Hayır bu erkekler neden haklıyı haksızı ayırt edemiyor söz konusu kendi ailesiyse. Bunu bir türlü anlamıyorum. Eşin rahatsız oluyorsa açma konuyu eline alacan bu erkekleri bir güzel
Oh ne güzel canımm birikim olmuştur bayağı senin
saçma olsa da kenarda birikiyor ya canım yoksa biz her bulduğumuzu harcıyoruz harcamayı seviyoruz
tek düşüncem oydu benim :)
Bu sene ben de tatil istiyorum bakalım Nisan ayında ayarlayabilirsek düşünüyoruz ama hiç bir araştırma yapmadık henüz canım borca da olsa o tatile gidilecek
Aynen canımm hasta olmamalıyız. Dün hava çok sıcaktı hastanede sıcaktı iyice terlemişim canım. Çıktığımda güneş yoktu rüzgar çıkmıştı terli terli yedim rüzgarı neyse ki iyiyim canım ballı limon şifam benim çok şükür
hasta olacak gibiysm hemen içiyorum toparlıyorum canım :)
İlk başta bizde de oldu onlar canım düzgün oturtamadım ağladı çıkardım 15 er dakika arayla sürekli denedim. 3. De tutturdum. Şimdi alıştık kanguruyu görünce gülüyor Yürümeye başlayınca direk mayışıp uyuma moduna geçiyor oğluş canım anne karnında mı hissediyor artık kendini bilmiyorum :) siz de alışırsınız hemen :) ısrarla evde tak çıkar canım. Destekleri iyi kangurunun canım hiç rahatsız etmiyor. Haftasonu 4 5 saat dışarıda kaldım kanguruyla. Çok rahattık oğluşla :) ilk gezmenizi yarın yaparsınız artık