• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

ben de bugün eşime küstüm ama oğlum olunca hiç de umursamadım onunla ilgilendim vakit geçirdim. Eskiden olsa ağlardım bile ;) ne kadar olgunlaştırıyor annelik insanı. Hem Boşver canım sen bildiğin gibi davran bence. Artık tek kendi canın değil bebeğin de var işin içinde.
Bende dun küstüm konulmadım bize gelince hep yorgunsun diyebugunde hiç aramadım akşam ustu aramış hayırdır ne yapıyorsunuz aramadınız diye bundan sonra böyle amann napıyon kızlarımla ilgilenirim fazla bişey beklememek lazımmış zaten bu erkek milletinden..zaten anaları bir numara ayy deli ediyo ya beni anca şunu alıyım bunu alıyım diyo çocuklara ama iş almaya gelince tın bende öğrendim huyunu önceden sağol gerekmez derdim şimdi ayağı şu numara kıyafeti bu numara diyorum gene almıyo ama en azından gelin istemiyo olmuyo:)))) pinti kv işte kızıma kumbarası için 10 krş verdi inanır mısınız oybe bebimkiler maaş vagladı torunlarına her ay emekli maaşından hepsine 20 lira veriyolar onun dışında da dolu şeyler alırlar kv yılda bi kez 5 liraya pazardan bişi alır onu da buyutur durur

Canım ay nasıl duygulandım :) ne yaptım ki sanki basit bir tarif verdim. Ne güzel dualar etmişsin amin canım Allah razı olsun.İnşallah hepimiz evlatlarımızla hayırlı güzel günler yaşarız. Bu tarifi veren büyüğümden de Allah razı olsun. Çok sıkıntıları var inşallah bütün sıkıntılarından kurtulur o da.
Amin amin kızım 4 gündür kaka yapamıyor malesef şimdide onun stresindeyiz onun içinde var mı bir formül:)

Amin amin kızım 4 gündür kaka yapamıyor malesef şimdide onun stresindeyiz onun içinde var mı bir formül:)
:) canım saf zeytinyağı varsa bir çay kaşığı içirebilirsin. Sade içmezse mama ya da anne sütüyle karıştırıp içir. Bir de kulak çöpünü zeytinyağına batırıp poposunu uyarabilirsin.

Bende dun küstüm konulmadım bize gelince hep yorgunsun diyebugunde hiç aramadım akşam ustu aramış hayırdır ne yapıyorsunuz aramadınız diye bundan sonra böyle amann napıyon kızlarımla ilgilenirim fazla bişey beklememek lazımmış zaten bu erkek milletinden..zaten anaları bir numara ayy deli ediyo ya beni anca şunu alıyım bunu alıyım diyo çocuklara ama iş almaya gelince tın bende öğrendim huyunu önceden sağol gerekmez derdim şimdi ayağı şu numara kıyafeti bu numara diyorum gene almıyo ama en azından gelin istemiyo olmuyo:)))) pinti kv işte kızıma kumbarası için 10 krş verdi inanır mısınız oybe bebimkiler maaş vagladı torunlarına her ay emekli maaşından hepsine 20 lira veriyolar onun dışında da dolu şeyler alırlar kv yılda bi kez 5 liraya pazardan bişi alır onu da buyutur durur
Valla canım biz hem bebeğimizle ilgileniyoruz hem evimizle ama hala güçlüyüz :) erkekler çok nazlı. Gece Bebek ağlayınca oda terkediyor benim eşim de sinir oluyorum bu huyuna ;) biz de kimseden bişi görmedik boşver canım siz iyi olun da gerisi önemsiz. Oğluşum iyi olsun ben iyi olayım yeter diyorum ben. Takmıyorum kimseyi o konulara da girmiyorum. Lafı açılırsa belki canım sıkılır diye :)

Çok teşekkürler canım iyi ki burası var sizler varsınız :KK43: emmesi gerekiyor yoksa süt çekilecek aynen öyle...Rabb'im hepimizin evladını korusun...elimden geleni yapayım da kısmeti bu kadarmış deriz...
Evet canımm sen elinden geleni yap tercih bebeğin olacak. Çok üzme kendini sütün de azalır Allah korusun

Dayısına çekmiş benim kelebek. Diş gibi geldi çünkü küçük beyaz noktacık var 2 tane.. deniyeyim tatlım havucu. mememi ısıra ısıra uyudu yavrum.
Ay kıyamam ısırmak rahatlatırmış canım soğuk olması gerekirmiş. Yavrum ben oğlumdan bekliyordum senin kız önce davrandı ;) Allah yardımcınız olsun canımm

