2016 Aralık Anneleri

Mantıklı ama otele gidicez kabul edeceklerini sanmıyorum
Yakın arkadaşımı ya da komşumu çağırıyorum canım sağolsunlar ben emzirirken çayları falan onlar yeniliyor gelenler samimi tanıdıklar değilse.
İnşallah geçer hemen ama düne nazaran daha iyi şükür banyo da rahatlatıyor.
Bugün halkaları tutmaya ve hışırtılı oyuncakları hışırdatmaya başladı benim kelebek :) yarım dönüyor böyle bir günde oluyor gibi sanki her şey siz dönmeye başladınız mı canım?

İyi akşamlar kızlar... Ayy yenemedim kızımı banyo yaptırdık emzirmeye çalışyım mama verdim yok anacım susmadı en son calpol verdim sızdı gibi bakalım dokunmaya korktum az sonra yatagına koyucam ama bende benden geçtim ya

Hahha bu kaynanalar aynı fabrika çıkışlı herhalde. Ben de eşime annen içten pazarlıklı lafları sokuşturuyor sonra da bir şey olmamış gibi davranıyor diyorum bana diyor ki şimdiye kadar kimse böyle şeyler söylemedi inanamıyorum dediklerine. ben de diyorum ananı sana mı çekiştircekler insanlar madem öyle demekki gelinine yapıyor yarışıyor herhalde benimle
Aynı senin hesap benim annem de almalara devam sürekli bir şeyler alır kızıma gelirken, kaynananın ağzı laf bile yapmaz komşularının getirdiklerini över bana
Neyse kızım da farkına varacak olanların zaten o zaman da gelin torunumu dolduruyor der umrumda değil artık amaaan boşver canım sen de kızlarınla mutlu ol yeter. İleride eşinin de yanında kim kalacak zamanla görecek zaten

Geçmiş olsun canım ya, adet olmam lazım bitince kullanim bari. İnş bebişlerimize olmsz bişi olmaz

Kızlar bebişleriniz ne zaman bir eşyaya yada oyuncağa yöneldi uzandı, benimki 73 günlük henüz tutmuyor yönelmiyor sadece bakıyor

Kızlar bebişleriniz ne zaman bir eşyaya yada oyuncağa yöneldi uzandı, benimki 73 günlük henüz tutmuyor yönelmiyor sadece bakıyor
Benim oğlum belirgin olarak 1 hafta önce uzandi tam 90 günlüktü.

Kızım 103 günlük 15-20 gün önce emzirme yastığı karnının altına gelecek şekilde yüzüstü yatırdım önüne de hafif oyuncaklarını sıraladım tek tek hepsine uzanıp aldı ve yastıktan aşağı attı. Yapsın diye bekleme canım uygun ortamı oluşturmaya çalış

Mrb kızlar uzun zamandır takipteyim yeni üye olabildim hepinizin bebişleri ,ortala 3 ile 4 aylık demi

Sen oradayken gelecek şekilde ayarlarsın canım ya da sen fedakarlık yapıp az kıyafet götüreceksin
Aaa ne güzelmiş benim görüştüğüm komşum bile Yok sadece bir tane var
Evet canım bebişler banyoyu seviyor uyuyorlar mis gibi :) aman iyi olsun minik maşallah derdin biri daha gitti
Aaa çok iyi canım gelişim gösteriyorlar maşallah her geçen gün :) biz de yarım dönüyoruz çok nadir bütün vücudu döndürdüğü canım onu da tam beceremiyor zaten

Zaten üstüme olan kıyafet sayısı çok az napalım kızım için fedakarlık da ederim
Buralarda izin verdiğin sürece herkes yakınında olmayı sever canım ama kapını herkese sonuna kadar açarsan da patavatsızlık diz boyu olur. bebeği olmayan kadın bile sana ders vermeye bayılır
Benim kelebek altı alınırken yapıyor dönme çalışmalarını çok mutlu oluyor altı açılınca:)
Bir de oturunca gazlar ve kakalar pıtır pıtır çıkıyor maşallah

Ay evet Doğumdan sonra eski kıyafetleri giyemez olduk iç çekerek bakıyorum ben de kıyafetlerime. Altlar oluyor da benim üstler olmuyor memişler sütlenince o kısım dapdar oluyor rahatsız oluyorum :)
Hımm adamına göre davranmak lazım canım aman ders verenlerden kaç kaçabildiğin kadar. Ben de işime karışanı hiç sevmem öyle insanlar çıktı karşıma uzaklaştım hemen şimdi lafımı ediyorlar havalı gelmiyor diye buralarda komşuluk yok malesef canım hasta olsan kimsenin ruhu duymaz.
Ay onu hiç deme canım bezi zor bezliyorum bayağıdır öyleyiz biz bir sağa bir sola kıvranıyor ayaklar hiç durmuyor altı açık kalsın istiyor bizimki de bayılıyor öyle durmaya ama üşür diye giydiriyorum mecbur :) ay şükür canım kaka gaz derdi Yok denecek kadar azaldı çok şükür rahat rahat bizimki de attırıyor

Ben kızumı karnımda değil de kalçamda taşımışım gibi göbek yok kalça uzay gemisi
Kaçıyorum gereksiz tiplerden ancak benim gibi titiz annelerden fikir ve tavsiye alıyorum zaten onlar da ben sormadan konu bile açmıyor:) Aman boşver canını sıkacaklarına havalı bilsinler seni
O kadar zorlamıyor benim kelebek de ayaklar bir aşağıbir yukarı kalçadan kaldırmaya çalışıyor kendini evet canım kaka gaz dertleri bitti zaten oturmaya başlayınca bitermiş o dertler tamamen

Hanımlar bugun kötü bigün geçirdi kızım kakasını yapamıyordu 5 gündür doktora götürdük makat darlığı olabileceğini söyledi çocuk cerrahine götürdük orda doktor doğruladı ve parmakla anüs muayenesi yaptı kan geldi ama kızım hiç bu kadar ağlayıp bağırmamıştı ben bile nerdeyse bayılacaktım. Bu tedaviyi hergün yapmamı söyledi ama benm cesaretim yok imkanı yok yani kıyamam ona. Doktor ıslak mendil kullanma dedi. Sizlerinde aklında bulunsun. Kızıma dua edin çabuk geçsin bu dert

Benim kız henüz ellerini kollarını kullanamıypr. Yüzüstü yatıroyorum ama kollarından kuvvet alamıyor başını kaldıryo biraz ama yoruluyor ağlıyor çeviriyorum bende.

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

En kısa zamanda atlatırsınız inşallah. Zor olmalı senin için ama soğukkanlı olmamız gerekiyor bu gibi durumlarda Çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…