- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
Gunaydin canm nasilsinAynen Canım ben ağlıyorum yalnızken daha kotu anneme gidicem hazır önüne gelince en azından biraz yiyebiliyorsun uç ayı hayırlısı ile atlatsak bulantilar gecse
Canım bizim satlarımız yakın. Benim bu aralar midem kötüleşti. Halsizliğimde birgün iyiyim, birgün dayak yemiş gibi her yerim ağrıyor. Dün pazar gününü yatarak geçirdim, akşam dışarı çıktık eşimle, temiz hava iyi geliyor bana, bayağı toparladım. Senin de başın dönmüyorsa, dışarı çıkmaya çalış, evdeyken açılamıyor insan. Hatta bir süredir evde yemek yemek bile istemiyorum, ancak dışarda yiyebiliyorum.Arkadaşlar Günaydın
Ya ben çok halsizim hiçbirşey yemek istemiyorum zorluyorum ama yemek için yiyorum resmen hep yatayım istiyorum sizde böyle mi siniz?
canım ben geçen tahlil yaptırmak için sağlık ocağına gittiğimde bana salı günü gel dediler tahlili o zaman gönderirir dediler ben de o zamana kadar hastaneye giderim tahlil vermeye dedim salı günü gidecekken daha keseyi göremeyebilirler dedi arkadaşım bi gün daha bekle dedi çarşambayı bekliyorum sen yaptırdın mı
Aynen bende öyleyim göz kapaklarım zor açılıyor ama ede ka valideler ve uc yasında oglum olunca yatamıyorum PöfArkadaşlar Günaydın
Ya ben çok halsizim hiçbirşey yemek istemiyorum zorluyorum ama yemek için yiyorum resmen hep yatayım istiyorum sizde böyle mi siniz?
Hayirli olsun canim.saglikla gelsin insallahHayırlı sabahlar güzel anneler inşallah bende aralık annesiyim yarın belli olacak doktoruma gitmeden yine de takvim oluşturmak istemedim Rabbim sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin
Hayirli olsun canim.saglikla gelsin insallah
Hoşbuldum :)Bilgilerinizi yazarsanız ekleyim Hoşgeldiniz
SAT
Beklenen Doğum Tarihi
Kaçıncı Çocuk
Ben dayanamayıp adetten 2 gün önce yaptırdım. 26 çıktı değer. Doktorla telefonda görüştüm kese gözükmesi için önümüzdeki hafta gidicem.canım ben geçen tahlil yaptırmak için sağlık ocağına gittiğimde bana salı günü gel dediler tahlili o zaman gönderirir dediler ben de o zamana kadar hastaneye giderim tahlil vermeye dedim salı günü gidecekken daha keseyi göremeyebilirler dedi arkadaşım bi gün daha bekle dedi çarşambayı bekliyorum sen yaptırdın mı
kolay gelsin çok zor yatıp dinlenmek istiyor insan. Kv neyse de oğlunu bırakıp yatamazsın tabi. Kv oğluna baksa aslında sen dinlensen.Aynen bende öyleyim göz kapaklarım zor açılıyor ama ede ka valideler ve uc yasında oglum olunca yatamıyorum Pöf
Birde grib olmuşum
kese adet olman gereken günden bir hafta sonra gözüküyomuş günü gününe mübarek ben de bekliyorum ama hayırlısı yaHoşbuldum :)
İstanbul
31
25/03/2016
30/12/2016
İlk çocuk kısmetse
Ben dayanamayıp adetten 2 gün önce yaptırdım. 26 çıktı değer. Doktorla telefonda görüştüm kese gözükmesi için önümüzdeki hafta gidicem.
Kese 5. haftaya yakın gözüküyor anladığım. İşallah iyi haberler alırız.
kolay gelsin çok zor yatıp dinlenmek istiyor insan. Kv neyse de oğlunu bırakıp yatamazsın tabi. Kv oğluna baksa aslında sen dinlensen.
Hoşbuldum :)
İstanbul
31
25/03/2016
30/12/2016
İlk çocuk kısmetse
Ben dayanamayıp adetten 2 gün önce yaptırdım. 26 çıktı değer. Doktorla telefonda görüştüm kese gözükmesi için önümüzdeki hafta gidicem.
Kese 5. haftaya yakın gözüküyor anladığım. İşallah iyi haberler alırız.
kolay gelsin çok zor yatıp dinlenmek istiyor insan. Kv neyse de oğlunu bırakıp yatamazsın tabi. Kv oğluna baksa aslında sen dinlensen.
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahherkese merhaba.bugün miniğimin kalp atışlarını gördüm çok şükür.dr. dinletmedi. küçük olduğu için sanırım. kızımda da çok heyecanlıydım bun da da çok heyecanlandım.Rabbim herkese bebişlerinin pıt pıt kalp sesini duyması nasip etsin
Ah o tetanoz aşısı ilk hamileliğimde beni çok kötü yapmıştı ikinci dozu olamamıştımHerkese merhaba,
Bugün aile hekimime gidip hamilelik kaydımı yaptırdım. Sonrasında üç ay bitince gel dedi, D vitamini verilecekmiş. Tetanoz aşısı olmayan ve ilk gebeliği olan arkadaşlar, aile hekiminize vakitlice gidip kayıt yaptırmanızı tavsiye ederim.
amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.ilk çocuğum tedavi ile oldu.bu Allah ın izniyle kendisi olunca ilk çocuğum gibi heyecanlıyımHayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun tatlım :)Merhaba kızlar bende doktor kontrolüne bugün gittim daha once yazmistim hcg degerlerim dusuk geliyor diye geç dollenme olduğunu söyledi 6+2 olması gerekirken 5+1 bebeğim. Keseyi gördük 4 mm daha kendisini göremedim Rabbim hayırlı haberler duymayi nasip etsin hepimize
Teşekkürler canımHayırlı olsun tatlım :)
Merhaba kızlar bende doktor kontrolüne bugün gittim daha once yazmistim hcg degerlerim dusuk geliyor diye geç dollenme olduğunu söyledi 6+2 olması gerekirken 5+1 bebeğim. Keseyi gördük 4 mm daha kendisini göremedim Rabbim hayırlı haberler duymayi nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?