- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
Selam canim sabah bitkin bir haldeydim .. ama siz anneler sayesin de suan icimde sanki kelebekler ucuyor .. bende dun ozele giþim kese icin erken dedi doktor hafif bi kahve rengi akintim olmustu onu soyledim iki tane ilac verdi eve geldim aksama dogru bi orkidi doldurmasada kirmizi adet gibi kana olunca acile gitik dusuk yapiyorsun git evde tamamla dedi .. tabi durumumu tahmin edersin eve geldim geldigimden beri damla akintim yok kahve rengide gitmiyo cok sukur ya canim araftayim anlican .. ama moralim tavan sayenizde.. insallah Rabbim senin de dedigin gibi evlatlarimiza kavustursun bizi saglicakla.. Aminkızlaaaar ne kadar çok konuşmuşsunuuuuz 30 sayfa okudum işten gelince gözlerim şaşı oldu valla
kahve lekelenmesi olan arkadaşlar kimlerdi hatırlamıyorum ama korkmasınlar ben de neredeyse hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri oluyor. hatta geçen hafta salı günü regl olmuşum gibi aşırı bir kanamam oldu ve düşük yaptığımı düşündüm hemen doktora gittim. progestan verdi. bir sürü arkadaşla konuştum böyle doğum yapan. içinizi ferah tutun, inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.
bir de suzansu arkadaşım seni merak ettim..