2016 Aralık Anneleri

Kizlar bişey sorcam sac boyamayi dusunuyormusunuz.oglumda hic boyatmadim ama suan sacim coookk beyaz napcam bilmiyorum.

Kizlar bişey sorcam sac boyamayi dusunuyormusunuz.oglumda hic boyatmadim ama suan sacim coookk beyaz napcam bilmiyorum.
Benim topu topu 2 aylık hamileliğimde saçlarımda beyazlar oluştu. Hem de saçımı topladığımda, kuyruk yaptığımda bariz görünecek şekilde Ben boyamayacağım ancak işe giderken falan kendimi daha iyi hissetmek için, Golden Rose'un saç ruju varmış. Ondan alıp kullanmayı düşünüyorum. Tek tük çıkan beyazlar için arkadaşlarım tavsiye ettiler bana. Hoş yıkayınca eski haline dönecek beyazlar ama olsun 9 ay idare eder beni :)

benimde kontrol vardi 6+1 cikti vajinal muayene oldum cok sukur bebegide kalp atislarinida duyduk ama baya zorlamdik duymak icin.nefes alma dedi dr kalbini denk getiremedi bir turlu sonra soyle 3 sn falan dinledik..cok iyi bir sorun yok 1 ay sonra gel dedi tahlillerde iyiymis cok sukur icim cok rahatladi cooook..buarada bebegin boyunu soylemedi ama kagitta crl 5.00 mm yaziyor bu mu boyu

Ah o tetanoz aşısı ilk hamileliğimde beni çok kötü yapmıştı ikinci dozu olamamıştım

Tetanoz aşısı ni yaptırdım ama yarım kalmıştı son asiyi yaptirmamistim bu hamileliğimde sil baştan olacak sanırım

Evet tetanoz aşısının ilk dozu biraz ağır geliyor, benim de kolum çok ağrımıştı ama diğer dozlar öyle olmuyor merak etmeyin.

Merhaba kizlar sayfalar cok cabuk akip gidiyor .. masallah. Fazla giremiyorum bu aralar . Umarim herkes iyidir cunku sayfalari okumadim hic. Bnde bugun ulturasona girecem insallah bebegim iyidir . Insallah sizlerede haber verecegim

İnşallah canım hayirli haberler al gerçekten hamileliğin her aşaması heyecan kalp atışlarını duyacağız sonra başlayacak cinsiyeti ne telaşı:))

Merhaba güzel hamişler
Ben uyuyorum,yatiyorum, yemek yiyorum bütün döngüm bu şekilde. Progestan kullanıyorum, hala lekelenmem var, kontrolum Çarşamba günü. İnşaallah bebeğim sağlıklıdır.

Kizlar merhaba :))
Bugün kontrol vardi en sonunda kalp atisini gördük cok sükür
Dinletmedi ama ekranda görünüyordu. Her sey yolunda simdilik
Bugün kontrolü olan ve iyi haberler alan diger arkadaslara da hayirli olsun :)
Çok sevindim canım, darısı bu perşembe benim pambığın başına inşallah. Sat larımız aynı, inşallah bende bebişi görüp, pıtpıtlarını duyabilirim.

aynı sıkıntı bende de var maalesef ve saç ruju felan kar etmez heryer beyaz
ilk 4 ay boyamıcam eminim ama sonrası için bilemiyorum
Kızlar kuaför için pahalı oluyor ama kendiniz evde boyuyorsanız l'oreal inoa boya amonyaksız. Hamilelik için iyi olabilir.

Ben geçen sene yurtdışında olduğum için kendim boyamıştım. Baya güzeldi renkleri.

Türkiyede kuaför fiyatları pahalı ama kendiniz sipariş ederseniz daha uygun oluyor.

Ben de ombre yaptırıp boyayı bıraktım. Tek tük beyazım çıkmaya başlamış ama artık idare ettiği kadar boyatmayı düşünmüyorum.

Çok sevindim canım, darısı bu perşembe benim pambığın başına inşallah. Sat larımız aynı, inşallah bende bebişi görüp, pıtpıtlarını duyabilirim.

Ayy insallah canim, güzel haberler vereceksin inaniyorum. Benim aslinda sat a göre 7 aralikti ama 4 gün gerideymisim. Hadi bakalim dualarim sizinle

Biraz olsa neyse bildiğin beyaz birde çalışıyorum muhakkak ilk 4 ay boyatmıcam ama sonrası için birşey diyemiyorum gidişata göre bakacağım

Kina falan olmaz mi
Eger kesin boyaticam diyorsan en azindan bitkisel boya kullan canim. Ben kozmetik sektöründe calistim biraz biliyorum. Organic Colour Systems diye bir boya var, ingiltere menseilli, amonyaksiz ve bitkisel. Ünlülerin bazilari hamileyken bunu kullanmisti hatirliyorum.

Not: Inoa amonyaksiz ama bitkisel degil

Sağol Canım acaba adetmi oluyorum şuan hiç duydunuz mu böyle bir şey. Adet günüm normalde bugün
bi arkadaşım var 3 aylık hamile oda her adet döneminde adet gibi kanaması oluyor

Amin canım düştü muhtemelen bugün bi sert parça düşurdum
çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

ilk gebeliğimde bende muayene olmuştum 1 kez Serbülent beye tecrübeli bir dr

3 aydan sonra organik boya güvenebilirsem boyatmayı düşünüyorum canım şaçlarım çok beyaz benimde

ben aldım o rujdan ama tek tük olmadığı için fayda etmedi

Kesinlikle dikkate alacam
Şimdiden bakın ne halde yaş 30 ama saçım 12 yaşında beyazlamaya başladı benim
Sanırım o yaştan beri boyamamında büyük bir etkisi var daha hızlı beyazlattı

AzRASILAM benimde çok erken beyazladı ve dediğin gibi boyanında etkisiyle dahada beyazladı sanırım çalışınca çok bakımsız duruyo bide hamile olduğumu öğrendiğimde dibim gelmişti yani beyaz yakalandım canım :)

Benim kanamam kesildi gibi bişey tehlikeyi atlattım sanırım doktor rapor verdi yatıyorum . Doktora adet oluyor olabilirmiyim bu şekilde 9 ay kanaması olanlar oluyormuş dedim koca bir yalan hamile insan asla adet olmaz dedi

Aynı kaderi yaşamışız
ben değilimdir hamile diye tam boyatacağım gün öğrendim
evde olsam çok takmazdım da
İş yerinde ister istemez münasebetsiz insanların sorularıyla muhattap olmak durumunda kalıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…