• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Hanımlar bugun kötü bigün geçirdi kızım kakasını yapamıyordu 5 gündür doktora götürdük makat darlığı olabileceğini söyledi çocuk cerrahine götürdük orda doktor doğruladı ve parmakla anüs muayenesi yaptı kan geldi ama kızım hiç bu kadar ağlayıp bağırmamıştı ben bile nerdeyse bayılacaktım. Bu tedaviyi hergün yapmamı söyledi ama benm cesaretim yok imkanı yok yani kıyamam ona. Doktor ıslak mendil kullanma dedi. Sizlerinde aklında bulunsun. Kızıma dua edin çabuk geçsin bu dert :KK43:

Canım benim çok geçmiş olsun Rabb'im tez zamanda şifasını versin...

Çok teşekkür ediyrm iyi dilekleriniz için. Evet normalde öğrencilerime karşı gayet soğukkanlıyım aslında ama kendi evladın olunca bi başkaymış. Şimdi tekrar nasıl yapcaz onu düşünüyorum :( Onlara geleceğine bize gelsin biz katlanırız her türlü

Hanımlar bugun kötü bigün geçirdi kızım kakasını yapamıyordu 5 gündür doktora götürdük makat darlığı olabileceğini söyledi çocuk cerrahine götürdük orda doktor doğruladı ve parmakla anüs muayenesi yaptı kan geldi ama kızım hiç bu kadar ağlayıp bağırmamıştı ben bile nerdeyse bayılacaktım. Bu tedaviyi hergün yapmamı söyledi ama benm cesaretim yok imkanı yok yani kıyamam ona. Doktor ıslak mendil kullanma dedi. Sizlerinde aklında bulunsun. Kızıma dua edin çabuk geçsin bu dert :KK43:
Rabbim yardimciniz olsun ya. Ben biraz aglamasina bile dayanamzken onun nasil cani gitmiştir. ..

Şu saat oldu hala bacaklarımın kasıntısı geçmedi o kadar kötü oldum şimdi ağrı kesicinin etkisiyle uyuyo başını bekliyorum canım gidiyor

AzRASILAM AzRASILAM abla hatirlarsan gecen ramazan mesaj atmistim en genc anne olaraktan sizlerle birlikte gecmisti hamileligimiz. Bazi sebeblerden uyeligimi durdurdum hatirlarsan. 9 aralikta sezeryan dogum yaptim. Sizi takip etmekten hic vazgecmedim uzaktan okudum hep. O zaman yazanlarin simdi tektügü yaziyo. Tabi herkesin kendi sıkıntısı vardir. Rabbim butun dogan bebislerimizi korusun saglik sihhat versin bizlere bagislasin benimde bir bubbullu oglum oldu ellerinizden oper:KK52:

Valla ilacı fln yok mu dedim olsa böyle yapmazdık zaten dedi. Bu şekilde parmakla anüs tedavisine devam etmemi söyledi yapamazsan 21 gün sonra tekrar götür çocuk cerrahine dedi galiba oda aynı işlemi yapacak
Abla icim gitti suan ne dicegimi inan bilmiyorum cok üzüldüm rabbim sifanizi tez zamanda versin. Parmaklami yapican eldivenlemi bilmiyorum ama bol zeytinyağla abla bebisin cani yanmasin kiyamam ben ona. Seni ishal edicek seyler yemeye calissan belki faydasi olur minige kimyon gaz damlasi denediniz mi zeytin yagi icirmissiniz okudum onu.

Valla ilacı fln yok mu dedim olsa böyle yapmazdık zaten dedi. Bu şekilde parmakla anüs tedavisine devam etmemi söyledi yapamazsan 21 gün sonra tekrar götür çocuk cerrahine dedi galiba oda aynı işlemi yapacak

Yavrum kiyamam. Cok gecmis olsun. Rabbim dermansiz dert vermesin kimselere. Hele ki evladiyla sinamasin. Gececek canim bugunler. Yavrun da iyi olacak insallah.

