2016 Aralık Anneleri

Maşallah canim 41 kere. Varsın yaramaz olsun Annesi.
Canım ya o gün öğlenden sonra ola kanamadan başka iki gündür tek bi damla yok ne düşüncemi şaşırdım acaba dustu mu acaba dış gebelikmi acaba bizimle mi ya canim dusuk olsa kanama durmaz diyorlar gebelik devam etse bi belirti olmaz miydi off bunlarla oturmak okadar zor ki yarın gideyim dr diyorum nasip olursa
bence canım sen başka bir doktora git mümkünse
hangi şehirdesin ?

mrb arkadaşlar bugün doktordan geldim şükür bebgimi gördük kalp atısini duyduk çok güzel bir duygu kızlar duymayanlar inş. tez zamnda duyar kızlar duyduktan sonra biraz daha rahatlıyor insan artık hamile.olduğuna inanıyor inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip kucağı:emir_bebek::KK71:mıza alırız bebeklerimizi

:nazar::nazar::nazar: masallah masallah Rabbim rahat bir doğum sonrası kucakladığı günlerinde nasip eder inşallah canim.Hayırlı uğurlu olsun:KK200:

Selam hoşgeldin canim ..bugün Maşallah mujdelerle dolu daha da gelecek güzel haberler var inşallah.. sen nasilsin

Ewet canim beimde 17 si Allah bebegini kucaklamayida nasip etsin insallah canim.. kanda kac cikmisti senin benim deger yukselmemis dusuk olcak demisti muayine bile etmeden 4+4 de 136 :mad:

canım ben beta baktırmadım +- baktırdım acelem vardı.. henüz dr da seçmedim hiç gitmedim de yarın değerli baktırcam bakalım sonra dr gidicem

Inan şimdi eşimle onu konuştum tl da aynen canim öyle yapayım.. ıst avrupa yakası bayrampaşa dayım.varsa tavsiyeleriniz seve seve dinlerim
cnm hiç bilmem ama bnce yine diyorum başka dr a git

Selam kızlar çalışınca okuyorum ama yazamıyorum her an
Merhaba iclal
Ne iş yapıyorsun yorucumu saatler nasıl

Kızlar Dr bana diyetisyene git senin çok kilo almaman lazım demişti bugün randevum:KK64:o_OHoppa var ama zaten bulantidan ne kahvaltı yapabiliyorum ne su icebiliyorum napsamki ya kararsız kaldım bulantıları geçince mi gitsem şimdi gitsemmio_O

Kızlar Dr bana diyetisyene git senin çok kilo almaman lazım demişti bugün randevum:KK64:o_OHoppa var ama zaten bulantidan ne kahvaltı yapabiliyorum ne su icebiliyorum napsamki ya kararsız kaldım bulantıları geçince mi gitsem şimdi gitsemmio_O
canım kaç kilosun merak ettim.. bence bekleme git dr a

Selam kızlar. Benim ki de daha yeni gebelik ama daha halen hamilemiyim bilemedim. Keseyi görmedik daha biz. Beta hcg değerleri kontrol ediliyor. Bugün bir ihtimal görülür dediler ama ben riske atmak istemediğimden doktora gitmedim. Bakalım cuma günü inşallah gideceğiz. Gösterir inşallah bize kendini. Beta hcg iki güne bir kontrolle iki katına çıkması dışında hamile olduğum yönünde hiç bir belirti yok bu arada. Sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilemedim.
Aynı durumdayım cnm pazartesi gel görürüz dedi Allah bilir saglıkla inşallah

X