- 8 Temmuz 2009
- 2.660
- 1.391
Bugün başlıcam eğer kahvaltı yapabilirsem çok iştahsızım
ben de bebek depondan besleniyormuş ama yinede yiyemediğim için içim rahat etmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün başlıcam eğer kahvaltı yapabilirsem çok iştahsızım
İyiyiz canım sen nasılsın bugünGunaydinn kizlar nasilsiniz bugun?
Benim depo çok geniş o konuda sıkıntı yokben de bebek depondan besleniyormuş ama yinede yiyemediğim için içim rahat etmiyor
Bir arkadaş dramamine demişti ama doktoruna danışmakta fayda varKizlar cok zor durumdayim yardim edin lutfen bulantilarim 4 gundur mahvetti beni tum gun suruyo bas donmesiyle birlikte . Bugun kusmaya cevrdi artik. Hic bisey etki etmiyo hc bisey yiyemiyorum
ay o kusmaların çaresi yok ne yazıkki 12. haftaya kadar sabır. Ama sana iyi gelecek yiyecekleri bul muhakkak vardır. salatalık ayva çubuk kreker ve ayran bana iyi geliyorKizlar cok zor durumdayim yardim edin lutfen bulantilarim 4 gundur mahvetti beni tum gun suruyo bas donmesiyle birlikte . Bugun kusmaya cevrdi artik. Hic bisey etki etmiyo hc bisey yiyemiyorum
sorma ya benimde aynı resmen bişey yemeye korkuyorum. bide mide yanması sanki bişey yiyomuşum gibi bu yanma beni deli ediyo.Kizlar cok zor durumdayim yardim edin lutfen bulantilarim 4 gundur mahvetti beni tum gun suruyo bas donmesiyle birlikte . Bugun kusmaya cevrdi artik. Hic bisey etki etmiyo hc bisey yiyemiyorum
Canim sabah agladim kusarken artik. ( dun ne yedim soleyim sabah karpuz azck peynir . Baska gun icinde bise yok. Aksamda bi tabak corba ictim baska bse yiyemedim. Beni bulandirmadan yediren tek sey karpuz haricinde hic bise yok. mutfaga giremiorum smdiden. Tiroid hormonu verdi bide sabah ac alcaksin dedi gozumu aciorum midem fena zaten . Bugun 6 da ictim yarim saat snra bise yiyebilirsin demisti yarim saat zor dayandim esime bise getir dedm uc tane zytin yedim 10 dkka durmadi icimdeay o kusmaların çaresi yok ne yazıkki 12. haftaya kadar sabır. Ama sana iyi gelecek yiyecekleri bul muhakkak vardır. salatalık ayva çubuk kreker ve ayran bana iyi geliyor
Uyku cok yok ama daha fenasi mevcut gun boyu bas donmesi mide bulantisi hic bise yiyememek. Ne yesem bulanti yatsam ayni kalksam aynisorma ya benimde aynı resmen bişey yemeye korkuyorum. bide mide yanması sanki bişey yiyomuşum gibi bu yanma beni deli ediyo.
bide uyku ve halsizlik ayrı sıkıntı kafamı masadan kaldıramıyorum.
Canm allah yardımcın olsun seni baya zorluyor sanırım. Bende hiçbişey yok şuan :))Canim sabah agladim kusarken artik. ( dun ne yedim soleyim sabah karpuz azck peynir . Baska gun icinde bise yok. Aksamda bi tabak corba ictim baska bse yiyemedim. Beni bulandirmadan yediren tek sey karpuz haricinde hic bise yok. mutfaga giremiorum smdiden. Tiroid hormonu verdi bide sabah ac alcaksin dedi gozumu aciorum midem fena zaten . Bugun 6 da ictim yarim saat snra bise yiyebilirsin demisti yarim saat zor dayandim esime bise getir dedm uc tane zytin yedim 10 dkka durmadi icimde
hayırlı olsun. RABBİM tamamını erdirir inşallah.Kızlar merhabalar günaydınlarrr bende aralık annesi olucam inşallah. Rabbim herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar sağlıklı gebelikler geçirmeyi nasip etsin. 2 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum RABBİM çok aratmadan nasip etti tekrar inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur. MUTLULUK bu olsa gerek <3<3 Miniklerimizle
Amin cümlemizin inşallah..hayırlı olsun. RABBİM tamamını erdirir inşallah.
amin inşallah.Merhaba kizlar.
Masallah herkeste bir halsizlik var bende sadece kendimde var saniyordum meger herkeste varmis. Bende sanki dayak yemisim gibi uyaniyorum yataktan
Yemek yemek istiyorum 2 3 lokma aliyorum birakiyorum iştahsizlik var bendede.
Sabahtan aksama kadar yat deseler yatarim o kadar ki uykusuzum ee bu seferde yatinca sırtım agriyor ne olacak bu halimiz ben ilk hamileligimdd boyle degildim bu sefer ki baya zorlicak galiba .. neyse kizlar gorusrz fazla giremiyorum zaten .
Evimin halini bi gorseniz iceriye adim atmaya korkarsiniz. Rabbim calisan kandinlara yardim etsin
Aman olmasinda. Ben cok kotuyum ... ilac kullanmak sart olcak bole devam edemem 6 hafta dha bole gecemez ôlurum yaCanm allah yardımcın olsun seni baya zorluyor sanırım. Bende hiçbişey yok şuan :))
Bulantı için ilaç veriyorlar zaten takma kafana çözümlenir o hayırlısıyla. Bende bişey olsun da hamile olduğumu anlayım istiyorum. Sadece sıksık wc deyim birde kasık bel ağrısıı :))Aman olmasinda. Ben cok kotuyum ... ilac kullanmak sart olcak bole devam edemem 6 hafta dha bole gecemez ôlurum ya