Abla icim gitti suan ne dicegimi inan bilmiyorum cok üzüldüm rabbim sifanizi tez zamanda versin. Parmaklami yapican eldivenlemi bilmiyorum ama bol zeytinyağla abla bebisin cani yanmasin kiyamam ben ona. Seni ishal edicek seyler yemeye calissan belki faydasi olur minige kimyon gaz damlasi denediniz mi zeytin yagi icirmissiniz okudum onu.
Ben yapamam gibime geliyor bi krem vermiş onun içinde bi aparat çıktı fitil gibi belki onu kremleyip yaparım yoksa bende o cesaret yok :(

Bugün 73. Günümüz bitiyor canım 74 olduk diyeyim
3.ayla birlikte her gün bir değişiklik oluyor canım. Kızım dün yapamadığını bugün yapabiliyor. Takip et kısa zamanda uzanmaya başlar. Oyun halısı varsa onun etkisi oluyor baya. Asılan oyuncaklara olan tepkisi her gün farklı oluyor.

Annelik psikolojık olarak beni hassaslatırsı ama fiZikende güçlü yaptı bende hepkıImla ilgilendin şarkılar söyledim oynadım bakalım be olacak olağanüstü halden dolayı raporda bulamıyorum zaten
ben de bugün eşime küstüm ama oğlum olunca hiç de umursamadım onunla ilgilendim vakit geçirdim. Eskiden olsa ağlardım bile :KK66: ne kadar olgunlaştırıyor annelik insanı. Hem Boşver canım sen bildiğin gibi davran bence. Artık tek kendi canın değil bebeğin de var işin içinde.

Sabırs
3.ayla birlikte her gün bir değişiklik oluyor canım. Kızım dün yapamadığını bugün yapabiliyor. Takip et kısa zamanda uzanmaya başlar. Oyun halısı varsa onun etkisi oluyor baya. Asılan oyuncaklara olan tepkisi her gün farklı oluyor.
Sabırsızlanyorum kızımın bilinçli hareket etmelerine. Şimdi bol sohbet ediyoruz, laf istiyor gece emzirmeye kaldırdığmda bile konuşmak istiyo :KK76: henüz almadık en kısa zamanda alcaz zaten oyun halısnı beşiğindeki oyuncağa gözünü dikiyo öle ama :KK51:

Sabırs

Sabırsızlanyorum kızımın bilinçli hareket etmelerine. Şimdi bol sohbet ediyoruz, laf istiyor gece emzirmeye kaldırdığmda bile konuşmak istiyo :KK76: henüz almadık en kısa zamanda alcaz zaten oyun halısnı beşiğindeki oyuncağa gözünü dikiyo öle ama :KK51:
Az kaldı annesi o kadar tatlı oluyorlar ki. Benim kuzucuk da bol çene olacak sanırım Az önce misafirimiz vardı biz sohbet ediyoruz benim kelebeğim de araya girdi ıııı ayyy aaaa yapa yapa muhabbete dahil oldu:KK68: oyun halısı şartmış gerçekten de canım;)

Allah şifa versin

AzRASILAM AzRASILAM abla hatirlarsan gecen ramazan mesaj atmistim en genc anne olaraktan sizlerle birlikte gecmisti hamileligimiz. Bazi sebeblerden uyeligimi durdurdum hatirlarsan. 9 aralikta sezeryan dogum yaptim. Sizi takip etmekten hic vazgecmedim uzaktan okudum hep. O zaman yazanlarin simdi tektügü yaziyo. Tabi herkesin kendi sıkıntısı vardir. Rabbim butun dogan bebislerimizi korusun saglik sihhat versin bizlere bagislasin benimde bir bubbullu oglum oldu ellerinizden oper:KK52:
hatırlamam mı seni :)
hayırlı olsun cnm bnm kızın mı oğlun mu oldu :)

Az kaldı annesi o kadar tatlı oluyorlar ki. Benim kuzucuk da bol çene olacak sanırım Az önce misafirimiz vardı biz sohbet ediyoruz benim kelebeğim de araya girdi ıııı ayyy aaaa yapa yapa muhabbete dahil oldu:KK68: oyun halısı şartmış gerçekten de canım:KK66:
:21:maşallah annesiii, dünyalar senin oluyo di mi :KK71: sen kaç aylıkken aldn oyun halısnı canım

Back