2016 Aralık Anneleri

Canım dün gece bende öyle adet sancısı gibi kasık ağrısıyla uyandım eyvah doğuruyorum dedim birkaç dk sonra geçti...gece 3-4 kez oldu...Bebek hareketlerini takip ettim şükür sıkıntı yoktu...akşam 7 den sonra yine başladı karın da sertleşmelerle birlikte kasılma kasığımda...takip ediyorum sürekli...
Canim nasil sancılar var benimde var ara ara kasıklarıma ağrı girio dün gece bıçak saplanir gibi oldu uykumdan bağırarak uyandim

Ne guzel ananeleriniz gelip yapıyor benımkı Kafana göre yap sen diyor mevbur kadın tutucam
Benim annem doğuma 3 gün kala gelecek, kayınvalideden hiç ses yok
Tırnağın varsa başını kaşı yani

Arkadaşlar dün acil sezeryanla alındı bebişim. 36+0 da 2650 gr olarak oğluşuma kavuştum. Darısı kavuşmayı bekleyenlere. Suyumuz bitmiş maalesef
gözünüz aydın

Meme boştayken cnm. Göğsün çamaşıra değmiyor ve kabuk bağlamıyor. Bir nebze acısını alıyor.
anladım canım, inşallah bir an önce geçer,ben de çok ağlayarak emzirdim acısını biliyorum

Bugün bende de var o dokununca acıyor gini oldu arada oluyor normal mi acaba artık
Dokunmaya gerek kalmıyor.2 kere kasılma oldu birz önce göbek.deligi çevresi 3 4 defa ağrıdi simdi belim sizliyor ve ayağa kalkınca göbek çevresi agriyor bisey mi yaptık acaba plesanta ya falan ://

Nasıl takip etcen cnm nasıl olunca doğum belirtisi oluyorki? ?

Arkadaşlar dün acil sezeryanla alındı bebişim. 36+0 da 2650 gr olarak oğluşuma kavuştum. Darısı kavuşmayı bekleyenlere. Suyumuz bitmiş maalesef
Allah sağlık versin ikinize de suyunuUn bittiğini anladini mi yani benim camasirimda da hep ıslaklık oluyor 2 gündür daha fazla sanki bugun bide kasılma ve göbek çevresi ağrısı var

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Ilk fırsatta anlatın lütfen nasıl geçti. Ağrı sızı durumları nasıl.

Kizlarrrrr kısmetse salı gunu dogum. Pazartesi dedi doktor salıya ikna ettik. Tabi farklı bi durum olmazsa. Sancı çıktı nst de yine 75 leri geçti. Dua istiyorum herkezden bende size edicem kısmetse.

Canim insallah guzel.haberlerini aliriz. Allah yardimcin olsun

Cnm en son 9.25 diosun ole olmaz vakit tutma. Yarim saatte bir falan oluyosa onlari kaydt yoksa 9.25 de gelen artik epey gride kaldi. :)

Eda'cim sizden 8 saat gerideyim ben. Bu adet agrisi gibi gelen agri duzensiz. Aralarinda 15dak, 1 saat, 30 dak falan ara oluyor. Dogum sancisi degildir bu dimi? Su falan gelmedi, nisan geldi mi onuda anlamadim. Kanamam oldu ama doktor muayeneden sonra olabilir demisti. Nisan geldiyse, arada kaynamis olabilir...

Ne guzel ananeleriniz gelip yapıyor benımkı Kafana göre yap sen diyor mevbur kadın tutucam
Benim sonumda öyle olacak heralde.annem başka bir şehirden geldi yardım etmeye yaklaşık 2,5 haftadır sadece yemek yapıyor banyo wc temizlik bende ütü bende,sabah kahvaltı bende.annem 10:30 A kadar uyuyor.uyanıyor bir saat geçmeden bi daha bir iki saat uyuyor.allahtan babamda varda evdeki çocuğumla oynuyor.annesi yardımcı olanı çok kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim :-(

Canm genelde muayeneden sonra kanama oluyo o kanama son haftasinda olanlarin nisani olabilio genellikle. Acilman varmiydi senin? Benmde sancilarim seninki gbi 1 saat oluyo 45 dkka 10 dkka 30 dkka degisiyo tam duzeni yok. Kasilmayla gelio ama duzen bekliorum bende. . Herkes 4 gozle beklio valla oklar benim ustumde resmen. Dogurmam lazim :)

Canım doktorum bu ağrılar 10 dk.da 1 kere olursa bana haber ver dedi...Doğuma hazırlık kursuna gidiyorum orada da ebe 5 dakikada 1 kere 1 dakika süren sancın olana kadar evde durabilirsin suyun falan gelmediği sürece dedi...dk takibi önemli yani...tabi nişan ya da su gelmesi de Doğumun yaklaştığının göstergesi ne nişanım geldi ne de suyum
Nasıl takip etcen cnm nasıl olunca doğum belirtisi oluyorki? ?

Ben zaman yaklaştıkça bi tuhaf oldum kızlar ya. Buruk bi haldeyim.hem hemen gelsin istiyorum bebeğim hemde gelince ona iyi bakamayacak gibiyim, kendimi hazir hissetmiyorum sanki.

Gozun aydin canim
Allah bagislasin

Kizlarrrrr kısmetse salı gunu dogum. Pazartesi dedi doktor salıya ikna ettik. Tabi farklı bi durum olmazsa. Sancı çıktı nst de yine 75 leri geçti. Dua istiyorum herkezden bende size edicem kısmetse.

Allah yardimcin olsun guzel haberlerle gelitsin insallah

Canim gogus kalkani nasil kullaniliyor? Ben Avent'in aldim ama nasil kullanilir bilmiyorum tam olarak.
Meme boşken takıyorsun cnm
Tas gibi düşün :)
Sürtülmesini engelliyor

Ben yara olmadan kullanıyodum lansinohla. iki gündür yanlış mı veriyorum memeyi bilmiyorum çok kötü oldu ucu kalkan malkan işe yaramıyo şu an.
Allah allah
Bnmde halen yara
Ama ilk deli acısı kalmadı

Beni anlatmışsın cnm

Bnm 2. cnm yine oldu
Cilt yapısıyla alakalı demekki

Meme boştayken takıyorsun cnm

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ben zaman yaklaştıkça bi tuhaf oldum kızlar ya. Buruk bi haldeyim.hem hemen gelsin istiyorum bebeğim hemde gelince ona iyi bakamayacak gibiyim, kendimi hazir hissetmiyorum sanki.
Bende öyleydim cnm
Korkma kendilerine baktıttırıyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…