Insallah..hic bir belirti yasamiyorum tedirgin o yuzden gerci oglumda da oyle olmustum.cuma ilk kontrol hayirlisi ..Hayırlı olsun canım Rabbim kucalayıp öpüp koklamayıda nesip eylesin sağlıklı hayırlı bir evlar olsun inşallah..
Maşallahhhhhhayırlı olsun canım sanada senınde guzel haberlerin ardı arkaya gelsin inşallah .
çok teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. evet bursaya maşallah ; )Maaşallah canımmm sende mi Bursa grub da Maaşallah Bursa patlaması var
Kayseri de olan yokmu
Bende aynen öyle diyorum evdeyim Allah çalışanlara güç kuvvet versinBugün 7 haftalık oldu Canım Allah tan calismiyorum ise gidenlere Allah yardım etsin
Reçeteli 5 TL'ye aldım canım yarın başlıyorumDecaviti sağlık ocakları ücretsiz veriyo bu arada bilginize olsun arkadaşlar..
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba bende geldim SAT 12.03.2016
bir oğlum var 14,5 aylık
2.bebegim olacak inşallah 29 yaşındayım
Herkese mutlu hamilelikler
İyi akşamlar kızlar bugün bebşimin kalp atışını duydukikinci bebek ama ilk gibi çok güzeldi Rabbim herkese nasip etsin
Senin gebeliginn hayirli olsun canım MasallahhhMerhaba bende geldim SAT 12.03.2016
bir oğlum var 14,5 aylık
Kizlae merhaba bende araniza alin allah.nasip.ederse benimde aralikda dogumum olucak sat 8 mart dun beta hcg 283,7 cikti doktora haftaya cuma gunu randevu aldim yalniz ayni.adet agrisi yasiyorum belim ve karnimda ozellimle.korkuyorum daha hic doktora gidemedim ...allah sag salim bebislerimizi kucagimiza.almayi.nasip.etsin insallah yas 24 ilk cocugum olucam allah nasip ederse
Merhabalar ben de hamileyim. Sat 15 mart 31 yasindayim. Mesajların altındaki hamilelik günlüğünü nasıl olusturuyorduk unutmuşum da...
Merhaba bende geldim SAT 12.03.2016
bir oğlum var 14,5 aylık
Evet x rayden geçmek zararlı doktor bana sakın geçme demişti hamile olduğunu söylediğinde gecirmiyorlar zorlayacaklarini sanmıyorum ben avmlere girerken kapıdan gecmiyorumKızlar iyi akşamlar .. Sormak istediğim bir şey var, yarın uçakla Ankara'ya gideceğim. Havalimanlarındaki x-ray dan geçme zorunluluğumuz var mı ya da geçmek zararlı Mıdır? Tecrübesi olan arkadaşlar yazabilir mi
Hayır canım istanbulMerhaba canım hoşgeldin
Izmir mi?
Sanmam endişelenmeyin vücut alışmaya başlamıştır olumlu düşünelimArkadaşlar bugün 6+3deyim surekli karnima ağrı girerken bir anda bıçak gibi kesildi. Endişelenmeye başladım ağrıların kesilmesi normalmi yoksa bebeğime birşey mi oldu