2016 Aralık Anneleri

Yok anacim yok. Dün bu sogukta 1 saat yuruyus yaptim. Hurma yiyorum. Hatta bu gobekle iliski bile denedim. Olmayinca olmuyo demekki :) ne agri ne sızı. Nasil sevmisse yerini artik cocuk cikmiyo icimden. :)
Ay napcam valla kaldim bole

Bnmde takvimim ne kadar 8 gun kaldi sen artik 9 ayini doldurdun die bagirsada karnim 2 gundur bunu inkar ediyo yer cekimine meydan okuyamiyo artik bildigin 6 aylik kim der yarin bi gun dogurcagimi . Iyce sallandi. Birde dunden beri 3 oldu wc gidip oturup bekledigim wc falan geldigi yok gene yerlesme sancilarndan gelio bu sefer makatada vuruyooooo

Selamlar , soguk algınlığı geçiren, göğsü cayir cayir yanan,öksüren bir gebe olarak bildiriyorum bu ne yahu
Gece uyuyamadim gündüz zaten uyuyamiyorum,üstüne bir de ruhsal hassasiyet eklendi bir odaya kapanıp kimseyle konuşmadan doğumu beklemek istiyorum.
Var mi önerisi olan bu depresif ve hasta gebeye

Selam kızlar sizlere bir sorum olacak. Şimdi ben geçen hafta ilk kez nst'ye baglandım. Sancı çıkmadı. Her haftaki kontrolde baglanıcakmışım. Sanırım rutin kontrol bu. Peki şunu merak ediyorum. Ben cuma günleri gidiyorum doktora. O gün nst sancısız çıksa bile cumartesi pat diye gelebilir mi bebek? Yoksa nstde doğumdan birkaç gün öncesinde de sancı, hareket, bebeğin gelme tarihi hakkında bir bilgi veriyor mu?

Benim bebegim de 4 kg civarı doğacakmis doktor dedi. 56 cm lik kıyafetler olur mu ki acaba ?? Bez konusunda da endiseliyim 2 numara mi alsam hep 1 numara 50 tane var suan?? Tecrübeli annişler please ??!!!!
Bezde olur kiyafetleride olur ama basta guzel kilo alirsa en fazla 2-3 ay giydirebilrsin.bez zaten ilk bir ay zirt pirt altina yapiyorlar durmadan degistiriyorsun 50 tanesini sana 1 haftada biter

Vermez canim nstden 1 saat sonra bile sancilarin baslayabilir

Nst takibi daha cok bebegin kalp atislarinin duzeni icin yapiliyor

Nst 20 dk cekildigi icin 21. Dkdaki kasılmayi bilemeyiz ki. Once aralikli kasilmalar oluyo..sonra sıklasiyo. Belli olmaz yani canim. Doktorum kalp atislarinin takibi icin de cok.onemli oldugunu soluyor. Ultrason artik fazla bilgi vermezmis

Kizlar doktor genel anestezi sezeryan oneriyor bana.. epudrole gerek yok neden omur iligini deldireceksin ki dedi.. ama heryerde daha epidrol daha rahat yaziyor.. genel anestezi olanlar nasil gecti cok agriniz oldumu

kızlar şu korseden almak istiyorum. ama bedenine karar veremedim.
xl mı yoksa l mı alsam karar veremedim.siz korse aldıysanz neye göre bedenini aldınız

Wcye gittigin halde birsey yoksa seninki baya baya gelmeye niyetli evde bile dogurabilirsin haberin olsun:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…