Ilk aylarda ozellikle folik asit alimi cok onemli organlarin eksiksiz olusumu icin tavsiyem doktorunuza danisip uygun bir vitamin ilacina baslamaniz. Bu arada avakado en iyi folik asit iceren yiyecekler arasindadir
Ben hamile lik şsteyınce Dr folıca verdi hanulekıkde devam dedi onu ıcıuorum sımdı
Bel ağrısı bende de var
bugün bel ağrısı ile uyandım yataktan zor kalktım. aynen
bendede çok oluyo.
folik asit kullanıyorum canım zaten. multivitamin gibi ilaçlardan bahsetmiştim. acaba onu verir mi?
Günaydın kızlar
Genelde hamilelerin sabah bulantilari olur bende de sabah açlıkları
İnsan açlıktan uyanirmi sabahın köründe uyanıyorum arkadaşve o kadar açlığa iki lokma yetiyor sabah sahur u yapmış gibi hissediyorum kendimi
Bu sarı emojiler ne. Kadarda tatlılar
Bugün enerji tavan
MaşallahGünaydın kızlar
İnsan açlıktan uyanirmi sabahın köründe uyanıyorum arkadaşve o kadar açlığa iki lokma yetiyor sabah sahur u yapmış gibi hissediyorum kendimi
Bugün enerji tavan
bugün nasılsın cnm düne göre seni de iyi gördüm maşallah41 kere Maşallah canim hamileliğin güzel gecicek senin enerji tavan ..bence Senin bebek de dolunca fena olacak ele avuca sigmayacak
Selam canim .. çok sukur iyi olmak için sizinleyim.. kanama halen yok canim büyük soru işaretiyle zaman geçirmeye çalışıyorum ..bugün nasılsın cnm düne göre seni de iyi gördüm maşallah
Günaydın arkadaşlar doktor bana da dün halsizim diyince decavit multivitamin verdi ama genelde 3.aydan sonra kullanıldığını okudum bu formda , benim gibi multivitamin kullanan var mı aranızda ?
amin canımSelam canim .. çok sukur iyi olmak için sizinleyim.. kanama halen yok canim büyük soru işaretiyle zaman geçirmeye çalışıyorum ..
Seni gece döven bence ben iş sen uyurken göbeğinde fıldır fıldır dolaniyo kesinsen uyanincada caktirmamak için uslu bebek ayakları yapıyı sana afacan
Rabbim esirgesin seni ve evladını canim..
Günaydın kızlar
Bugün enerji tavan
Ben normalde çok sakin biriyim ama hamilelikten sonra daha ılımlı olumlu pozitif neşeli olmaya başladım41 kere Maşallah canim hamileliğin güzel gecicek senin enerji tavan ..bence Senin bebek de dolunca fena olacak ele avuca sigmayacak
Asermek de zor bir durum ya bence hiç asermeyelim mümkünsemaşallah de nazar değmesin :)
ben yemek yemek istiyorum ama yiyemiyorum
hamileliğin aşeren bölümüne geçmek istiyorum mümkünse
Bugün başlıcam eğer kahvaltı yapabilirsem çok iştahsızımpeki halsizliğine iyi geldi mi?
Sabahları uyayamiyorum eskisi kadar biryerlerim agirmis olarak uyanıyorum bende ama daha lik rahatsız etmiyor da beni insalllah da etmezMaşallah
bnde sabah yorgunluğuyla uyanıyorum
sanırım gece biri yatakta beni dövüyorhaberim yok