2016 Aralık Anneleri

Selam kızlar
Ben de henüz adet günüm gelmeden iki net çizgiyi görenlerdenim:anneadayı:..birkaç gündür süpheleniyordum göğüs ağrılarından..sizi de hep okuyorum nu arada ve çook dert ediyorsunuz kendinize herşeyi lütfen sakin olun canlar oluruna bırakın biraz:KK16:

Ve sanırım ben burda bir ilk olucam çünkü 4. yavrum olacak Rabbim nasip ederse :oops:
15 ve 2 yaşında kızlarım ve 12 yaşında bir oğlum var hamdolsun..

AzRASILAM AzRASILAM arkadaşım Yaş 34
Sat 24 Mart Bat 21 Nisan 4. Bebek Trabzon
Eklersen sevinirim
Öncelikle kocaman maşallah ekliyorum hmn
Deneyimli olmanız belli direk beni etiketleyip tüm bilgileri eksiksiz yazmışsınız çok sağolun :)
daha ilk gebelikleri panik olması gayet normal :)

Ewt canim biliyorum o yuzden sabah 6 da icmeye karar verdim ama bugun berabt uyandim gune. Ictim yarim saat zor tuttum kendimi . Biseler yiyim dedim zeytin yedim on dkka sonra gitti. Sence ilactan alcagimi almismiyimdir. Tekrarlamadim cunku.kusarken su ile zeytindi sadece hapa dair bise hissetmedim hani aci falan bise hissetmedim
bu arada kaç mg içiyorsun ?

Deneyimli olmanız belli direk beni etiketleyip tüm bilgileri eksiksiz yazmışsınız çok sağolun :)

Teşekkür ederim öncelikle:) Haklısın ister istemez tecrübe oluyor küçük yaşta anne olunca ve 2 yaşında ki kızımda da hep burda takipteydim çoğu yönden paylaşımla daha güzel geçiyor...Rabbim hepinize sağlıkla kucağa almayı nasip etsin..

Tabiki hepinizi anlıyorum en tatlı heyecanlar bunlar zamanla çok irdelemeden rutin hayatlara dönülünce de daha rahat geçecektir:emir_bebek:

Bir de çok bulantısı olan arkadaşlar evde yatmanın aksine temiz hava almaya çalışın lütfen çok azaltıyor ve başka bi evde eş dost akraba yemek yemeyi deneyin çok farklı olacaktır.. Kısacası çıkın evden kaçın hemen:KK54:

Teşekkür ederim öncelikle:) Haklısın ister istemez tecrübe oluyor küçük yaşta anne olunca ve 2 yaşında ki kızımda da hep burda takipteydim çoğu yönden paylaşımla daha güzel geçiyor...Rabbim hepinize sağlıkla kucağa almayı nasip etsin..

Tabiki hepinizi anlıyorum en tatlı heyecanlar bunlar zamanla çok irdelemeden rutin hayatlara dönülünce de daha rahat geçecektir:emir_bebek:
Bende 34 üme gelince aynı sen gibi İnşallah 15 yaşında kız çocuğu annesi olacam
Genç anne olmak bence çok güzel bir duygu

Bende bayrampaşadayım hangi dr'a gidiyorsun ben henüz doktora gitmedim

Canım hayırlı olsun öncelikle ben gazi osman pasa bahat hastanesine gidiyorum ama doktoru destiricem aysel hanım varmış onu denicem iyi diyorlar ..

tşk ler canım hepimizede nasip etsin inş. sen kan verdinmi bugun

Amin canim yok en son pazartesi verdim canim 4+4 de 136 dusuk yap can dedi ışte evde beklicekmisim. Geldiğimden beri k anamam yok belki o kanamada dustu bilmiyorum:KK17:ama miktari pedin yarısını bile doldurmucak şekildeydi .inişte öyle canim yarın doktoru değişip gidicem nasipse .

Son adet tarihine göre 5+1 İm BİRAZ ÖNCE İNTERNETTE baktim 5. Hafta için üst değer 7000 lerde. En erken haftaya perşembe ye randevu alabildim.o güne kadar nasil bekleyecek bakalim
Özelde gitme şansın yok mu?
Bence de harika bir duygu çocuklarla beraber büyüdük resmen Allah herkese nasip etsin..inşallah o günleri de görürsün canım
amin inşallah cümlesi
Trabzonlumusunuz peki

Herkese selam,nasılsınız hamişler:anneadayı::anneadayı: ben bu gebelikte sakin olayım sakin kalayım dedikçe dengesizler türedi,aynı odada çalıştığım iki çocuk annesi arkadaşım bana ne dese,bence senin miden bulanmıyor,psikolojik,hem hemen hamileyim havasına girme belki de düşer:KK11: yani iyi bir küfrü haketti ama ya sabır dedim,birilerinin mutsuzluğundan kötü durumundan hoşlanan insanlara anlam veremiyorum,canım çok sıkıldıı:KK57:

Herkese selam,nasılsınız hamişler:anneadayı::anneadayı: ben bu gebelikte sakin olayım sakin kalayım dedikçe dengesizler türedi,aynı odada çalıştığım iki çocuk annesi arkadaşım bana ne dese,bence senin miden bulanmıyor,psikolojik,hem hemen hamileyim havasına girme belki de düşer:KK11: yani iyi bir küfrü haketti ama ya sabır dedim,birilerinin mutsuzluğundan kötü durumundan hoşlanan insanlara anlam veremiyorum,canım çok sıkıldıı:KK57:
Canım beş iz dogurucam sana inat kudur deseydnk.küfür etsen günah işte salla cahillik etmiş sen taş gibi anasın gelsin böyleleri cok ta fili de:KK47::KK47:

X