Günaydın kızlar folik asit ne jullaniyorsuuz dar sormayı unuttum zaten devlet karsilamiyor izel alacagim
Günaydın :) ben 5+5 te (sat a göre ) 8 mm kese gördüm. Boyutunu söyledi mi doktorMerhaba, gününüz aydın olsun :)
Kesenizi kaçta gördünüz boyutu neydi acaba..
Ben dün 5+0 da üstten minicik birsey gördük ama doktor bthcg tekrar etmemi istedi sanirim pek begenmedi
Sizin ne zaman ne kadardi endise ediyorum
Yok tok karnına normal çıktı aç karnına sınırın çok az üstü çıktı bence de garip ama onun istemesi değil benim istemem önemli ben istemicem tokluktan sonra şekerim olmadığı da ortaya çıktı
Cevabn icin tesekkur ederim kagitta 6 ,2mm yaziyor ama sadece iki adet ++ isareti var eger altindaysa kese hic görünmuyorGünaydın :) ben 5+5 te (sat a göre ) 8 mm kese gördüm. Boyutunu söyledi mi doktor
Merhaba kızlar. Bugün kan tahlili yaptırmak için okul çıkışı hastaneye gittim doktor şimdi kan tahlili yetişmez idrar tahlili yapalım pozitif çıkarsa randevu alır gelirsin dedi. Ama tahlil sonucunu kontrol ediyorum sonucu da çıkmadı yarın çıkar mı acaba? Okuldan izin alıp gitmek istemiyorum. Evde yaptığım testte 2 cizgi gördüm ama doktor onaylı olmadığı icin içim rahat etmedi.
Yaptırmıcam canım çok merak ediyom tokluğu göstermeye gitcem bugün ne çıkarcak başıma ama dün ne kadar üzüldüm bir daha beni üzmesine izin vermemAynen kendin gerek görmediğin sürece şeker yüklemesi yaptırma
Günaydın güzel anneler, içimizde benim gibi sabah akşam gaz bombası gibi gezinen var mıne yapmam lazım rahatlamak için
Aminnn canim bizide haberdar et canim lutfenGunaydin canim. Benim de iki gundur ara ara kahverengi lekelenmem oluyo.normal akintim wc sonrasi kahverengi gibi geliyor yogunlugu normal akinti ile ayni. Dun biraz yormustum kendimi, sabah acik pembe kahverengi karisimi geldi. Cok uzuldum, yatiyorum simdi. Yarin dr randevum var. kahverengi akinti yasayan cok varmis, illa kotu olacak diye birsey yok ama yinede yarin dr a soyleyecegim. Allah korusun bebislerimizi de bizide
İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alıp büyütürsün bebeğini canım.İnşallah canım sat 25 mart..
Bir hafta içinde kan testi vericem inşallah..
Yerleşme kanaması gördüm..
Bakalım nasip..
İnşallah beklenen regl gelmez de
aranızda olurum..
4 ay evvel bebeğimi kaybettim,
bebeğimin kardeşi gelir inşallah bana..
Hayırlı geceler herkese..
Yaptırmıcam canım çok merak ediyom tokluğu göstermeye gitcem bugün ne çıkarcak başıma ama dün ne kadar üzüldüm bir daha beni üzmesine izin vermem
Merhaba, gününüz aydın olsun :)
Kesenizi kaçta gördünüz boyutu neydi acaba..
Ben dün 5+0 da üstten minicik birsey gördük ama doktor bthcg tekrar etmemi istedi sanirim pek begenmedi
Sizin ne zaman ne kadardi endise ediyorum
İnşallah en mutlu haberini bekliyoruz
İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alıp büyütürsün bebeğini canım.