2016 Aralık Anneleri

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. İki düşük yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim. Allah sabrını veriyor bir süre sonra. Çok ağladım, çok üzüldüm ama Rabbim 3. Hamileliği de nasip etti. Sana şu an söylenecek hiçbir şey seni teselli etmez çünkü beni teselli etmemişti. Evet sağlıksız gebelik belki ondan düşüyor ama o an sağlıksız da olsa istiyorsun yavrunu içinde, çünkü o senin bir parçan ... Şu an çok üzgünsün biliyorum ama geçecek arkadaşım Rabbim sabrını verecek

Çok geçmiş olsun canım . Yaşadığın üzüntüden sonra anlattıklarım beni okadar mutlu etti ki anlatmama Rabbim evladının ücretini mutlu günlerini gormeyide nasip eylesin .. canlarım benim kan şeklinde k anamam yok su an pencereye kahve rengi silik bi leke oluyo s ildigim de. Cuma günü 4 haftalikti 76 idi kan pazartesi 4+4 136 çıktı ilaç kullanıyordum dün içtim sadece .smile25 sende çok sağ ol canım Rabbim benden başkan kimseye bunları yasatmasin.halen de acaba diyorum ya . Su 1 hafta hayatımda hiç olmadığım kadar mutluydum kadin gibi hissediyordum kendimi annecim diyordum biri üfleme ucucaktim.Rabbim yardım cim olsun .

Boyle bir durumda olan var mi kendi hesabiyla doktorunki tutmayan?
Canım benimde benzer durumum var. Sanırım geç döllenme bizimki. Benim de, sat tarihi ile hesaplanan ile ultrason haftası arasında 1 hafta var. Doktora sordum. Henüz bebeği ve gelişimini görmedik dedi. Ultrason ilk haftalarda yanılma payına sahip, tutmayabilir dedi. Hem 28 günlük adet süresinin tam ortasında yumurtlama gerçekleşmemiş olabilir, 4-5 gün gecikmeli olabilir sende. Endişe edilecek bir durum değil dedi. Haftalar ilerledikçe belli olacakmış.

Bnm ilk beta 119 du ne demek dusukle sonuçlanacak. .
Ayy bu doktorların kafasını duvara duvara vurmak lazım. ..
Inanma inşallah bişey olmaz...

Günaydın güzel anneler, içimizde benim gibi sabah akşam gaz bombası gibi gezinen var mı ne yapmam lazım rahatlamak için
Günaydın canım, bende acaip gaz var. sürekli karnım şiş, sürekli sıkıştırıyor gaz durumu. Yürüyüş, hareket iyi geliyor bana. Bide ayaklarımı hep sıcak tutmaya çalışıyorum, azcık üşürse gaz daha da artıyor. Ama o gün yürüyüş yapmayayım, eyvah eyvah.

mide bulantısı ilacının adı ne acaba? benimde bulantım çok. hemde çalışıyorum çok yıpratıyor beni bu süreç
Valla alin bendende o kadar . Bulanti bas donmesi saolsun gun boyu yakamda . Sabah ol gec demi. Yok aksama kadar yatana kadar devam. ne zaman geciyo bu kizlar ya. 5+4 deyim suan canim hic bise istemio artik . Yemek gormek istemiorum bide arti olarak tatli seyleri gormek dahi istemiorum hic bi turunu yani. Sadece salatalik peynir iyi gelio bana. Birde karpuzu bayilarak yiyorum bole olan arkadaslar cinsiyet neydi acaba?

ya canım Sen bana vallahimiiii off senın bana dunyalarıverdin inşallahhhhhh umurudum utukenmez şuan bigaribnim ya dudaklarım uyumuş elleriğm karıncalı gibi Alla ım bu nedir anlamıyorum kafay yiycem .. hepinizden Allah (c.c) razı olsun em guzzel mutluluklar sizin olsun tosun gibi evlatlarlarınız olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Günaydin kizlar :)

Bence ilk iki haftayi hesaba katmiyor olabilir. Hani son adet tarihinden basliyoruz ama buna göre 2 hafta fazla hesaplanmis oluyor. Belki ultrason döllenmeden sonrasini hesapliyordur. Dijital gebelik testleri de öyle. Ben yaptigimda 5 haftalikti testin ekraninda 2-3 yazdi. Aciklamada da ovulasyon sonrasinin yani gercek gebelik süresinin hesaplandigi yaziyordu.

bu arada gruba bugün katıldım pek bir deneyimsizim :)

Hosgeldin :) cogumuzun ilk hamileligi biz de deneyimsiziz, ögreniyoruz birlikte :)

Aminnn canim bizide haberdar et canim lutfen
Canım doktor daha önce düşük yapıp yapmadığımı, başka bir şikayetim olup olmadığını, hastalıklarımı falan sordu. Benim çok şükür düşük yok, hastalığım, şikayetim yok. Kadınların%30 unda falan bu şekilde zararsız lekelenme görünebiliyor dedi. Bebek ve kesesi kendine yer açtığı için bu ufak renk değişiklikleri yaşanabiliyormuş. Benim lekelenmem, normal şeffaf akıntımın açık kahverengiye dönmesi idi. Kıvamı değişmedi. O nedenle kırmızıya dönmedikçe, kıvamı değişmedikçe sorun yok, hap başlanacak durum değil, aksi durum olursa haber ver değerlendirelim dedi.

4+6 da gorduk boyut sormamistim.5+3 du dun de kendini gorduk

benim ilk oğlumda öyleydi gaz.

bence sen pozitif düşün aklındaki bütün olumsuz düşünceleri kafandan at ve bol bol dua et geçen bir sayfada okumuştum hcg si 54 düşüyor doktor ilacı bırak düşük yapacaksın diyor ilaçları bırakıyor adet olmuyor bi tahlil veriyor 258 çıkıyor ordan en son 640 çıkıyor doktorlar bile şaşırıyor demek istediğim umudunu kaybetme güçlü ol benim hcg 10 du ve şükür umudumu yitirmedim keseyi gördüm inşallah kalp atışlarını da duyarsam dünyalar benim olur inş. düzeleceğine inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…