- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Canım üzülmemek elde değil .Temmuzda aynı durumu bende yaşadım. Allahin takdiri boyleymis deyip kabullendim ama hamile gördüğümde ,bebekli birini gördüğümde içim çiz dedi acidi. Ama allah sabrini veriyor.1 hafta bekledik kendi düşmeyince kurtaj olmuştum. Doktorum çok şiddetli kanaman olabilir telaslanmana gerek yok demişti. Allah tekrar sağlıklı hamilelik nasip eder inşallah.Evet baya sancilandim doktor dedi zaten evdede düşebilir dedi o yüzden gerek yok düştü suan
Canım benimde 5 haftalikken 6687 çıktı b hcg degerim. Persembe ye randevu alabildim.öncesinde doluydu. Bende ikiz mi acaba diyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ama aklıma nasıl bakarım yetebilir miyim soruları geliyor korkuyorum.5 yaşında 1 kızım var.3 çocuklu hayat korkutuyor beni.
merhabalar arkadaşlar,
ben de aralık annesi olacam inş, size bir sorum olacak. dr a geçen hafta gittim 4 haftalık dedi. yani öyle +2-3 gibi bir şey demedi. bu hafta tekrar gidicem. burdan takvim ekledim 6. haftandasın diyor. siz nasıl hesaplıyorsunuz? sat 17 marttı.
Canim benim en son ölçülen değer 2090 çıktı sonrasında kanamayla işte :'(canm benmde ilk gebelıgımde 1200 beta hcg varken dusuk yapmıstım doktorum kurtaj demıstı kendısı dussun demstm kurtaj flanda olmadm aynı boyle olmustu hakknda hayrlısı olsnuzulme yenıden verir rabbim
Amin canım inşallah zor bir durum ama VERENDE RABBİM ALANDA RABBİM ALLAHIM HERKESE SAGLIKLI GEBELİK HAYIRLI EVLAT VERSINCanım üzülmemek elde değil .Temmuzda aynı durumu bende yaşadım. Allahin takdiri boyleymis deyip kabullendim ama hamile gördüğümde ,bebekli birini gördüğümde içim çiz dedi acidi. Ama allah sabrini veriyor.1 hafta bekledik kendi düşmeyince kurtaj olmuştum. Doktorum çok şiddetli kanaman olabilir telaslanmana gerek yok demişti. Allah tekrar sağlıklı hamilelik nasip eder inşallah.
İnşallah sağlıkla canım saolCok gecmis olsun canim insallah atlatmissindir ve bi daha yasamazsin.saglikla gelir bebisin.
Cok gecmis olsun canimm rabbim saglikla tez vakitte yeniden nasib etsin insallah
Keşke yardimci olabilsem ama dikkatli olmanda fayda var canim düşün bak benim 5+5 ken 4mm idi seninki MAŞALLAH MAŞALLAH doktorunu dinle en ufak bişey de doktorunla irtibata geç en iyi doktor un rahatlatir seni dikkat et yat kalkmaMerhaba kizlar, ben Cuma aksamı acile gittim. Kahverengi lekelerim kırmızıya dönustu. Salı günü karından gözükmeyen bebişim Cuma aksamı göründü elhamdülillah 5mm dedi doktor ve 4 buçuk haftalık falan. Progestan hap verdi, kanama çoğalırsa gel iğne yaparız dedi. Cuma aksamdan beri hep yatiyorum. Kanamam artmadi ama her wc'ye gittigimde peceteye geliyor yine. Progestan kaç günde keser acaba bu lekelenmeyi?
Tesekkur ederim, Allah razı olsun. Hamile kalmadan önce de hayırlı olacaksa ver Rabbim diye dua ettim, şimdi de hayırlı olanı diliyorum. Ama insan öğrenir öğrenmez bağlanıyor ve kaybetmek istemiyorKeşke yardimci olabilsem ama dikkatli olmanda fayda var canim düşün bak benim 5+5 ken 4mm idi seninki MAŞALLAH MAŞALLAH doktorunu dinle en ufak bişey de doktorunla irtibata geç en iyi doktor un rahatlatir seni dikkat et yat kalkma
İlla ki canım RABBİM hayırlısini nasip etsin herkeseTesekkur ederim, Allah razı olsun. Hamile kalmadan önce de hayırlı olacaksa ver Rabbim diye dua ettim, şimdi de hayırlı olanı diliyorum. Ama insan
öğrenir öğrenmez bağlanıyor ve kaybetmek istemiyor
Bende de var. Gazman gibiyimİyi geceler sevgli aralık annişleri. Ben 1.5 hafta önce aile hekimine gitmiştim hamile olduğumu söyledi. Bende az beklimde öyle gidim dedim doktora normal bir muayene olsun diye. Yarın gideceğim inşAllah hayırlısı bakalım.
Birde acayip bi gaz problemi yaşıyorum sizlerdede varmı
Slm..bende oyleyim belim agriyor bel fitigim var ondanda olabilir ama gaz cok fena 4aylik gibi karnim..Bende de var. Gazman gibiyim
Bir de kasik ve bel agrisi var sizde de oluyor mu?
Salonda kocamin yaninda oturamadim. Yatak odasina gelip rahat rahat atiyorum napiimSlm..bende oyleyim belim agriyor bel fitigim var ondanda olabilir ama gaz cok fena 4aylik gibi karnim..
Merhaba kizlar, ben Cuma aksamı acile gittim. Kahverengi lekelerim kırmızıya dönustu. Salı günü karından gözükmeyen bebişim Cuma aksamı göründü elhamdülillah 5mm dedi doktor ve 4 buçuk haftalık falan. Progestan hap verdi, kanama çoğalırsa gel iğne yaparız dedi. Cuma aksamdan beri hep yatiyorum. Kanamam artmadi ama her wc'ye gittigimde peceteye geliyor yine. Progestan kaç günde keser acaba bu lekelenmeyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?