2016 Aralık Anneleri

Evet baya sancilandim doktor dedi zaten evdede düşebilir dedi o yüzden gerek yok düştü suan
Canım üzülmemek elde değil .Temmuzda aynı durumu bende yaşadım. Allahin takdiri boyleymis deyip kabullendim ama hamile gördüğümde ,bebekli birini gördüğümde içim çiz dedi acidi. Ama allah sabrini veriyor.1 hafta bekledik kendi düşmeyince kurtaj olmuştum. Doktorum çok şiddetli kanaman olabilir telaslanmana gerek yok demişti. Allah tekrar sağlıklı hamilelik nasip eder inşallah.

merhabalar arkadaşlar,
ben de aralık annesi olacam inş, size bir sorum olacak. dr a geçen hafta gittim 4 haftalık dedi. yani öyle +2-3 gibi bir şey demedi. bu hafta tekrar gidicem. burdan takvim ekledim 6. haftandasın diyor. siz nasıl hesaplıyorsunuz? sat 17 marttı.

Aynı şekilde düşünüyorum Benimde 13 aylık kızım var çok hareketli ve ilgiye bayılır korunmama rağmen hamile kaldım hakkımızda Hayırlısı inşallah bende çok merak ediyorum bakalım bebek oluşmaya Başlamış büyük ihtimalle geç Döllenme oldu bende Çarşamba yada cuma eşimle tekrar gidicez inşallah bu sefer kalp yada Kalpler duyabiliriz

Hayirli olsun canim saglikla gelsin insallah bebisin.ben henuz dr gitmedim ama sat a gore hesaplaniyo.

canm benmde ilk gebelıgımde 1200 beta hcg varken dusuk yapmıstım doktorum kurtaj demıstı kendısı dussun demstm kurtaj flanda olmadm aynı boyle olmustu hakknda hayrlısı olsn uzulme yenıden verir rabbim
Canim benim en son ölçülen değer 2090 çıktı sonrasında kanamayla işte :'(

Merhaba kizlar, ben Cuma aksamı acile gittim. Kahverengi lekelerim kırmızıya dönustu. Salı günü karından gözükmeyen bebişim Cuma aksamı göründü elhamdülillah 5mm dedi doktor ve 4 buçuk haftalık falan. Progestan hap verdi, kanama çoğalırsa gel iğne yaparız dedi. Cuma aksamdan beri hep yatiyorum. Kanamam artmadi ama her wc'ye gittigimde peceteye geliyor yine. Progestan kaç günde keser acaba bu lekelenmeyi?

Amin canım inşallah zor bir durum ama VERENDE RABBİM ALANDA RABBİM ALLAHIM HERKESE SAGLIKLI GEBELİK HAYIRLI EVLAT VERSIN

Keşke yardimci olabilsem ama dikkatli olmanda fayda var canim düşün bak benim 5+5 ken 4mm idi seninki MAŞALLAH MAŞALLAH doktorunu dinle en ufak bişey de doktorunla irtibata geç en iyi doktor un rahatlatir seni dikkat et yat kalkma

Tesekkur ederim, Allah razı olsun. Hamile kalmadan önce de hayırlı olacaksa ver Rabbim diye dua ettim, şimdi de hayırlı olanı diliyorum. Ama insan öğrenir öğrenmez bağlanıyor ve kaybetmek istemiyor

Tesekkur ederim, Allah razı olsun. Hamile kalmadan önce de hayırlı olacaksa ver Rabbim diye dua ettim, şimdi de hayırlı olanı diliyorum. Ama insan
öğrenir öğrenmez bağlanıyor ve kaybetmek istemiyor
İlla ki canım RABBİM hayırlısini nasip etsin herkese

Bende de var. Gazman gibiyim

Bir de kasik ve bel agrisi var sizde de oluyor mu?

Gecmis olsun canim.benim bi bilgim yok ne zmn keser diye sen dr unla irtibatta ol canim bol bol dinlen.insallah saglikla gelir bebeisin dunyaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…