- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
Canım aynı durum bende de var. Ben aksıne sevındım vallahı :) Hiç endişe etme, Benim gecen hafta 5+3 te hafif kahverengi akıntım oldu, onunla beraber agrım sancılar kesıldı. Doktora gıttım kese gayet sağlıklı sorun yok dedi doktor. Şu an kese tam olması gereken yere oturmuş, ama büyümeye başladıkça agrıların yıne baslayabılır dedı. Yanı hıc endıse etme, bu fırtına oncesı sessızlık olmasın :)Arkadaşlar bugün 6+3deyim surekli karnima ağrı girerken bir anda bıçak gibi kesildi. Endişelenmeye başladım ağrıların kesilmesi normalmi yoksa bebeğime birşey mi oldu
Canım ben beyaz tenliyim. Yüzümde tuhaf tuhaf kızarıklıklar oluyor gun ıcerısınde alerjı gıbı, sonra gecıyo sonra tekrar oluyor. Turk bayragı gıbı gezıyorum. Ah genlerim :=)Kızlar keyifler nasılsuzansu aklım hep sende
Suratmda adet zamanın da oluşan sivilcelerden oluyor ya her seferinde suratımda en az 1 tane sivilcem var normalde adetliyken bile çıkmazdı
Su an 2 tane var benim gibi olan var midir bide yeni benlerim oluşmaya başladı
Amin canım hepimiz için hayırlısı olur inşallah.Hadi bakalim hayirlisi olsun...
Bizim gibi cslisanlar ne zorlaniyor dimi izin konusunda...
Yarin o sonucunu al sonra da gotur gorsun o doktor...
Bnm randevum cuma..
Sabirsizlanmaya basladim..
Kızlar keyifler nasılsuzansu aklım hep sende
Suratmda adet zamanın da oluşan sivilcelerden oluyor ya her seferinde suratımda en az 1 tane sivilcem var normalde adetliyken bile çıkmazdı
Su an 2 tane var benim gibi olan var midir bide yeni benlerim oluşmaya başladı
Bu moralle böyle devam aklına geldikçe salavat getir aklından olumsuz şeylerin çıktığını sende fark edeceksinSağ ol canım sayeniz yiyim k anamam lekelenmem yok sabah beri çok sukur ınş bebeğim bizledir teyzesi.. sivilceyi bilememde çil sana yakisiresin ne diyor sivilceleri fark ettimi takılıyordur sana
bende benzer sekilde kafayı çok taktım değerlerime doktor da bu kadar takıyorsun 2 gün sonra tekrar yaptır 2katina çıktı ise sıkıntı yoktur dedi bugün 2 katına çıkmıştı pazartesi keseyi görürüz dedikizlar beta hcg 283,7 iyimi sizce.dun.yaptrdim bende gaz ve regl.agrisi gibi ara ara agrilar oluyo.normalmi haftaya cuma ya ilk.kontrolumuz var o zamana kafar nasil dayanicam.bilemiyorrummm
saol canim bende oyle yapayimbende benzer sekilde kafayı çok taktım değerlerime doktor da bu kadar takıyorsun 2 gün sonra tekrar yaptır 2katina çıktı ise sıkıntı yoktur dedi bugün 2 katına çıkmıştı pazartesi keseyi görürüz dedi
hiç dert etme lütfen bir yakınım hamileliğin başından beri sürekli kanama geçirdi Allaha bin şükür kendide bebekte iyiSağ ol canım sayeniz yiyim k anamam lekelenmem yok sabah beri çok sukur ınş bebeğim bizledir teyzesi.. sivilceyi bilememde çil sana yakisiresin ne diyor sivilceleri fark ettimi takılıyordur sana
Rica ederim canım birşey yoktur biz daha yolun başında başladık vesvese yapmaya :))))saol canim bende oyle yapayim
ayyy sorma cani.nasil gececek aylar bakalimRica ederim canım birşey yoktur biz daha yolun başında başladık vesvese yapmaya :))))
Geçen cuma gitmiştim kese gorunmediAmin canım hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
Geçen hafta doktora gitmiştim değil mi. Keseyi görmüş muydun.
Çok teşekkür ederim canım çok rahatladımCanım aynı durum bende de var. Ben aksıne sevındım vallahı :) Hiç endişe etme, Benim gecen hafta 5+3 te hafif kahverengi akıntım oldu, onunla beraber agrım sancılar kesıldı. Doktora gıttım kese gayet sağlıklı sorun yok dedi doktor. Şu an kese tam olması gereken yere oturmuş, ama büyümeye başladıkça agrıların yıne baslayabılır dedı. Yanı hıc endıse etme, bu fırtına oncesı sessızlık olmasın :)
Canım 6 Nisan'da adetimi 2 gün geçmişti test yaptığımda değer 39'du. Daha sonra 222 çıktı, 14 Nisan'da 456 ve bugün 2013 çıktı. 2 günde 2'ye katlıyorsa canını sıkmaKızlar bende bir soru sorayım beta hcg değerleri kaçtı öğrendiğiniz de ben oğlumda 7000 kusurdu öğrendim bu sefer 209 du düşük geldi biraz ama doktor normal dedi keseyi pazartesi ancak görürüz bugün bir test daha istedi 448 e yükselmişti değer 2 günde ikiye katladı herşey normal dedi ama aklıma takıldı tabi
Teşekkürler canımCanım 6 Nisan'da adetimi 2 gün geçmişti test yaptığımda değer 39'du. Daha sonra 222 çıktı, 14 Nisan'da 456 ve bugün 2013 çıktı. 2 günde 2'ye katlıyorsa canını sıkma
Bel ağrısı bende de varSelam kizlar bende inanilmaz bel agrilari oluyor arada da kasik agrilari sizdede ayni sorunu yasayan var mi?