Ne zaman beta yaptıracaksın
İnşallah canım, size buradan haber vermek nasip olur... =)
Amin inşallah arkadaşım, Rabbim sizlerinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. .
mide bulantısı ilacının adı ne acaba? benimde bulantım çok. hemde çalışıyorum çok yıpratıyor beni bu süreçGünaydınlar...
Günün her saati olan bulantılar devam ediyor.. Doktor ilaç vermişti baya direndim, ama baktım dayanamıyorum içtim
bi zararı yokmuş ama insan yine de tedirgin oluyor...
Hiç Belli olmaz bol bol dua et arkadaşımGünaydın.. en güzel günler sizinle olsun Rabbim evlatlarinizi esirlerin, dün akşam kanama ile ilgili doktora giþim 4 hafta lik gebelik kan 132 çıktı çok düşük sonuç dusuk le sonuçlanacak dedi hamilelik ..çok k otuyum hani ölümcül bi hastalığın var dese razıyım bunu demeseydi keşke.. ilk gebelik ilk düşük kanama yok su an nasıl oluyor adet kanaması gibi mi olur düşük yoksa böyle bugün gidip kesilirmi.. inanın beter durumdayım bi mucizeyi benim gebelik ne yazicamida bilemiyorum aglamaktan helak oldum...
canım çok zor bir durum. Allahım yardımcın olsun, Allahım hayırlısını nasip etsin. Lütfen kendini üzmemeye çalış,elinde değil biliyorum ama herşey Allahtan.. Dur bakalım hem şuan düşükle sonuçlanmadı gebeliğin, Allah büyüktür.Günaydın.. en güzel günler sizinle olsun Rabbim evlatlarinizi esirlerin, dün akşam kanama ile ilgili doktora giþim 4 hafta lik gebelik kan 132 çıktı çok düşük sonuç dusuk le sonuçlanacak dedi hamilelik ..çok k otuyum hani ölümcül bi hastalığın var dese razıyım bunu demeseydi keşke.. ilk gebelik ilk düşük kanama yok su an nasıl oluyor adet kanaması gibi mi olur düşük yoksa böyle bugün gidip kesilirmi.. inanın beter durumdayım bi mucizeyi benim gebelik ne yazicamida bilemiyorum aglamaktan helak oldum...
Evet canım beş altın gün var..Ne zaman beta yaptıracaksın
daha var sanırım gün olarak
Günaydın.. en güzel günler sizinle olsun Rabbim evlatlarinizi esirlerin, dün akşam kanama ile ilgili doktora giþim 4 hafta lik gebelik kan 132 çıktı çok düşük sonuç dusuk le sonuçlanacak dedi hamilelik ..çok k otuyum hani ölümcül bi hastalığın var dese razıyım bunu demeseydi keşke.. ilk gebelik ilk düşük kanama yok su an nasıl oluyor adet kanaması gibi mi olur düşük yoksa böyle bugün gidip kesilirmi.. inanın beter durumdayım bi mucizeyi benim gebelik ne yazicamida bilemiyorum aglamaktan helak oldum...[/QUO
canım benim çok üzüldüm ama inan şuan üzüldüğün için sağlıklı düşünemiyorsun. herşeyin başı sağlık.. Senin sağlığın yerişnde olsun Allah nasip eder inşallah. İsyan etme vardır Rabbimin bir bildiği.. lütfen üzme canını
Evet canım beş altın gün var..
Dün doktordaydım yerleşme kanaması görüyorum, pembe leke şeklinde
adet sandım gittim hayır adet değil rahim kalın dedi..
Umutlu konuştu, nasip bakalım..
hiç bilmiyorum inan bugün 4+6 erken diye gitmedim ama benim ikinci gebeliğim ve ilki sezaryen yani ssvd düşünürsem sühendan hanıma giderim ama düşünmezsem sezaryen olsun yine dersem doruk ya da rentıptan dr seçicem ikincide biraz daha relax oluyor ınsanDr basladin mi Canım kime gideceksin
Canım benim, dünden beri aklım sende sakın üzülme sen kendini yıpratırsan bebeğin de yıpranır unutma. sen biraz daha yat dinlen dua et Rabbim hayırlısını versin hakkında. Hem diyelim ki gebeliğin sonlansa bile sağlıksız olduğu içindir bunu unutma. Allah bunu nasip ettiyse tekrar olur. Ama yine de hemen vazgeçme bebeğinden hayırlısı ise sana tutunacaktırGünaydın.. en güzel günler sizinle olsun Rabbim evlatlarinizi esirlerin, dün akşam kanama ile ilgili doktora giþim 4 hafta lik gebelik kan 132 çıktı çok düşük sonuç dusuk le sonuçlanacak dedi hamilelik ..çok k otuyum hani ölümcül bi hastalığın var dese razıyım bunu demeseydi keşke.. ilk gebelik ilk düşük kanama yok su an nasıl oluyor adet kanaması gibi mi olur düşük yoksa böyle bugün gidip kesilirmi.. inanın beter durumdayım bi mucizeyi benim gebelik ne yazicamida bilemiyorum aglamaktan helak oldum...
