2016 Aralık Anneleri

Merhabalar;
Bende yeni katıldım aranıza.
Sat : 13.03.2016
beklenen tarih: 18 aralık

dün kontrole gittim keseyi görebildik. Progeston testi yapıldı. Yaş 37 olduğu için düşük olma ihtimaline karşı çok şükür değerim güzel çıktı. bir oğlum var 5 yaş 5 aylık.
kısaca böyle :)
Hoşgeldiniz ekliyorum
uygun olunca şehri de yazarsanız tam olsunn :)

Slm benide listeye eklermisiniz yas32 eskisehir sat:20mart tahmini dogum :25 aralik icinci cocuk...
hoşgeldiniz ekliyorum :)

Kizlae merhaba bende araniza alin allah.nasip.ederse benimde aralikda dogumum olucak sat 8 mart dun beta hcg 283,7 cikti doktora haftaya cuma gunu randevu aldim yalniz ayni.adet agrisi yasiyorum belim ve karnimda ozellimle.korkuyorum daha hic doktora gidemedim ...allah sag salim bebislerimizi kucagimiza.almayi.nasip.etsin insallah yas 24 ilk cocugum olucam allah nasip ederse
hangi şehir ?
hoşgeldiiz ekliyorum

Merhaba bende 30 yasinda istanbuldan ikinvi cocugum.sat 14 mart. Muhtemel dogum tarihi 20 aralik2016
hoşgeldiniz ekliyorum :)
Merhaba bende geldim SAT 12.03.2016
bir oğlum var 14,5 aylık
2.bebegim olacak inşallah 29 yaşındayım
Herkese mutlu hamilelikler
Hoşgeldiniz ekliyorum :)
uygun olunca Şehirde yazarsanız

günaydınlar :)
Kızlar siz vitamine başladınız mı ?
ben de halsizlik,bulantı vs çok oluyo iyi beslenemiyorum
acaba doktora sorsam decavit falan verir mi? Yoksa ilk 3 aydan sonra mı kullanılıyor?

acaba doktora sorsam decavit falan verir mi? Yoksa ilk 3 aydan sonra mı kullanılıyor?
Decavit bende daha çok bulantı yapmıştı ilk hamileliğimde çubuk kraker elma bastırıyor du cnm

Ben hamile lik şsteyınce Dr folıca verdi hanulekıkde devam dedi onu ıcıuorum sımdı

Ilk aylarda ozellikle folik asit alimi cok onemli organlarin eksiksiz olusumu icin tavsiyem doktorunuza danisip uygun bir vitamin ilacina baslamaniz. Bu arada avakado en iyi folik asit iceren yiyecekler arasindadir:KK66:

Bu moralle böyle devam aklına geldikçe salavat getir aklından olumsuz şeylerin çıktığını sende fark edeceksin
:KK68:
Yanımda olsada takılsa keşke canım ya geçici göreve gitti sirnaga :KK200:En Büyük TÜRKİYE

Günaydın güçlü sabırlı güzel anneler....

Canım Rabbim eşi ni tez zamanda evladina ve sana kavuştursun inşallah.. sayılı gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer evelAllah.

hiç dert etme lütfen bir yakınım hamileliğin başından beri sürekli kanama geçirdi Allaha bin şükür kendide bebekte iyi

Sağ ol canım bana bi umut da sen oldun. Allah tüm hamile kullarını korusun insaĺah ...

Selam lar bugun itibari ile inşallah 5+3 yarın Dr kese için muayene olmaya gidecegim inşallah görürüz ya dua ile inşallah

Müjdeli güzel haberlerle gel yanımıza inşallah Allahım kalbinden gecenleri kabul eylesin sağlık bebeğini goresin insallah..
Geçen cuma gitmiştim kese gorunmedi
Bu cuma çağırdı inşallah artık görür ya tek kese ya da çift :))))

Off acayip gazim var Karnım çok şiş. ..
Beni çok rahatsız ediyor. ..

ne guzel ki Rabbim sana bu güzellikleri yaşatıyor .Maşallah canim. Gaz için deneyimli Añneler pratik birşey soylerler belki.can.naim sıkma kendini geçmiş olsun.

X