum başka odaya emziriyorum :)
Canm ben haftada 1 yıkıorm hava souk denk gelirse 8 9 güne de çıkıo. Klimayı 30 yapıp küvetne yakın bi de ufo yakıyorm kendimde çok ince giynyorum. Ufoya dikkat ediyorm çok yakın koyup yakmasn die. Banyodan hemen sonra yağlama yakar, ben 3 5 saat sonra yağlıyorum. Bi de belini pamuklu ince kumaşla sararsan ohh mis üşütmez, gaz da olmaz canımselam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Benim gibi varmış sevindim bi ben mi az yıkıyormuşum diye düşünmeye başlamıştım yaz olsa yıkarım da kışın insan korkuyo giydirirken falanCanm ben haftada 1 yıkıorm hava souk denk gelirse 8 9 güne de çıkıo. Klimayı 30 yapıp küvetne yakın bi de ufo yakıyorm kendimde çok ince giynyorum. Ufoya dikkat ediyorm çok yakın koyup yakmasn die. Banyodan hemen sonra yağlama yakar, ben 3 5 saat sonra yağlıyorum. Bi de belini pamuklu ince kumaşla sararsan ohh mis üşütmez, gaz da olmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?