2016 Aralık Anneleri

Arkadaşlar bugün 6+3deyim surekli karnima ağrı girerken bir anda bıçak gibi kesildi. Endişelenmeye başladım ağrıların kesilmesi normalmi yoksa bebeğime birşey mi oldu :KK43:
Canım aynı durum bende de var. Ben aksıne sevındım vallahı :) Hiç endişe etme, Benim gecen hafta 5+3 te hafif kahverengi akıntım oldu, onunla beraber agrım sancılar kesıldı. Doktora gıttım kese gayet sağlıklı sorun yok dedi doktor. Şu an kese tam olması gereken yere oturmuş, ama büyümeye başladıkça agrıların yıne baslayabılır dedı. Yanı hıc endıse etme, bu fırtına oncesı sessızlık olmasın :)

Kızlar keyifler nasıl suzansu suzansu aklım hep sende :KK15:
Suratmda adet zamanın da oluşan sivilcelerden oluyor ya her seferinde suratımda en az 1 tane sivilcem var normalde adetliyken bile çıkmazdı :KK48:
Su an 2 tane var benim gibi olan var midir bide yeni benlerim oluşmaya başladı :110:
En Büyük KK
Canım ben beyaz tenliyim. Yüzümde tuhaf tuhaf kızarıklıklar oluyor gun ıcerısınde alerjı gıbı, sonra gecıyo sonra tekrar oluyor. Turk bayragı gıbı gezıyorum. Ah genlerim :=)

Hadi bakalim hayirlisi olsun...
Bizim gibi cslisanlar ne zorlaniyor dimi izin konusunda...
Yarin o sonucunu al sonra da gotur gorsun o doktor...
Bnm randevum cuma..
Sabirsizlanmaya basladim..
Amin canım hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
Geçen hafta doktora gitmiştim değil mi. Keseyi görmüş muydun.

kizlar beta hcg 283,7 iyimi sizce.dun.yaptrdim bende gaz ve regl.agrisi gibi ara ara agrilar oluyo.normalmi haftaya cuma ya ilk.kontrolumuz var o zamana kafar nasil dayanicam.bilemiyorrummm

Kızlar keyifler nasıl suzansu suzansu aklım hep sende :KK15:
Suratmda adet zamanın da oluşan sivilcelerden oluyor ya her seferinde suratımda en az 1 tane sivilcem var normalde adetliyken bile çıkmazdı :KK48:
Su an 2 tane var benim gibi olan var midir bide yeni benlerim oluşmaya başladı :110:
En Büyük KK

Sağ ol canım sayeniz yiyim k anamam lekelenmem yok sabah beri çok sukur ınş bebeğim bizledir teyzesi.. sivilceyi bilememde çil sana yakisir:21:esin ne diyor sivilceleri fark ettimi takılıyordur sana:KK58:

Sağ ol canım sayeniz yiyim k anamam lekelenmem yok sabah beri çok sukur ınş bebeğim bizledir teyzesi.. sivilceyi bilememde çil sana yakisir:21:esin ne diyor sivilceleri fark ettimi takılıyordur sana:KK58:
Bu moralle böyle devam aklına geldikçe salavat getir aklından olumsuz şeylerin çıktığını sende fark edeceksin
:KK68:
Yanımda olsada takılsa keşke canım ya geçici göreve gitti sirnaga :KK200:En Büyük TÜRKİYE

kizlar beta hcg 283,7 iyimi sizce.dun.yaptrdim bende gaz ve regl.agrisi gibi ara ara agrilar oluyo.normalmi haftaya cuma ya ilk.kontrolumuz var o zamana kafar nasil dayanicam.bilemiyorrummm
bende benzer sekilde kafayı çok taktım değerlerime doktor da bu kadar takıyorsun 2 gün sonra tekrar yaptır 2katina çıktı ise sıkıntı yoktur dedi bugün 2 katına çıkmıştı pazartesi keseyi görürüz dedi

bende benzer sekilde kafayı çok taktım değerlerime doktor da bu kadar takıyorsun 2 gün sonra tekrar yaptır 2katina çıktı ise sıkıntı yoktur dedi bugün 2 katına çıkmıştı pazartesi keseyi görürüz dedi
saol canim bende oyle yapayim

hiç dert etme lütfen bir yakınım hamileliğin başından beri sürekli kanama geçirdi Allaha bin şükür kendide bebekte iyi

Amin canım hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
Geçen hafta doktora gitmiştim değil mi. Keseyi görmüş muydun.
Geçen cuma gitmiştim kese gorunmedi
Bu cuma çağırdı inşallah artık görür ya tek kese ya da çift :))))

Off acayip gazim var Karnım çok şiş. ..
Beni çok rahatsız ediyor. ..

Selam kizlar bende inanilmaz bel agrilari oluyor arada da kasik agrilari sizdede ayni sorunu yasayan var mi?

Canım aynı durum bende de var. Ben aksıne sevındım vallahı :) Hiç endişe etme, Benim gecen hafta 5+3 te hafif kahverengi akıntım oldu, onunla beraber agrım sancılar kesıldı. Doktora gıttım kese gayet sağlıklı sorun yok dedi doktor. Şu an kese tam olması gereken yere oturmuş, ama büyümeye başladıkça agrıların yıne baslayabılır dedı. Yanı hıc endıse etme, bu fırtına oncesı sessızlık olmasın :)
Çok teşekkür ederim canım çok rahatladım

Kızlar bende bir soru sorayım beta hcg değerleri kaçtı öğrendiğiniz de ben oğlumda 7000 kusurdu öğrendim bu sefer 209 du düşük geldi biraz ama doktor normal dedi keseyi pazartesi ancak görürüz bugün bir test daha istedi 448 e yükselmişti değer 2 günde ikiye katladı herşey normal dedi ama aklıma takıldı tabi
Canım 6 Nisan'da adetimi 2 gün geçmişti test yaptığımda değer 39'du. Daha sonra 222 çıktı, 14 Nisan'da 456 ve bugün 2013 çıktı. 2 günde 2'ye katlıyorsa canını sıkma :KK37:

X