2016 Aralık Anneleri

Selam canim sabah bitkin bir haldeydim .. ama siz anneler sayesin de suan icimde sanki kelebekler ucuyor .. bende dun ozele giþim kese icin erken dedi doktor hafif bi kahve rengi akintim olmustu onu soyledim iki tane ilac verdi eve geldim aksama dogru bi orkidi doldurmasada kirmizi adet gibi kana olunca acile gitik dusuk yapiyorsun git evde tamamla dedi .. tabi durumumu tahmin edersin eve geldim geldigimden beri damla akintim yok kahve rengide gitmiyo cok sukur ya canim araftayim anlican .. ama moralim tavan sayenizde.. insallah Rabbim senin de dedigin gibi evlatlarimiza kavustursun bizi saglicakla.. Amin

hiç moralini bozma, her şeyin en doğrusunu şüphesiz Allah bilir. benim bir arkadaşıma da düşük dediler çok şükür şimdi 2.5 yaşında bir oğluşu var. dua et bol bol ve mümkün olduğunca yat. ben her fırsatta yatıyorum, boşluk bulmaya göreyim. kontrole çağırdılar mı?

Kızlar bende tatlı çikolata vs.. tatlı olan herşeye tiskinti var, sürekli tuzlu, ekşi ,yeşil elma gibi şeyler tüketebiliyorum sizde böyle olan var mı?

aynı bennn limon, kivi ve bilimum ekşi mayhoş şeyler çekiyor canım.Normalde çikolatasız duramam ama canım çikolata istemiyor

Arkadaşlar bugün 6+3deyim surekli karnima ağrı girerken bir anda bıçak gibi kesildi. Endişelenmeye başladım ağrıların kesilmesi normalmi yoksa bebeğime birşey mi oldu

Benim de adet ağrısı gibi ağrım vardı o artık yok canım. Endişelenme bence için ferah olsun

Evet x rayden geçmek zararlı doktor bana sakın geçme demişti hamile olduğunu söylediğinde gecirmiyorlar zorlayacaklarini sanmıyorum ben avmlere girerken kapıdan gecmiyorum
Avm lerden ben de geçmiyorum ama hamileyken hiç uçmadığım için soruyorum. Cevabın için teşekkürler cnm:) hamileyim derim geçirmezler herhalde

Ben bulent kayhana gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim cok ilgili. İlk 6 haftalikken gittim kese vardi bi hafta kalp atisi icin gidicem 8. Haftamuz bitmis olucak. Keseyi gorursun cok buyuk ihtimal

Arkadaşlar bugün 6+3deyim surekli karnima ağrı girerken bir anda bıçak gibi kesildi. Endişelenmeye başladım ağrıların kesilmesi normalmi yoksa bebeğime birşey mi oldu
canım hiç endişelenme, yerine oturmaya çalıştığı zamanlar ağrılar oluyormuş ve büyürken. benim son 4-5 gündür nerdeyse hiç yoktu bugün yine başladı. canını sıkma hiç sağlıkla yerindedir inşallah bebişin =)

ben de resmen depresyona girdim girdim çıktım bu yüzden ama çok şükür yerleşme belirtileriymiş. İnşaallah canım

En küçük bi risk bile varsa gitme canim lütfen ..

Tövbe de ne olacak arkadaşımın dediği gibi alınmıştır bedenin. Yapmanın durup dururken kötü düşünme .iĺa içim rahat etsin dersen yarın bi görün ama evham yapma. Bebis uyuyodur sen kötü düşünme canim. Rabbim esirgesin evlatlarinizi insallah

Ben hamileyim deyip geçmiyorum canım, zararlı muhtemelen. Bayan güvenlik elle kontrol yapıyor.

Elhamdülillah canim kuşkusuz şerrin bile hayırlısı Allah^dan...ben yatıyorum canim hep artık.kontrole değil 3 gün sonra gel dış gebelik felansa sonlandiralim dedi. Uyuz oldum adama zaten acil doktoru.ya dedim hic mi bi ihtimal yok belki düşmez yok dedi dusuk le sonuçlanacak .off aklıma geldikçe sinir oluyorum .Cuma günü gideyim diye düşünüyorum canim. Rabbim acirda halime ınş dualarımi duyar.

İçimi biraz rahatlattiniz dr randevum perşembe günü

Kızlar keyifler nasıl suzansu aklım hep sende
Suratmda adet zamanın da oluşan sivilcelerden oluyor ya her seferinde suratımda en az 1 tane sivilcem var normalde adetliyken bile çıkmazdı
Su an 2 tane var benim gibi olan var midir bide yeni benlerim oluşmaya başladı

Aynen canım tatlı delisiydim bitter yemediğim gün yoktu diyette bile bugün eşim bitter aldı kendine markette çikolatalara baktım resmen öğürdüm :)

Kızlar bende bir soru sorayım beta hcg değerleri kaçtı öğrendiğiniz de ben oğlumda 7000 kusurdu öğrendim bu sefer 209 du düşük geldi biraz ama doktor normal dedi keseyi pazartesi ancak görürüz bugün bir test daha istedi 448 e yükselmişti değer 2 günde ikiye katladı herşey normal dedi ama aklıma takıldı tabi

Canım benim adetimin 3.günü 189 du. Telas edılecek hicbir sey yok canım. Masallah guzel yukselmıs degerlerin.

İlk gebeligimde ekmek tatlı vs şeylerden çok tiksindim şimdi ise canım dondurmadan başka birşey istemiyor her hamilelik çok farklı.
Ay aynı benim durumum. Çikolata cips delisi ben, bir isteksizlik geldi. Tek canımın istediği vienetta. Soğuk soğuk. Gerçi iyi de oldu daha ılk aylarda homıdı gırtlak almayalım kıloyu :=)

Ay aynı benim durumum. Çikolata cips delisi ben, bir isteksizlik geldi. Tek canımın istediği vienetta. Soğuk soğuk. Gerçi iyi de oldu daha ılk aylarda homıdı gırtlak almayalım kıloyu :=)
Canım hamilelik paranoyaklik herşeyi kafana takıyorsun malesef :)))))
Off dolapta dondurma kalmayacak bu kadar çabuk as erme normal mi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…