2016 Aralık Anneleri

Hayırlı olsun canım Rabbim kucalayıp öpüp koklamayıda nesip eylesin sağlıklı hayırlı bir evlar olsun inşallah..:nazar::nazar:

Maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar: hayırlı olsun canım sanada senınde guzel haberlerin ardı arkaya gelsin inşallah .
Insallah..hic bir belirti yasamiyorum tedirgin o yuzden gerci oglumda da oyle olmustum.cuma ilk kontrol hayirlisi ..

bursadaki arkadaşlar kontrole kime gidiyor sunuz. Tup bebek oldugu için aşırı titizleniyoruz karar veremedim bi türlü . ben bugun 5+2 yim cok şükür. ctesi günü 5+6 olucaz kese ve kalp atışıni görebilir miyiz acaba.

Dün yazdım buraya midem bulanmiyor diye sabaha kustum afedersiniz. Hem de ne kusmak öyle katıydı ki boguluyordum az kalsın. Dün midem hiç çalışmamış sindirmemis hiçbir şey. Bütün gün de midem bulandı canım da hiç birşey yemek istemiyor. Kötü durumdayım kardeşler.

kızlaaaar ne kadar çok konuşmuşsunuuuuz 30 sayfa okudum işten gelince gözlerim şaşı oldu valla :KK57:

kahve lekelenmesi olan arkadaşlar kimlerdi hatırlamıyorum ama korkmasınlar ben de neredeyse hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri oluyor. hatta geçen hafta salı günü regl olmuşum gibi aşırı bir kanamam oldu ve düşük yaptığımı düşündüm hemen doktora gittim. progestan verdi. bir sürü arkadaşla konuştum böyle doğum yapan. içinizi ferah tutun, inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.

bir de suzansu suzansu arkadaşım seni merak ettim..

İyi akşamlar kızlar bugün bebşimin kalp atışını duyduk :KK76:ikinci bebek ama ilk gibi çok güzeldi :KK200::nazar::nazar:Rabbim herkese nasip etsin

Maşallah hayırlı olsun canım amin:nazar::nazar:

Merhaba bende geldim SAT 12.03.2016
bir oğlum var 14,5 aylık
2.bebegim olacak inşallah 29 yaşındayım
Herkese mutlu hamilelikler
Senin gebeliginn hayirli olsun canım Masallahhh:nazar:

Kizlae merhaba bende araniza alin allah.nasip.ederse benimde aralikda dogumum olucak sat 8 mart dun beta hcg 283,7 cikti doktora haftaya cuma gunu randevu aldim yalniz ayni.adet agrisi yasiyorum belim ve karnimda ozellimle.korkuyorum daha hic doktora gidemedim ...allah sag salim bebislerimizi kucagimiza.almayi.nasip.etsin insallah yas 24 ilk cocugum olucam allah nasip ederse

Merhabalar ben de hamileyim. Sat 15 mart 31 yasindayim. Mesajların altındaki hamilelik günlüğünü nasıl olusturuyorduk unutmuşum da...

Merhaba bende geldim SAT 12.03.2016
bir oğlum var 14,5 aylık
2.bebegim olacak inşallah 29 yaşındayım
Herkese mutlu hamilelikler

hoşgeldiniz canlar :anneadayı:

kunfeyekun kunfeyekun canım sağ üstte profil isminin üzerine geldiğinde ''kişisel bilgilerim'' yazan yere tıklayıp tahmini doğum tarihi yazan yere bebişinin tahmini doğum tarihini yazıp aşağıda değişiklikleri kaydet diyorsun. Bu kadar :KK56:

Kızlar iyi akşamlar .. Sormak istediğim bir şey var, yarın uçakla Ankara'ya gideceğim. Havalimanlarındaki x-ray dan geçme zorunluluğumuz var mı ya da geçmek zararlı Mıdır? Tecrübesi olan arkadaşlar yazabilir mi

Kızlar iyi akşamlar .. Sormak istediğim bir şey var, yarın uçakla Ankara'ya gideceğim. Havalimanlarındaki x-ray dan geçme zorunluluğumuz var mı ya da geçmek zararlı Mıdır? Tecrübesi olan arkadaşlar yazabilir mi
Evet x rayden geçmek zararlı doktor bana sakın geçme demişti hamile olduğunu söylediğinde gecirmiyorlar zorlayacaklarini sanmıyorum ben avmlere girerken kapıdan gecmiyorum

Kızlar bende tatlı çikolata vs.. tatlı olan herşeye tiskinti var, sürekli tuzlu, ekşi ,yeşil elma gibi şeyler tüketebiliyorum sizde böyle olan var mı?

Arkadaşlar bugün 6+3deyim surekli karnima ağrı girerken bir anda bıçak gibi kesildi. Endişelenmeye başladım ağrıların kesilmesi normalmi yoksa bebeğime birşey mi oldu :KK43:

Arkadaşlar bugün 6+3deyim surekli karnima ağrı girerken bir anda bıçak gibi kesildi. Endişelenmeye başladım ağrıların kesilmesi normalmi yoksa bebeğime birşey mi oldu :KK43:
Sanmam endişelenmeyin vücut alışmaya başlamıştır olumlu düşünelim

X