Hocbulduk..hoşgeldiniz
canim evet 5 5 um suanda pazartesi hersey belli olcak canim..cok saolun iyiki varsinizCanım zaten önce kese görünür bebek görünmez. Sonra kesenin içinde bebek görünür ve yeterince gelişmişse kalp atışı gözlenir. Senin haftanda olup da henüz bebeği görmemiş birçok kişi var bildiğim kadarıyla. Konuyla ilgili forumlara da bakabilirsin bence. Ben mesela geçen salı gittiğimde 5+3 deydim. Sadece kese vardı. Bugün 6+3 de bebeği gördük. Kalp atışını da ultrasonda gördük ama çok küçük olduğu için doplerde dinlemeye gerek duymadı doktor. Sen de 5+5 sin değil mi?
ne guzel yazmisin ne kadarvtesekkur etsem az pazartesiyi bekliyorum canim haber veririm cok cok sagolgurbetce Canım aynen @hepimami nin dediği gibi. Ben senden 2 gün öndeyim sat a göre. Benim daha yeni göründü 6+0 da kesem. Ama ultrasonda 5+0 idi. Dr kese için olması gereken yerde dediyse hiç endişe etme. Doktor biraz patavatsız konuşmuş bence, öyle çat diye alırız olmazsa denilir mi? Bebişlerimiz inşallah bu hafta içinde görünür hale gelecek ve sonra da kalp atışını pıt pıt duyacağız Allah'ın izniyle. Olmadı başka bir doktorun görüşünü alırsın. Haftaya perşembe randevum var. 7+3 olacağım. Haber veririm neticesini canım.
Kızlar merhaba, biraz önce doktordan geldim. Son adet tarihim 1 mart. Doktorum karnımdan ultrasonla baktı. Keseyi gördük, kese sağlıklı görünüyor 7 haftalık dedi. Beta hcg istemicem keseyi gördüğümüz için dedi. Haftaya çağırdı tekrar şeker vs testlerini yapalım dedi. Kiloma baktı not aldı. 53 kiloyla gebeliğimiz başladı felan dedi. Sağlıklı gelişim olmayabilir de tabi dedi. Bakalım gidişatımıza dedi. Korktum şimdi normal mi bunları demesi. İlk gebeliğim tecrübesizim.
kontrolum vardi bugun hafif lekelenmeye onemli degil dedi ama 5+5 olmamiza ragmen ne bebek nede kalp atisi var...cok uzgunum pazartesi tekrar gel kalp atisi olmazsa alinacak...varmi bu durumu yasayan kizlar
kese gorundu canim gayet iyi dedi ama kalp atisi yok dedi
Rentip sigorta ile anlaşması fes Canım o yüzden tavsiye etmem bende medicabile Oktay beye gidiyorum tavsiye ederim suhendam hanında çok iyiymis amahiç bilmiyorum inan bugün 4+6 erken diye gitmedim ama benim ikinci gebeliğim ve ilki sezaryen yani ssvd düşünürsem sühendan hanıma giderim ama düşünmezsem sezaryen olsun yine dersem doruk ya da rentıptan dr seçicem ikincide biraz daha relax oluyor ınsan
Bugün 7 haftalık oldu Canım Allah tan calismiyorum ise gidenlere Allah yardım etsinDoğru diyosun canım bende kullanamam galiba sen kaç haftalık sın? Benim sabahları var sadece biraz.
Decaviti sağlık ocakları ücretsiz veriyo bu arada bilginize olsun arkadaşlar..Evet decavit gibi bişey yazdı banada Multivitamin ama çok yorgun halsiz hissettiğim için.
Ben folbiol kullanıyorum canim evdeyimGünaydın kızlar folik asit ne jullaniyorsuuz dar sormayı unuttum zaten devlet karsilamiyor izel alacagim
Hayırlı olsun canım bende 35 yaşındayım ama öyle bi test yapmadılar bana
Ben folbiol kullanıyorum canim evdeyim
Asilamadan bu yana pragestan ve folbiol kullanıyorum canim folio duymadım Canımbende folio kullnıyorum
Slm benide listeye eklermisiniz yas32 eskisehir sat:20mart tahmini dogum :25 aralik icinci cocuk...
Hoşbulduk
Kasım ayında dış gebelik geçirmiştim bu nedenle temkinli davrandı sanırım çok şükür değerler güzel çıktı
Merhabalar;
Bende yeni katıldım aranıza.
Sat : 13.03.2016
beklenen tarih: 18 aralık
dün kontrole gittim keseyi görebildik. Progeston testi yapıldı. Yaş 37 olduğu için düşük olma ihtimaline karşı çok şükür değerim güzel çıktı. bir oğlum var 5 yaş 5 aylık.
kısaca böyle :)
Canım bende yaklaşık 5 aydır falan folbiol kullanıyorum sen günde ne kadar kullanıyorsun doktora sormayı unuttum benBen folbiol kullanıyorum canim evdeyim
ya canım Sen bana vallahimiiii off senın bana dunyalarıverdin inşallahhhhhh umurudum utukenmez şuan bigaribnim ya dudaklarım uyumuş elleriğm karıncalı gibi Alla ım bu nedir anlamıyorum kafay yiycem .. hepinizden Allah (c.c) razı olsun em guzzel mutluluklar sizin olsun tosun gibi evlatlarlarınız olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Canım uzun uğraşlarına sonunda yaptırdım kan tahliline bu sabah sağlık ocağına gittim. Ordaki doktorda önce idrar tahlili yapalım dedi. İstemeyiniz bilmemisim. Evde idrar tahlili yaptım pozitif çıktı diyince yapalım madem dedi. Dün de evde yaptığımı söylemedim. Tahlili sağlık ocağında yaptırdığım için sonucu yarın öğrenebilecegim.28 nisan a da doktordan randevu aldim.
Yok canım doğru kullanıyorsun günde bir taneCanım bende yaklaşık 5 aydır falan folbiol kullanıyorum sen günde ne kadar kullanıyorsun doktora sormayı unuttum ben
Folik asit yazayım dedi bende dedim ben çok önceden beri kullanıyorum aile hekimi vermişti dedim tamam dedi
Ama aile hekimi bebekten önce günde yarım kullan demişti bende hamileliği ogrendigimden beri günde bir tam içiyorum acaba az mi içiyorum diye merak ettim de