Evet bana normal Dedi. Sonuçta her zaman sat a göre döllenme olmuyor, ne Zaman dölleneceğini bilemeyiz.Cevabn icin tesekkur ederim kagitta 6 ,2mm yaziyor ama sadece iki adet ++ isareti var eger altindaysa kese hic görünmuyor
sana boyutu normal mi dedi
Canim su an uzgun oldugun icin seni teselli etmek cok zor anliyorum seni sana kendi hikayemi anlatayim sakin ola isyan etme. Ilk hamileligimdi buyuk bir heyecan butun herkese haber verdik keseyi gorduk cok mutluyduk istenilen bir hamilelikti. Ailenin ilk torunu olscakti. Keseyi gordukten 10-15 gun sonra kalp atisi icin cagirdi memleketten annem geldi canimin istedigi yemekleri yapacak is guc yaptirmayacakti bana. bir carsamba sabahi Buyuk bir heyecanla doktora gittik doktor bakti bu kese bos dedi ozamana kadar bos gebelik filan duymamistim hic. Nasil yani o ne demek dedim icinde bebek yok dedi cok rahayti bunu soylerken simdi ne olacak dedim kurtaj olacaksin asagiya in lokal mi genel mi ona karar ver dedi aradaki fark ne dedim genel daha pahali dedi sanki tek derdim oymus gibi bu arada ozel hastanedeyim. Neyse ertesi gune gun verdiler eve gittim surekli agladim isyan ettim ertesi gun kurtaj oldum hep agladim. Sonra aklima geldi Allahim beni bir sinava soktu ama ben basaramadim diye dusundum. Bir daha uzulmemeye dikkat ettim 6 ay her adette hayal kirikligi yasadim 6ay sonra hamile oldugimu ogrendim simdi dunyalara degismeyecegim iki yasinda bir kizim var. Zaman acisindan iyi ki o zaman olmamis diyorum iyi ki daha sonraki olmus. Allahima sukurler olsun meger boylesi benim icin daha hayirliymis. Biliyorim ne desek bos ama sakinles lutfen her iste vaardir bir hayir. Hem dahs hicbir sey belli degil. Dinlen bol bol dua et ve lutfen uzulmemeye calis. Allah yardimcin olsun hakkini helal et cok uzun yazdimAllah sizden razı olsun .. bana da git eve düşmesini bekle çarşamba gel dış gebeliksede bakalım dedi. Cildiricam bu bu kadar kolay mi.ne yap cam ne evimi biliyorum nede yeyip ictigimi .AzraSilsm canım senin kanama nasıldı benim halen bi umudum varmı acaba ya inanın sayenizde daha iyiyim iyiki varsınız.
Sağol canım Rabbim seni ve tüm anneleri korusun . Vaz geçemiyorum veren de Allah alacak olanda biliyorum ama yüreğim ciğerim açıyor.ne yapayım .ya canım ben şunu merak ediyorum bu dusuk olaylarında kanama nasil oluyor.adet gibi mi ... 7 seneďir hasret tim yavruya gitmemiştir demek için bahanelerbariyorum farkındayımCanım benim, dünden beri aklım sende sakın üzülme sen kendini yıpratırsan bebeğin de yıpranır unutma. sen biraz daha yat dinlen dua et Rabbim hayırlısını versin hakkında. Hem diyelim ki gebeliğin sonlansa bile sağlıksız olduğu içindir bunu unutma. Allah bunu nasip ettiyse tekrar olur. Ama yine de hemen vazgeçme bebeğinden hayırlısı ise sana tutunacaktır
Hayırlı olsun canım. Ben yaşamadım böyle bir şey ama bu hormonlar insana herşeyi yapabilir bence.Ben de hamileyimm..:)
size bir sorum olacak.. 16 mart son regl min ilk günü yani 4+6 haftalık hamileyim :) 2 haftadır tek kulağım tıkalı internetten baktığım kadarıyla hormon değişimiyle kulak tıkanıklığı olabiliyormuş.. böyle bir sorun yaşayan var mı acaba aranızda?
Senin kanaman varmı kiAllah sizden razı olsun .. bana da git eve düşmesini bekle çarşamba gel dış gebeliksede bakalım dedi. Cildiricam bu bu kadar kolay mi.ne yap cam ne evimi biliyorum nede yeyip ictigimi .AzraSilsm canım senin kanama nasıldı benim halen bi umudum varmı acaba ya inanın sayenizde daha iyiyim iyiki varsınız.
Canım çok üzüldüm. Ne olur yıpratma kendini, Allaha sığın. Düşüklerden sonra sağlıklı gebelik olur genelde yakın zamanda. Allahım hayırlısını nasip etsin.Günaydın.. en güzel günler sizinle olsun Rabbim evlatlarinizi esirlerin, dün akşam kanama ile ilgili doktora giþim 4 hafta lik gebelik kan 132 çıktı çok düşük sonuç dusuk le sonuçlanacak dedi hamilelik ..çok k otuyum hani ölümcül bi hastalığın var dese razıyım bunu demeseydi keşke.. ilk gebelik ilk düşük kanama yok su an nasıl oluyor adet kanaması gibi mi olur düşük yoksa böyle bugün gidip kesilirmi.. inanın beter durumdayım bi mucizeyi benim gebelik ne yazicamida bilemiyorum aglamaktan helak oldum...
Günaydın.. en güzel günler sizinle olsun Rabbim evlatlarinizi esirlerin, dün akşam kanama ile ilgili doktora giþim 4 hafta lik gebelik kan 132 çıktı çok düşük sonuç dusuk le sonuçlanacak dedi hamilelik ..çok k otuyum hani ölümcül bi hastalığın var dese razıyım bunu demeseydi keşke.. ilk gebelik ilk düşük kanama yok su an nasıl oluyor adet kanaması gibi mi olur düşük yoksa böyle bugün gidip kesilirmi.. inanın beter durumdayım bi mucizeyi benim gebelik ne yazicamida bilemiyorum aglamaktan helak oldum...
Hayırlı olsun canım. Ben yaşamadım böyle bir şey ama bu hormonlar insana herşeyi yapabilir bence.