2016 Aralık Anneleri

evet canım sezaryen olacak, 38+5te
Benim dr haftasonu çalışmıyo canım, istersen 39 dolunca da alabilirim ama seni bırakıp gitmiş olmayı istemem, 2 gün erken alalım dedi

bu gece ben de hiç uyuyamadım
Kızım çok öksürüyor, o uyudu ben başında bekledim
İşin kötüsü ilaç kabul etmeyen bi çocuk göğsüne vicks sürmek ve yalvar yakar pekmez içirmekten başka da bişey yapamadım
Sabah da 8 de kalktı, haftaiçi okul varken zor uyandırıyorum

Günaydın kızlar. Dün yirmilik film ağrısı mahvetti benim. Şimdi hafiflemiş epey Ama. Sağolsun eşim de baya ilgilendi. ZTen Doğumdan sonra detaylı bi diş kontrolüne gitmem lazım. Kızımda şimdilik uyuyor az daha uyursa süper olur bende yatakta debelenip dursam :)

Gunaydin guzel hanimlar.
Guzel hafta sonlari.
Ilk defa gunesin acilmasi bana iyi geldi.
Tahminen 1 bucuk saatlik uykuyla duruyorum.
Tuaf bi geceydi bian dogurcam galba dedim.
Hafta ilerledikce bebek hareketleri azalir diyorlar ama masallah bizim bonibon o kadar hareketliki bi sorunmu var diye dusunmeden edemiyorum.
Sabaha kadar ordan oraya dondu durdu oda benim gibi.
Gercekten anneden etkileniyor icerdeki kuzucuklar.
Ben uyumadim oda benle sabaha kadar uyumadi.

Sabah sağ kaburgamın altında ağrıyla uyandım, nefes almak bile zorlaştı bir 15 dk sürdü geçti sonra battaniye falan örtünce. Eşim nöbete gidecekti beni o halde bırakmak istemediği için bende onunla nöbete geldim. Yolda ağrım tekrar başladı. Şimdi yine ara ara yokluyor. Ama sadede sağ kaburgamın altında yanlardan arkaya doğru yayılıyor. Doğum sancısı değildir diye düşünüyorum Bebek de hareketli ama geldi mi nefesimi kesiyor

Günaydın kızlar kötü bir gece geçirdim bende bacak krampları ağrıları ve kasiklarima aniden saplanan agrilarla bağırarak uyanmalar. . Bıçak saplandı sanki normal mi artık
Sona yaklaştıkça bünyemiz kaldırmıyo artık cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla sağlıklıca kuvezsiz falan kucagımıza almamızı nasip etsin rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…