Haklısın canım görecekler haklıyı haksızı da geç olacak. Onca yıprandıktan sonra neyleyim adaleti..
Eşim doğum günü hediyesi olarak tatil ayarlamış nisan başında 2 gün de olsa iyi gelecek:KK66: kızımla tatil nasıl olacak meraktayım:)
Aman dikkat et canım terlesen de çıkarma üstündekini ben öyle yapıyorum artık.
Akşam kanguruyu babamız taktı ona cuk oturdu daha iyi ayarlamam lazım kendime göre :) ne güzel baya bir zaman geçirmişsiniz. Benim kuzucuk yüksek ihtimal diş çıkartıyor rahatlayınca çıkar gezeriz inşallah:KK66: sürekli Huysuzlanıyor gaz bile bu kadar huzursuz etmemişti kelebeğimi. Sulu dişlikleri dolapta soğutup vermek iyiymiş. Soğuk acısını alıyormuş biraz yarın eşim alacak bakalım inşallah işe yarar:dua:
Sen de haklısın canım saçmasapan gereksiz şeyler yüzünden yıpranıyoruz hep.
Ayy hadi gözünaydın çok güzel olacak bence ;) biz de oğlumuzla gideceğimiz için çok heyecanlıyız ;)
Eve gelene kadar çıkarmadım canım üzerimdekini ama resmen suya girip çıkmış gibiydim. Doğumdan sonra oldu bu bende çok aşırı terliyorum.
Evet canım düzgün taktıktan Sonra dünyayı dolaş kanguruyla. Tak çıkar tak çıkar öğreniyorsun yavaş yavaş ;) belki gezmek hava almak iyi gelir canım biraz çıkarabilirsin dışarı miniği. İnşallah canımm çok zor ya benim oğluş da canı yansın fena bağırır :(

Ay kıyamam ısırmak rahatlatırmış canım soğuk olması gerekirmiş. Yavrum ben oğlumdan bekliyordum senin kız önce davrandı :KK66: Allah yardımcınız olsun canımm
Sabah öğrendim Ben de 4.ayda diş çıkarmışım. Hatta 9 aylıkmışım hem konuşup hem yürüyormuşum ne acelem varsa artık:KK70: kızım bana çekmiş gibi duruyor:KK200:
Çok sağol canım.

Sen de haklısın canım saçmasapan gereksiz şeyler yüzünden yıpranıyoruz hep.
Ayy hadi gözünaydın çok güzel olacak bence :KK66: biz de oğlumuzla gideceğimiz için çok heyecanlıyız :KK66:
Eve gelene kadar çıkarmadım canım üzerimdekini ama resmen suya girip çıkmış gibiydim. Doğumdan sonra oldu bu bende çok aşırı terliyorum.
Evet canım düzgün taktıktan Sonra dünyayı dolaş kanguruyla. Tak çıkar tak çıkar öğreniyorsun yavaş yavaş :KK66: belki gezmek hava almak iyi gelir canım biraz çıkarabilirsin dışarı miniği. İnşallah canımm çok zor ya benim oğluş da canı yansın fena bağırır :KK43:
Bakalım arabaya sıpabilecek miyiz giderken. Kızımın arabası ve eşyalarından bize yer kalmayacak gibi geliyor :KK70:
Ben de sıcağı çok severdim hamilelikten beri sıcağı hiç sevmiyorum. Sürekli serinlik arıyorum gece gündüz kısa kolluyla dolaşıyorum evde:)
Aynen canım taka çıkara iyice pişerim ben de :) bugün yağmurlu bir de misafirimiz gelecek o yüzden çıkamıyoruz dışarı.
Üzüldüğüm kısım da o canım; kızım normalde aşı olurken bile ağlamaz ama bu huysuzlarını gördükçe rahatsızlık hissinin çok fazla olduğunu düşünüyorum:(

Mrb kızlar, bende hafif akıntı, vajinamda kızarıklık hafif yanma var, k.d. drum gynomax fitil verdi mantar için filan. Ama prodpktüsü okudum emzirme döneminde kullanmayın kullandığınız taktirde tedavi bittikten 3 gün sonra emzirmeye başlayın dio. Bu da 10 gün yapar ki benim kızm sadece anne sütü alıyo. Drumu aradm dedim böle böle yazıyo. Bana bişi olmaz kullan dedi :oha: ama rahatsızlığmda ilerlio . İlişkide de canım yanıyor. Nolur akıl verin ne yapacam ben :KK57:

:skandal::skandal::skandal:
Kızım diş çıkarıyor az önce mızıldanması yüzünden eşim şüphelendi. Alt çenesine bir baktık 2 adet minik beyazlık. Parmağımla dokundum elle hissedilebiliyor. Veee kızımın huysuz seviyesi zirve yaptı:KK43: rahatlatıcı jel bakmaya gidecek eşim bulamazsa napıcağımı bilmiyorum. Susmuyor sürekli mızır mızır:KK43:

Çıkan yeri papatya yağı rahatlatıyormuş en zararsız o var birde kehribar kolye. Henüz benim bebeğim çıkarmıyor ama salyası arttı, diş yerleri beyaz bu hafta kehribar kolye siparişi verdim birde aklımda papatya yağı var,soğutulmuş dişlik, prasa vs deneyeceğim

Mrb kızlar, bende hafif akıntı, vajinamda kızarıklık hafif yanma var, k.d. drum gynomax fitil verdi mantar için filan. Ama prodpktüsü okudum emzirme döneminde kullanmayın kullandığınız taktirde tedavi bittikten 3 gün sonra emzirmeye başlayın dio. Bu da 10 gün yapar ki benim kızm sadece anne sütü alıyo. Drumu aradm dedim böle böle yazıyo. Bana bişi olmaz kullan dedi :oha: ama rahatsızlığmda ilerlio . İlişkide de canım yanıyor. Nolur akıl verin ne yapacam ben :KK57:
Sirkeli suyla temizlemek işe yarayabilir bi nebze. İlaç prospektüsüne yazmak zorundalar en ince ayrıntısına kadar oraya o kadar takılma doktorunu dinle derim :KK50: daha fazla ilerlemeden kullanmalısın

aynen canım ben de ilk iş ona gittim 5+5 verebilirim iki kere dedi bakalım şimdilik 2.5 hafta daha rahatım
Yaşadığın yerde para karşılığı rapor veren bir yer vardır illaki canım bir araştırmanı tavsiye ederim;)

Çıkan yeri papatya yağı rahatlatıyormuş en zararsız o var birde kehribar kolye. Henüz benim bebeğim çıkarmıyor ama salyası arttı, diş yerleri beyaz bu hafta kehribar kolye siparişi verdim birde aklımda papatya yağı var,soğutulmuş dişlik, prasa vs deneyeceğim
Sulu dişlik getirecek eşim dolaba atıcam hemen canım. Pırasa da havucum da yok :( bugün biraz daha iyi, emip uyuyor kelebeğim.

Sabah öğrendim Ben de 4.ayda diş çıkarmışım. Hatta 9 aylıkmışım hem konuşup hem yürüyormuşum ne acelem varsa artık:KK70: kızım bana çekmiş gibi duruyor:KK200:
Çok sağol canım.
Maşallah canım çok görmemek lazım o zaman miniğe :D ben de 3 aylıkken çıkarmışım dişimi o yüzden bekliyorum oğluştan ;)

Canım bende de yoğun akıntı vardı ve rengi de yeşile yakındı ciddi ağrılarım oldu. Doktora gittim çok fazla iltihap varmış. Bana da aynı fitili verdi doktor. Yazarken de emzirme döneminde kullanabileceğin ilaçları yazıyorum bırakma dedi kullandım ben dün bitti canım

Bakalım arabaya sıpabilecek miyiz giderken. Kızımın arabası ve eşyalarından bize yer kalmayacak gibi geliyor :KK70:
Ben de sıcağı çok severdim hamilelikten beri sıcağı hiç sevmiyorum. Sürekli serinlik arıyorum gece gündüz kısa kolluyla dolaşıyorum evde:)
Aynen canım taka çıkara iyice pişerim ben de :) bugün yağmurlu bir de misafirimiz gelecek o yüzden çıkamıyoruz dışarı.
Üzüldüğüm kısım da o canım; kızım normalde aşı olurken bile ağlamaz ama bu huysuzlarını gördükçe rahatsızlık hissinin çok fazla olduğunu düşünüyorum:KK43:
Önden kargola sığmazsanız canım ;)
Aynen canımm sıcağı hiç sevmiyorum hatta ev çok sıcak olursa ben kaşınmaya başlıyorum :D
Bebekle misafir çok zor oluyor canım Allah yardımcın olsun :) bugün burası da çok soğuk dışarı çıktım babasına bıraktım oğluşu canım.
Diş çıkarırken çok ağrı oluyormuş canım yavrum napsın dayanamıyor demek :( çabucak geçer inşallah artık katı gıda da ister dişleri çıkıyor miniğin :D

Back