2016 Aralık Anneleri

ev
canim evet 5 5 um suanda pazartesi hersey belli olcak canim..cok saolun iyiki varsiniz

ne guzel yazmisin ne kadarvtesekkur etsem az pazartesiyi bekliyorum canim haber veririm cok cok sagol

Bence kafana takma. Eger kilo ile alakali söylediyse sacmalamis doktorun. Ben de 52 kiloyum. Bir problem yok.

kontrolum vardi bugun hafif lekelenmeye onemli degil dedi ama 5+5 olmamiza ragmen ne bebek nede kalp atisi var...cok uzgunum pazartesi tekrar gel kalp atisi olmazsa alinacak...varmi bu durumu yasayan kizlar

kese gorundu canim gayet iyi dedi ama kalp atisi yok dedi

Benim kese ilk 6+0 da göründü, merak etme. O zamanda bebek ve hele kalp atisi görünmemesi normal. Benim kalp atisi icin randevum 7+5 e denk geliyor.

Rentip sigorta ile anlaşması fes Canım o yüzden tavsiye etmem bende medicabile Oktay beye gidiyorum tavsiye ederim suhendam hanında çok iyiymis ama

Slm benide listeye eklermisiniz yas32 eskisehir sat:20mart tahmini dogum :25 aralik icinci cocuk...

Hayırlı olsun canım Rabbim kucalayıp öpüp koklamayıda nesip eylesin sağlıklı hayırlı bir evlar olsun inşallah..

Hoşbulduk
Kasım ayında dış gebelik geçirmiştim bu nedenle temkinli davrandı sanırım çok şükür değerler güzel çıktı

Maşallahhhhh hayırlı olsun canım sanada senınde guzel haberlerin ardı arkaya gelsin inşallah .

Maşallah canım ...Hayırlı olsun senın gebeliğinde Allah (c.c) sağlıcakla dogum gunu nasip eylesin. Burda olan olamayan tüm anne adaylarını esirgesin Rabbim inşallah....

Ben folbiol kullanıyorum canim evdeyim
Canım bende yaklaşık 5 aydır falan folbiol kullanıyorum sen günde ne kadar kullanıyorsun doktora sormayı unuttum ben
Folik asit yazayım dedi bende dedim ben çok önceden beri kullanıyorum aile hekimi vermişti dedim tamam dedi
Ama aile hekimi bebekten önce günde yarım kullan demişti bende hamileliği ogrendigimden beri günde bir tam içiyorum acaba az mi içiyorum diye merak ettim de

Cnm bnm seni cok iyi anliyorum hiiiiiccccc uzulme..
Biraz olsun icini rahatlatabildiysem ne mutlu bana..
Ben gecen jafta doktora gittim kese gorunmedi doktor bana kan testinde degerin kacti dedi bende 119 dedim doktor da hemen hesaplamaya basladi 7 gun sonra kese gorunur dedi..
Dusuk tehlikesi olsa soylerdi
Sonucta degeri 30 40 cikanlar bile mutlu bi sekilde hamileliklerine devam ediyorlar...

Hadi bakalim hayirlisi olsun...
Bizim gibi cslisanlar ne zorlaniyor dimi izin konusunda...
Yarin o sonucunu al sonra da gotur gorsun o doktor...
Bnm randevum cuma..
Sabirsizlanmaya basladim..

Kizlae merhaba bende araniza alin allah.nasip.ederse benimde aralikda dogumum olucak sat 8 mart dun beta hcg 283,7 cikti doktora haftaya cuma gunu randevu aldim yalniz ayni.adet agrisi yasiyorum belim ve karnimda ozellimle.korkuyorum daha hic doktora gidemedim ...allah sag salim bebislerimizi kucagimiza.almayi.nasip.etsin insallah yas 24 ilk cocugum olucam allah nasip ederse

Son düzenleme:
Yok canım doğru kullanıyorsun günde bir tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…