2016 Aralık Anneleri

Ilk aylarda ozellikle folik asit alimi cok onemli organlarin eksiksiz olusumu icin tavsiyem doktorunuza danisip uygun bir vitamin ilacina baslamaniz. Bu arada avakado en iyi folik asit iceren yiyecekler arasindadir

folik asit kullanıyorum canım zaten. multivitamin gibi ilaçlardan bahsetmiştim. acaba onu verir mi?

Günaydın arkadaşlar doktor bana da dün halsizim diyince decavit multivitamin verdi ama genelde 3.aydan sonra kullanıldığını okudum bu formda , benim gibi multivitamin kullanan var mı aranızda ?

Günaydın kızlar
Genelde hamilelerin sabah bulantilari olur bende de sabah açlıkları
İnsan açlıktan uyanirmi sabahın köründe uyanıyorum arkadaş ve o kadar açlığa iki lokma yetiyor sabah sahur u yapmış gibi hissediyorum kendimi
Bu sarı emojiler ne. Kadarda tatlılar
Bugün enerji tavan

41 kere Maşallah canim hamileliğin güzel gecicek senin enerji tavan ..bence Senin bebek de dolunca fena olacak ele avuca sigmayacak

Maşallah
bnde sabah yorgunluğuyla uyanıyorum
sanırım gece biri yatakta beni dövüyor haberim yok

bugün nasılsın cnm düne göre seni de iyi gördüm maşallah
Selam canim .. çok sukur iyi olmak için sizinleyim.. kanama halen yok canim büyük soru işaretiyle zaman geçirmeye çalışıyorum ..
Seni gece döven bence ben iş sen uyurken göbeğinde fıldır fıldır dolaniyo kesin sen uyanincada caktirmamak için uslu bebek ayakları yapıyı sana afacan

Rabbim esirgesin seni ve evladını canim..

günayydınnn hanımlarr.. mide bulantısıyla uyanıp sürünerek işe gelenler Allah kolaylıklar versinn.. ben bugün sanki yere basmıyorum boşlukta süzülüyorum öyyylee dengesiz bedenim de psikolojimde .. ama geçecek ilk trimester bitecek ve ikinci trimesterda enerji dolacağız sabırrrr.. herkese hayırlı günler

amin canım
yaramaz şimdiden
Tekrardan ne zaman dr gideceksniz

maşallah de nazar değmesin :)
ben yemek yemek istiyorum ama yiyemiyorum
hamileliğin aşeren bölümüne geçmek istiyorum mümkünse

41 kere Maşallah canim hamileliğin güzel gecicek senin enerji tavan ..bence Senin bebek de dolunca fena olacak ele avuca sigmayacak
Ben normalde çok sakin biriyim ama hamilelikten sonra daha ılımlı olumlu pozitif neşeli olmaya başladım
Bbekligimi hep uyuyarak gecirmisim benimkide öyle olsun teyzesi sakin olsun

maşallah de nazar değmesin :)
ben yemek yemek istiyorum ama yiyemiyorum
hamileliğin aşeren bölümüne geçmek istiyorum mümkünse
Asermek de zor bir durum ya bence hiç asermeyelim mümkünse günün geri kalan kısmını ne yesem diye dusunmeyle geçiriyorum ve yiyecek birşey bulamıyorum herşeyden tiksiniyor gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…